Šta je novo?

Battlefield 3

Ja ne znam sta da radim..

kako ne znas, razbi gicu kasicu :)

ja sam spreman, mozda jedino da padne ssd :)

Imas jos malo vremena da prelomis ;). Jel znas bar na cemu ti se vise igra, nevezano za finansije itd?

Iskreno vibracije na gamepadu mi mnogo znace, ali PS3 kuler me dovodi do ludila :)

Sta onda mislis, uzmi novi ps3 slim i vibriraj :). Pare nisu problem :D

Da mi se pojavi neka lepo sklopljena masina ispred vrata, rado bi se vratio na pc :)

Ako mi masina u finalnoj verziji ne bude radila lepo na ultra settings,dodacu jos jednu GTX580 i jace napajanje...a u q,kad je bal nek je bal:-devil-:

Ako mi masina u finalnoj verziji ne bude radila lepo na ultra settings,dodacu jos jednu GTX580 i jace napajanje...a u q,kad je bal nek je bal:-devil-:

kad je bal nek je priredba-sa te dve karte kad ubacis ocekuj restrikcije u nemackoj :D :laugh:

e dzoni dzoni,pa meni da je samo jedna 580-ka ja bi trcao na trepavicama a kamoli 2 :)
evo jedan vic o cak norisu koji sam sam smislio (nadam se da jos niko nije isti pa ce ispasti da se kitim tudjim perijem) a tice se battlefielda :banana:

CAK NORIS moze da minira mcom na conquest mapi :) ili
CAK NORIS dize zastavice na rush mapi :D

U šta da se kladimo da ćeš igrati više nego mnogi ovde :) :) :)

Ta mapa je katastrofa, kupujem BF3 samo zbog BF2 " Refurbished " mapa, mada mi Caspian border deluje zanimljivo kao i Nocna. A koliko cemo se igrati, videcemo. Nemam prijatna iskustva iz Alphe.

Ta mapa je katastrofa, kupujem BF3 samo zbog BF2 " Refurbished " mapa, mada mi Caspian border deluje zanimljivo kao i Nocna. A koliko cemo se igrati, videcemo. Nemam prijatna iskustva iz Alphe.

Pa ni ja se nisam oduševi pa ću je igrati opet :)

Setimo se šta se desilo sa Port Valdez-om (čak je ljudi i zovu Beta mapa). Svi su je namrzeli još u Beti i posle je bilo smor igrati je :)

BTW. Nove informacije o beti

Malo li je :)

Ovako to izgleda na OMAN-u, dodjes do plaze osvojis zastavu i zoves prijatelja " Nesu " ( vet from Bf2 ) i kazes mu ovako, hocu do sledece zastave al ima puno oklopa, on kaze nema problema samo da se refilujem i posto je ocistio nebo od " ptica " dodje lepo istovari par tovara na armor i ti lepo odes na infantry fight. Ugodjaj EPIC :d

Čime će onda da opreme A10 Warthoga? Bojnim glavama od lubenica za obelezavanje?

Imacete flare-ove:D

Ok, ako nema bombi, valjda ce imati V-Z raketLa?

29. pocinje open beta

And now we
tumblr_lnzok3ATGV1qbjlim.png

e a da li neko zna kako ce biti katapultiranje iz aviona-oce li biti klasicno kao u bc2 kad ispadnes iz helija pritiskom na E ili ce biti bas ono pravo katapultiranje-msm ne znam kako je bilo na bf2,jako kratko sam je igrao pa nisam ni probao,a i ne secam se i da jesam :smoke:

U BC2 nije bilo aviona :d

xex pa da,ali pitao sam da i je u bf2 blio katapultiranja ili su samo ispadali iz aviona,a u bc2 sam se malo zeznuo-pa u heliju ni ne postoji katapultiranje :lupko: jer bi u suprotnom udario u elisu,tako da je u bc2 i normalno da samo ispadens iz helija,nego me je interesovalo sta se desava sa avionom

Poslednja izmena:
Vrh Dno