Šta je novo?

Battlefield 3

Poslednja izmena:
xD ahaahhaahahahahahah

Sprema se sprema! Podignut BF3 beta sajt!

@Perce Nema drugih rokova ako sad puknem moram da placam poslednju godinu >:)

Jedva čekam da mi se isplati MOH LE ključ -.-

jel istina da ce biti samo operation metro?

Smor je kad u alfi/beti ogadi neka mapa pa je posle izbegavaš u igri. Zato preskačem alfe/bete. :)

Najbolje da cu da preskocim :)

Jel moze neko da me podseti sta znace preporuceni sistemski zahtevi, jel to sve na ulta u full hd za komotno igranje ili...

Jel moze neko da me podseti sta znace preporuceni sistemski zahtevi, jel to sve na ulta u full hd za komotno igranje ili...

Medium podešavanja. Sa kojim FPS možemo samo da pretpostavljamo. :)

da ali za 1900x1080 rezoluciju.

Barem se nadam

Toliko cekam tu j... betu da to nije normalno :shock: (budala) i svo vreme, gledajuci razne klipove kontam kako je mapa u metrou odvratna i dobijamo bas nju sad za koji dan :lupko: !!!! Ufff moram iskulirati i opustiti se i cekati kraj oktobra . :bottle:

Toliko cekam tu j... betu da to nije normalno :shock: (budala) i svo vreme, gledajuci razne klipove kontam kako je mapa u metrou odvratna i dobijamo bas nju sad za koji dan :lupko: !!!! Ufff moram iskulirati i opustiti se i cekati kraj oktobra . :bottle:

Aha,bas ces se opustiti,kao i ja,tek sada neces moci da docekas,a tek kad pocne beta...

Taman moram malo da budzim komp posle 100 godina, docekacu spreman :)

Hm ja necu nista dirati cekam da testiram u 1680x1050, ako mi se nebude svidelo prodajem 6850 i kupujem 6950

Nazad
Vrh Dno