Šta je novo?

Battlefield 3

Ovo sto je Psycho rekao je tacno :)
Crysis 2 dx11 na ultra ubija ovu moju masinu, pre svega zbog c2d ali i graficka se jedva bori, dok na extreme igra primetno bolje radi a nista losije ne izgleda. Ta ultra podesavanja sa dx11 su stvarno za lozenje cf, sli itd.

Garantujem da ce svako ko ima naklokovan x4 955 + ili neki sb uz 6850 moci na haj da igra, full hd. A ultra podesavanja i 8xAA ce da polome i gtx570 ;)

bas tako-AA uvek kida fps zato ga ja uvek iskljucim :p

Ja nista ne igram bez AA :p
Mrzim iskrzane ivice, a u sustini svuda mogu da nagruvam max AA osim u warhead-u, mogu 4x [moze i 8X a da fps bude preko 30 ali ja ne vidim razliku] i metro 2033, ne mogu uopste ja mislim :d

Ostale igre idu na 8XAA laganeze.

Ja nista ne igram bez AA :p
Mrzim iskrzane ivice, a u sustini svuda mogu da nagruvam max AA osim u warhead-u, mogu 4x [moze i 8X a da fps bude preko 30 ali ja ne vidim razliku] i metro 2033, ne mogu uopste ja mislim :d

Ostale igre idu na 8XAA laganeze.
Kladim se da te neispeglane ivice vidis prvih 30 sekundi posle svakog pokretanja igre, i posle ne obracas paznju. Ja sam uvek za tecniju igru nego za AA izivljavanja. Mada ako neko ima dobar komp, sto da ne ukljuci ako se nimalo ne oseti u performansama ;)

Nemoj da se kladis.

5850 je dovoljno jaka za 1680x1050 i zasto da ne forsiram AA, pa zato sam se otarasio 4870 :D

Ovo sto je Psycho rekao je tacno :)
Crysis 2 dx11 na ultra ubija ovu moju masinu, pre svega zbog c2d ali i graficka se jedva bori, dok na extreme igra primetno bolje radi a nista losije ne izgleda. Ta ultra podesavanja sa dx11 su stvarno za lozenje cf, sli itd.

Garantujem da ce svako ko ima naklokovan x4 955 + ili neki sb uz 6850 moci na haj da igra, full hd. A ultra podesavanja i 8xAA ce da polome i gtx570 ;)

Ja sam terao na Ultra, DX 11, High Res texture pack, sa konfom iz potpisa, radilo oko 40 FPS prosecno u 1680x1050, ali znalo je da padne na 30ak FPS u nekim scenama. Nisam video neku veliku razliku u grafici izmedju toga i jedan stepen nize, a performanse su bolje.

Koja konfa ce trebati za cepanje rez 1920x1080 na High? Planiram 2500k ili 2600k, 8Gb mem(vec kupljena 1600), MSI 560Ti, Asus Z68 Pro/Deluxe, M4 SSD.

Bolje Henry da uzme 2500k i 2x6870,nego 2600k i 560ti...Ups,vec ima 560ti...

Vidim ja da cu morati 250 evrica da dam za novu grafiku...Nisam kupio BC2 multi,i grdno sam se pokajao...Ovaj ne preskacem...

Imas odlican cpu, a quad je definitivno potreban za igranje u dx11, tj sa pravim dx11 efektima kao u crysis 2 i bf3 jer ja sa c2d imam uzasan gpu usage, a na YT gledam ljude sa i5 2500k i 5850 cepaju na full hd crysis 2 dx11 na ultra. Ti igras na 1080p, nista bolje od oc-ovane 6950 ti ne trebam ona je oko 200e. Ili 6970 da bi se obezbedio na malo duze vreme.

a sta je sa 2x6870 ili 2x560?

Nikada nisam ima CF ili SLI,pa cim budem skupio kes,razmisljam o kombinacijama...6950 necu sigurno uzimati,kao ni 6970...

izvinjavam se za off

Čekaj nemoguće da je toliko bolja 6950??? Ionako mrzim ATI:)
Da već imam sve samo fale ploča, cpu i ssd manje više.
To uzimam kad dodjem sa odmora. Da li bih sa sadašnjom konfiguracijom mogao da izguram na medium?

To uzimam kad dodjem sa odmora. Da li bih sa sadašnjom konfiguracijom mogao da izguram na medium?
jel mislis na bf3?? sa tim procesorom nema shanse-graficka je ok ali cpu neki i5 2500k ako hoces da izvuces 100% a i + sad ulagati u komp po meni jedino nova 1155 platforma ukoliko si gamer :smoke:
da-sad sam video post gore-2500k i na konju si-ako si pogledao snimke koje sam postavio video si i kako to radi doduse sa gtx 470 nabrijanom....

Poslednja izmena:

ma opusteno ce ta karta da tera na high,a za ultra ne znam...Bila je gore prica da se dvoumis izmedju 2500k i 2600k,pa sam ja odgovorio da je bolje da uzmes neki CF ili SLI i 2500k,jer 70e vise za 2600k mi ne izgleda isplativo...Nisam video da vec imas 560ti...A 2x6870 ili 2x560(ne Ti) su negde u rangu gtx580,a kostaju kao jedna 6970...

ma opusteno ce ta karta da tera na high,a za ultra ne znam...Bila je gore prica da se dvoumis izmedju 2500k i 2600k,pa sam ja odgovorio da je bolje da uzmes neki CF ili SLI i 2500k,jer 70e vise za 2600k mi ne izgleda isplativo...Nisam video da vec imas 560ti...A 2x6870 ili 2x560(ne Ti) su negde u rangu gtx580,a kostaju kao jedna 6970...

Svaki vid SLI/Crossfire ima izrazene mikro trzaje (microstutter), a mnogo je primetnije kada igre rade na nizim FPS (30-40 recimo). Ja ne bih isao na tu varijantu, ali to je moj stav.

Hvala momci. Biće ovo lepa zima:)

Ja sam konto da uzmem 1090 Amd za ovu 560 ti,sta mislite o tome?

Mislim da si bezbedan sa tom kombinacijom za neka high podesavanja. Jos kada bi zamenio i plocu i presao na ddr3 pffff:)

Me nemam love za plocu i ddr 3 ,a to nebi donelo ubrzanje nikakvo bar u igrama:type:

Imam neki utisak da vecina igra Rush mod,dok je meni najomiljeniji Squad Deatmatch i jos ovaj novi Team DM i ja prezadovoljan!Jedva cekam!:)

^^

"You cannot use explosives or shoot at the M-COM to take it out. Only arm and disarm" - konacno, zar je toliko tesko bilo da se ovo ubaci i u BC2 kroz neki patch, ovo se Ediju nece dopasti :D
"If the attacking team arms the M-COM but runs out of tickets, the match will continue until the M-COM detonates or defenders disarm it" - sta znam, neke od najjacih partija su kad im ponestane ticketa sekundu pre detonacije :)
"If the defenders start disarming an M-COM just before it’s about to blow, the explosion is prevented until the disarm is accomplished. If the defender gets killed during the disarm process, the M-COM will instantly blow" - po meni je ovo glupo, defenderi ionako imaju dovoljno vremena da disarmuju m-com

Poslednja izmena:
Imam neki utisak da vecina igra Rush mod,dok je meni najomiljeniji Squad Deatmatch i jos ovaj novi Team DM i ja prezadovoljan!Jedva cekam!:)

vecina neigra jos uvek nista, a sta ce igrati, videcemo :)

^^

"You cannot use explosives or shoot at the M-COM to take it out. Only arm and disarm" - konacno, zar je toliko tesko bilo da se ovo ubaci i u BC2 kroz neki patch, ovo se Ediju nece dopasti :D
"If the attacking team arms the M-COM but runs out of tickets, the match will continue until the M-COM detonates or defenders disarm it" - sta znam, neke od najjacih partija su kad im ponestane ticketa sekundu pre detonacije :)
"If the defenders start disarming an M-COM just before it’s about to blow, the explosion is prevented until the disarm is accomplished. If the defender gets killed during the disarm process, the M-COM will instantly blow" - po meni je ovo glupo, defenderi ionako imaju dovoljno vremena da disarmuju m-com

Ne brini se. Pobrinucu se da ti partija bude zanimljiva :D

Poslednja izmena:
mmoga je skroz OK. mene su zvali na mobilni da potvrde podatke. Bilo im sumnjivo plaćanje paypalom iz Srbije. :)

A da pitam, posto sam kupio i ja, jel mogu da aktiviram to iako jos nisam dobio bf3? cd key za bf3 dobijam u oktobru a za ovo sam vec dobio.

Nazad
Vrh Dno