Šta je novo?

Battlefield 3

Post je prebacen u komsiluk. :)

evo konacno alpha gameplay-svako koga interesuje moze da vidi na afterburneru fps i video memory usage-uzivajte :)

evo konacno alpha gameplay-svako koga interesuje moze da vidi na afterburneru fps i video memory usage-uzivajte :)

Ajd' sto loze ovi iz EA/DICE ali sto nam ti ovo radis :D. Salim se naravno,svaka cast na snimku! Nije preveliko zauzece memorije,pokazuje li afterburner mem usage iz task managera-tj da li je istovetno? Koja su podesavanja igre? Fin fps...konstantno 50+ pa kontam da je medium. Kartica furuna prava,nema zime za tebe :). Odlican knife work i zanimljiva stvar u igri na 2:25 - pokusaj odbrane od noza (mozda je ovo bilo u BFBC ali nisam igrao online pa ne znam).

Poslednja izmena od urednika:
evo jos jedan

[YOUTUBE]x10HlvKZZyQ[/YOUTUBE]

@tabasca
evo ovako-vdeo memory usage je isao i na "1160mb" u nekim trenutcima,a podesavanja su bila na medium-a mozda cak i na high jer sam nasnimao oko 20-ak snimaka od kojih su pola na high a pola na medium-po fps-u na snimvcima bi rekao da sam ipak drzao na high ali provericu ostale snimke pa cu naci ima na jednom gde sam drndao podesavanja pa cu skontati,primetio sam da je AA ugasen ili stavljen na neki minimum tipa x2 ili x4 a mozda je bio i ugasen-posto od podesavanja nema advanced pa se ne vidi kako je podeseno, sto znaci da je bio na x16 i vise trazilo bi to jos video memorije,od sistemske memorije bih rekao da treba isto kao i na bad company 2-tu nije bilo razlike-u igri mi je sa win7 naravno- ukupno bilo 2.8gb a tako mi je i na nad company 2 otprilike,napominjem da je originalan klok kartice 607 za gpu gde na 3d mark 11 imam 4200 poena a moja je u trnutku igranja bila klokovana na 800mhz gde u 3d mark 11 zvucem 5500 poena,procesor je bio na default,eto sada otprilike znate kako radi igrica sa ovom konfiguracijom pa znate sta mozete da ocekujete-nadam se da sam bar malo razjasnio neke sumnje oko sistem requirimentsa :)

Poslednja izmena:
Sakrio si svoje ime,a lepo se vidi ime na 1.13 Busted!!!!

Poslednja izmena od urednika:
:vomit::vomit ocekivao sam neki normalan komentar,ali mora se uvek naci neko ke da trazi mane u postovima

Pa ja te upozoravam da ti se ime vidi,sto si hteo da sakrijes,a ti tako.Povlaci taj video sa youtubeta dok ga FBI nije video.Ili samo zatamni i taj deo.

lol-ja mislio da me zezas,sad cu da ga sredim :wave: bice vraceno nazad u toku utakmice djokovic nadal-kad ne budem koristio komp xexex :)

Poslednja izmena:
evo jedna lepa vest,samo da potvrdim-snimak je bio na high podesavanjima :party:

Sad ce da dodje neko i da kaze da je onaj kinez rekao da ce sigurno raditi na haj sa gtx580 sli :d

Pa da, kao sto sam pisao vec, i crysis 2 dx11 ce sigurno raditi sa gtx580 sli na haj, sigurno. Ali radi i sa 6850 ;)

imas avg fps 50 i to u toku snimanja. Znaci imao bi nekih 75-80fps bez snimanja?

imas avg fps 50 i to u toku snimanja. Znaci imao bi nekih 75-80fps bez snimanja?

pa mogu ti reci da fraps u bf3 ne znam kako ali ne opterecuje masinu toliko-imao bih max 10 fps-a vise,ne znam kako ali eto i to sam pratio i tako je-znaci sa frapsom mi padne fps sa 65 na 55 recimo,sto je po meni odlicno....slobodno pitajte sta vas interesuje ja cu rado odgovoriti na ono sto imam odgovor i sto sam zapazio.....:beer:

pa mogu ti reci da fraps u bf3 ne znam kako ali ne opterecuje masinu toliko-imao bih max 10 fps-a vise,ne znam kako ali eto i to sam pratio i tako je-znaci sa frapsom mi padne fps sa 65 na 55 recimo,sto je po meni odlicno....slobodno pitajte sta vas interesuje ja cu rado odgovoriti na ono sto imam odgovor i sto sam zapazio.....:beer:

Na koliko ti je ghz cpu?

Na koliko ti je ghz cpu?

to je malo tesko pitanje-cas mi je bio na 4.2 ghz cas na default-bio sam isprobavao ali ajde da gledamo to i ovako-sa frapsom na 4.2 je isti fps kao na default bez frapsa,jer fraps na default skine gpu usage sa 99% na 80% ali i tada je radilo u 45-50 fps otprilike-tako da sandy na default ce raditi isto ovako kao na snimku 100% to mogu da potpisem :smoke: u principu posto mi na default cpu gura grafiku na 99% klokovan ne daje vise fps ili je neprimetno-znaci gtx 470 klokovana na 800mhz daje isti fps kao i sa klokovanim cpu-ili priblizno isti-4.2 ghz samo pomaze frapsu da snima

Poslednja izmena:

evo jos malo da vam curi pena na usta :wave:

Sad ce da dodje neko i da kaze da je onaj kinez rekao da ce sigurno raditi na haj sa gtx580 sli :d

Pa da, kao sto sam pisao vec, i crysis 2 dx11 ce sigurno raditi sa gtx580 sli na haj, sigurno. Ali radi i sa 6850 ;)

Pa radi ali na jedvite jade 30 fps-a i to sa debelo klokovanom. :) A igra je bas fast paced i deluje max usporeno na 30... Inace, BF3 je uglavnom multi igra i tu se grafika uvek delje da izgleda sto jednostavnije. Single player ce vec biti drugaciji i tu ocekujem solidnu zahtevnost jer ovo je ipak DICE, njihova nijedna igra nije predvidjena za high na prosecnim masinama.

Mislis da ce single player biti zahtevniji od multija? Ja sam bio ubedjen u suprotno...pogotovo na 32+ serverima.A sto se tice zahtevnosti do izlaska igre ce oni vec nastelovati da gtx580+ nasviran 2500k izvuku tek koji frejm preko 30 u full HD na max. Pisalo se i o dve verzije alfe i stvarima koje su izostavljene (a podizace graficku zahtevnost) u jednoj od njih (fora sa pucanjem u vodu npr...)

Pa radi ali na jedvite jade 30 fps-a i to sa debelo klokovanom. :) A igra je bas fast paced i deluje max usporeno na 30... Inace, BF3 je uglavnom multi igra i tu se grafika uvek delje da izgleda sto jednostavnije. Single player ce vec biti drugaciji i tu ocekujem solidnu zahtevnost jer ovo je ipak DICE, njihova nijedna igra nije predvidjena za high na prosecnim masinama.

Poslednja izmena:
i jos 1-za one koje interesuju vozila-tu su i sva tri dela alpha mape po malo-park-metro-i poslednji deo mape i obratite paznju na laser kod onog dela u metrou :party:

Predpostavljam da su im iz Nvidie i AMD-a gurnuli neku kintu da prze ljude da treba azdaja od grafe za medium podesavanja.Pa ljudi nagrnu da kupuju nov hardware zbog BF3.Cak sam i ja razmisljao da zamenim 6870 za jacu,jedino zbog BF3.Sreca,zena mi lupila par shamara i osvestila me :D.

Procitao i opet se pominje "ne ocekujte da ce te igrati sve na high" :D

Verovatno je taj lik mislio na ULTRA podešavanje. Iskustvo mi govori da je obično na tom nivou grafika marginalno bolja dok zahtevnost mnogo više raste. Ni jedna igra do sada nije opravdala takva podešavanja tako da svi sa GTX570 i ATI 6950 i jače, uz neki kršteni četvorojezgarac verovatno mogu da poteraju igru na HIGH. Ultra je za one što vole crossfire i sli, ali su slepi na microstuttering koji se javlja.

Bio sam te sreće da izgradim ozbiljnu gejmersku mašinu i prosečan korisnik neće moći ni da joj priđe performansama...... Sta ovaj ima !!!!!:type:

Covek se vremenom uveri da je isti otreznjavajuci :d

+1 :d

ja za multi nikada ne stavljam nekakva ultra podesavanja, jer nije toliko pregledno :)

ah jedva cekam (iako nisam ljubitelj vozila i aviona)... e da ona borba avionima je rofl... kao da je dogfight iz WWI :)

Ovo sto je Psycho rekao je tacno :)
Crysis 2 dx11 na ultra ubija ovu moju masinu, pre svega zbog c2d ali i graficka se jedva bori, dok na extreme igra primetno bolje radi a nista losije ne izgleda. Ta ultra podesavanja sa dx11 su stvarno za lozenje cf, sli itd.

Garantujem da ce svako ko ima naklokovan x4 955 + ili neki sb uz 6850 moci na haj da igra, full hd. A ultra podesavanja i 8xAA ce da polome i gtx570 ;)

Vrh Dno