Šta je novo?

Battlefield 3

Super si odradio ovo sa oruzjem,bice mnogo izbora,nego bre,jel zna neko nesto o beti?Pa morali bi da je najave bar par dana pre nego se pojavi,nece valjda reci danas za sutra.

Hell yeah, DAO-12 :d
Dao pravi cevape od svih vrsti mesa.

Ma meni je najbitnije što su vratili REX revolver. Od zvuka tog čuda u BC2 se naježim. Najjače kad poravnaš fino metu pa ga otkineš sa udaljenosti iz jednog metka. Sa njim se osećam ko Inspektor Sledgehammer :)

Uzimam i ja od Wahada, pa cete me lepo svi dodati na originu id mi je chesrb

Ja sam te dodao,a posto imam dva naloga-jedan mi je gorgilije a drugi anaanaana1.Smradovi sa Origin-live helpa su mi napravili drugi jer nisu mogli da mi dodaju igru na ovaj prvi.

I ja brojim dane al do bete,iako neznam ni kad pocinje!

Poslednja izmena:
Ja sam te dodao,a posto imam dva naloga-jedan mi je gorgilije a drugi anaanaana1.Smradovi sa Origin-live helpa su mi napravili drugi jer nisu mogli da mi dodaju igru na ovaj prvi.

I ja brojim dane al do bete,iako neznam ni kad pocinje!

Koju igru nisu uspeli da ti dodaju? Mislim koje to veze ima s nalogom :trust: Kad im tako glupa ideja padne na pamet odmah ga prekines.

Jednom liku nije prosao BF2 serijski broj (serial invalid) na Originu zato sto je starija igra pa je nema u bazi, a ovaj na supportu mu trazio DXDIAG screenshot lol

Koju igru nisu uspeli da ti dodaju? Mislim koje to veze ima s nalogom :trust: Kad im tako glupa ideja padne na pamet odmah ga prekines.

Jednom liku nije prosao BF2 serijski broj (serial invalid) na Originu zato sto je starija igra pa je nema u bazi, a ovaj na supportu mu trazio DXDIAG screenshot lol

Pa da,BF2.

Moze jedan savet oko kompa?
Nedavno sam uzeo laptop sa sledecmo konfiguracijom:
Intel I5 2410
6 giga dd3
gt555 sa 2giga
ostalo necu da navodim jer nije ni toliko vazno.

Interesuje me da li cu moci da igram na medium grafickim podesavanjima barem?

Uskoro izlazi beta pa ces najbolje sam prosuditi sta moze a sta ne ;)

Znaci BF3 ce biti DX11 only... steta...

Operation Guillotine teaser

[youtube]u5eLbPQt_Pk[/youtube]

Nocna ??? Brutalno .... gde mi je novcanik samo :d

Sta li znaci ovo Operation Guilottine continues 9.16.2011, mozda beta krece?

Verovatno ce tada pustiti punu duzinu trailer-a.

O ***!!!! A ja lud ko vepar od iscekivanja 11. septembra i odbrojavanja ... Ma nece valjda , jel tako ljudi? ;)

Neznam dali je to vec neko spomenuo...rec je o tome da ce ingame name u BF3 biti vezan za Origin Account i da se nece moci promeniti ime u igri.Ako je tako onda je to veliko njesra!!!!
Zna li neko vise o tome i kako mogu da promenim ime na Originu posto mi je nalog napravljen na ime moje cerkice :)

Neznam dali je to vec neko spomenuo...rec je o tome da ce ingame name u BF3 biti vezan za Origin Account i da se nece moci promeniti ime u igri.Ako je tako onda je to veliko njesra!!!!
Zna li neko vise o tome i kako mogu da promenim ime na Originu posto mi je nalog napravljen na ime moje cerkice :)

Tako je bilo na Alphi, ali sumnjam da ce se isto desiti kada igra izadje, ipak bi to bila prevelika greska. Clan Tag takodje nije postojao u Alphi, ali ce sigurno biti negde u Full verziji.

Ne znam ja bas kako ce to da radi i pomalo sam skeptican za to da ce zahtevnost biti kao u BC2. Svaki Battlefield koji je izlazio pomerao je granice zahtevnosti na gore i vecina je u tom periodu radila upgrade. Ja se samo plasim da ne bude malo vise zahtevan.

Nema sanse da bude zahtevna kao BFBC2.Mora biti zahtevnija.Po mom misljenju onaj ko bude mogao da igra na medijumu MP-bice srecan.

A ja sto sam igrao alfu neoptimizovanu na laptopu u 1366x768 lpw 30+ fps-a? :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

da wahad al je to bilo sa 24 igraca,ovde ce biti sa 64 :D

+ je bila Alpha a finalna verzija ce biti optimizovanija ;)

Nazad
Vrh Dno