Šta je novo?

Battlefield 3

BF2 kad je izasao, tek posle godinu dana sam imao masinu s kojom sam igrao kako dolikuje. BC2 me je naterao na upgrade graficke da bih mogao komotno da igram... Pre neki dan sam kupio drugu graficku jer sam morao i nadam se da ce raditi bar na medium podesavanjima. Ako ne to znaci da mora opet da se menja. Obicno je tek na najjacim grafickim is poslednjih serija igra kako treba. Ne verujem da ce ista drugacije biti i sada.

@smith Ne, Battlefield ne smanjuje ciljnu grupu nikada. Samo lepo izbalasniraju igru da moras uraditi upgrade najkasnije za godinu dana i opet ces igrati BF ;)

Poslednja izmena:
6950 za medium...ma dajte ljudi...

Poslednja izmena:
Po meni se ne isplati uzimati BF3 posle godinu dana,naravno za one kojima znaci koji su na Leaderboard-u!Ja sam uzeo BC2 posle skoro godinu dana i uopste me nema na Leaderboard listi,a nece me ni biti da igram jos 500 sati!Onima kome to ne znaci nista nije mu ni bitno kada ce je pazariti!

Odavde se lepo vidi da ce naklokovan pII uz 6850 lepo izgurati bf3.
A da ne pominjem ko ima neki SB i nesto jace od 6850.

Da, samo sto alpha nema grafiku finalne verzije, a nadam se i optimizaciju... Kad su pitali onog kineza ili sta je vec, sta je potrebno za maximum settings, rekao je da smo "sigurni" sa 2xgtx580. :D

Pa to je tacno, i crysis 2 dx11 si siguran sa tim sli, ali igra radi tecno i na 6850 :D

Poslednja izmena:
Da, samo sto alpha nema grafiku finalne verzije, a nadam se i optimizaciju... Kad su pitali onog kineza ili sta je vec, sta je potrebno za maximum settings, rekao je da smo "sigurni" sa 2xgtx580. :D

Pa uvek će to reći, mislim ono...

Sve je to jedna velika "prevara" ,kad ista igra izlazi za konzole. Bice isto kao i sa Crysis-om, za Max detalje je potrebna Vista, kako da ne.

btw igra me odusevljava svakim ogledanim videom,sve vise i vise , ludilo

Poslednja izmena:
Kako god bilo, BF3 će biti težak fail i još jedan korak nazad u odnosu na prethodne delove. Može Dice da napravi osmo svetsko čudo, ali će razmaženi igrači (koji 18+ shvataju kao višak kilograma ili minimalni IQ) upropastiti igru.

BF ne moze biti fail, vidis to i po preorderu valjda. Znam apsolutno sta si hteo da kazes ali BF2 se vise nece ponoviti. Igraci se menjaju, industrija se menja, ili se naviknes ili se probudis jedno jutro bez namere da igras. To je to. Ono kako je igra radila u alfi mi ne znaci apsolutno nista jer ne znamo ni koji su ono detalji bili. Do bete sigurno necemo znati nista. Ja znam da cu igrati a na kojim detaljima to cemo jos da vidimo. Bitno je da fps ne pada.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

au bre sto nam to rade!

Ma daj bre izem ih ja i trejlere od po 50 sekundi. Ali izaći će full trejler za koji dan pa ok. Glavonje iz EA su izjavile da će maksimalno da iskoriste to što igra izlazi pre MW3 tako da možemo da očekujemo još dosta ovakvih trejlera do izlaska.

Zlatane taj potpis, hahaha :D

izgleda fake bar, nekako lose uradjeno :D

ma cu da sacekam igru dok izadje skroz pa da iggram ko covek ))

http://www.physicalwarfare.com/

Timer za closed i open betu ! Real or fake?

DICE Community Managers Daniel Matros and Andreas Koch confirmed that this website is a fake.

Screen+Shot+2011-09-10+at+4.42.32+PM.png

toliko o tome... :)

da li neko moze da mi kaze kako da na movie makeru zatamnim nick name iz igre-da zamarkiram onako sa onim crnim poljem-imam 20-ak interesantnih videa sto sam napravio sa alfe-sa mojom konfiguracijom iz potpisa-a sto je najzanimljivije drzao sam upaljen msi afterburner i moze da se vidi fps-video memory usage-gpu usage.....znaci sve sto vas interesuje,bio sam malo lenj da ranije to uradim ali evo sad sam hteo koji video da okacim ali nista pre zatamljivanja nicka :smoke:

Nije u pitanju nikakva sramota zbog nick-a , vec ne smeju da se postavljaju snimci + da se vidi ko je snimao ;)

jel to znaci da moze da se uploaduje recimo na you tube???? ajd ozbiljno nemoj da se zeznem pa da dodje fbi po mene :)

Ja bi to svakako pokrio da ne razmisljam previse :p

Nazad
Vrh Dno