Jedno pitanje, ako nije problem. Nikada nisam kupio ni jednu original igru ali BF3 ce biti prva. Da li neko moze da mi kaze kako to funkcionise. Da li cekati dok igra stigne u Srbiju( da li to dosta kasni ili se ceka posto ce mnogo njih zeleti da je kupi) ili uzeti preko neta ( da li naruciti cd u posiljci ili skinuti preko download-a). Sta je najbolje i najbrze. Hvala
Jedno pitanje, ako nije problem. Nikada nisam kupio ni jednu original igru ali BF3 ce biti prva. Da li neko moze da mi kaze kako to funkcionise. Da li cekati dok igra stigne u Srbiju( da li to dosta kasni ili se ceka posto ce mnogo njih zeleti da je kupi) ili uzeti preko neta ( da li naruciti cd u posiljci ili skinuti preko download-a). Sta je najbolje i najbrze. Hvala
Digitalni preorder max 2100 ovdeza forumaše možemo da spustimo još, samo moramo da sačekamo zvaničnu reč
Digitalni preorder max 2100 ovdeza forumaše možemo da spustimo još, samo moramo da sačekamo zvaničnu reč
Wahad-e,ovako...govori vec jednom...ja sam nalozen odavno na ovu igru...a pogotovo posle jucerasnjeg dana...ako uskoro ne izadjes sa LE ponudom...preorderovacu kod nekog drugog!!!Pa ti vidi.:d
ja sam downloadovao 1080p pa odgledam s vremena na vreme![]()
- Ljudi koji su probali BF3 na Gamescomu tvrde da conquest sa 64 igrača pomalo laguje.
- EA računari izgleda nisu dorasli zahtevnosti igre - ljudi tvrde da su primetili lag i osetili miris paljevine (izgorele plastike). Pretpostavljam da je ovo neko napajanje svisnulo.
- Tu i tamo se javljaju sitni bagovi - tenk iz čista mira poskoči u vazduhu i igrač izgubi kontrolu nad njim.
Mislim, igra zahtevna da spaljuje napajanja?Ma jeste bas, dace bog ako i 80 posto koristi kako treba procesor i bar 90 grafiku... pre je ovde rec o necemu drugom i kvalitetu komponenti a ne o burner igri.
A inace ako laguje u lanu sta li ce tek da bude sa online serverima?
Neko je objavio na kojim mašinama teraju BF3 u Kelnu. nvidia koliko se sećam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari