Šta je novo?

Battlefield 3

Ako neko igra BF: Play4free neka mi posalje PP. Izvinjavam se na off-u.

Jedno pitanje, ako nije problem. Nikada nisam kupio ni jednu original igru ali BF3 ce biti prva. Da li neko moze da mi kaze kako to funkcionise. Da li cekati dok igra stigne u Srbiju( da li to dosta kasni ili se ceka posto ce mnogo njih zeleti da je kupi) ili uzeti preko neta ( da li naruciti cd u posiljci ili skinuti preko download-a). Sta je najbolje i najbrze. Hvala

Izgleda ..beno dobro, videcemo kako ce sve to biti u praksi.

Jedno pitanje, ako nije problem. Nikada nisam kupio ni jednu original igru ali BF3 ce biti prva. Da li neko moze da mi kaze kako to funkcionise. Da li cekati dok igra stigne u Srbiju( da li to dosta kasni ili se ceka posto ce mnogo njih zeleti da je kupi) ili uzeti preko neta ( da li naruciti cd u posiljci ili skinuti preko download-a). Sta je najbolje i najbrze. Hvala

Mozes i kod nas, u Games-u je digitalni preorder 3000 valjda.

Digitalni preorder je u computerlandu, ne znam da li ima i u gamesu.

Kad je izasao BC2 svi ovde koji su ga preorderovali su ga i dobili na datum zvanicnog izlaska, sam sam je igrao prvi dan, preko GAMES-a tako da ne bi trebalo da bude problema

Digitalni preorder max 2100 ovde :) za forumaše možemo da spustimo još, samo moramo da sačekamo zvaničnu reč

Wahad-e,ovako...govori vec jednom...ja sam nalozen odavno na ovu igru...a pogotovo posle jucerasnjeg dana...ako uskoro ne izadjes sa LE ponudom...preorderovacu kod nekog drugog!!!:pPa ti vidi.:d

Wahad-e,ovako...govori vec jednom...ja sam nalozen odavno na ovu igru...a pogotovo posle jucerasnjeg dana...ako uskoro ne izadjes sa LE ponudom...preorderovacu kod nekog drugog!!!:pPa ti vidi.:d

Gde zuris, ima jos dosta do bete i do izlaska. Chillax :)

Trenutno možeš preorderovati samo kod ovlašćenih distributera. Kod ostalih se još uvek ne zna tačna cena ali svakako će biti jeftinija, vrlo moguće da ćemo saznati tu informaciju neposredno pre izlaska igre. Svakako imaj strpljenja jer "Limited" nije zapravo Limited :)

BTW: Arsenal oružja u BF3 - http://battlefield-srbija.com/vesti/113-arsenal-u-bf3

Svima koji su mi poslali mail ću odogovoriti večeras, neću biti uz komp neko vreme jer kuburim sa gripom pa moram da se preznojavam :D

ja sam downloadovao 1080p pa odgledam s vremena na vreme :)

Nove informacije sa gamescoma: http://battlefield-srbija.com/component/content/article/116-nove-informacije-sa-gamescoma

Nije sve tako bajno... Evo samo nekih pomalo zabrinjavajućih:
  • Ljudi koji su probali BF3 na Gamescomu tvrde da conquest sa 64 igrača pomalo laguje.
  • EA računari izgleda nisu dorasli zahtevnosti igre - ljudi tvrde da su primetili lag i osetili miris paljevine (izgorele plastike). Pretpostavljam da je ovo neko napajanje svisnulo.
  • Tu i tamo se javljaju sitni bagovi - tenk iz čista mira poskoči u vazduhu i igrač izgubi kontrolu nad njim.

Mislim, igra zahtevna da spaljuje napajanja? :D Ma jeste bas, dace bog ako i 80 posto koristi kako treba procesor i bar 90 grafiku... pre je ovde rec o necemu drugom i kvalitetu komponenti a ne o burner igri. :D

A inace ako laguje u lanu sta li ce tek da bude sa online serverima?

Mislim, igra zahtevna da spaljuje napajanja? :D Ma jeste bas, dace bog ako i 80 posto koristi kako treba procesor i bar 90 grafiku... pre je ovde rec o necemu drugom i kvalitetu komponenti a ne o burner igri. :D

A inace ako laguje u lanu sta li ce tek da bude sa online serverima?

Hehe, pa to je bila slobodna procena. Kontam da je ili to ili neki Fermi otisao u vecna lovista :d

E da, ja tu vest azuriram bez nekog posebnog naglaska, pa koga interesuje neka prati. Nego ko uz inat mi prelecu avioni preko kuce, momenat, odo po stinger...

cuo sam da "driveri" znaju da spale "graficku" sto je bio slucaj sa cini mi se 570-kom kad je izasla ali da igrica spali napajanje msm da je totalna glupost-apsurd,mozda da je novi driver 280 koji su najverovatnije koristili grejao graficku na bf3 pa da kazemo i napajanje tim putem-ali direktnu vezu napajanje-igrica je besmisleno :lupko:

a mozda je i ati

Neko je objavio na kojim mašinama teraju BF3 u Kelnu. nvidia koliko se sećam.

Nazad
Vrh Dno