Šta je novo?

Battlefield 3

OCZ pfff :p

najcudnije mi je od svega da u vreme kad je izasla alfa verzija bf3 onda su se odma pojavili driveri koji su mogli da teraju bf3 jer driveri koji smo do tada imali nisu mogli da rade sto sam i sam primetio,sa dotadasnjim driverima mi je pucala igrica posle 20 sekundi ili nije htela uopste da se upali,sto bi trebalo da znaci da je driver 280 verzije napravljen za bf3 tj driver pre toga prepravljen "na brzaka" da bi igrica uopste radila-tako nesto moze da dovede do greske u driveru i samom kompatibilnoscu drivwra sa igricom ili sa grafickom uopste,sto bi moglo dovesti do pregrevanja graficke-napajanja,a to nam govori i o dosta losem frame rate-u gde sa mojom konfiguracijom iz potpisa se dobije oko 55 fps na medium podesavanjima-i iz svega bi se moglo zakljuciti da do 25 oktobra ce i driveri biti prilagodjeni igrici gde cemo dobiti normalniji fps a i sama igrica ce biti ispeglana + imacemo i nadam se adwanced podesavanja umesto alfinih low-medium-high gde nismo znali ni sta je upaljeno ni sta ugaseno :smoke:

najcudnije mi je od svega da u vreme kad je izasla alfa verzija bf3 onda su se odma pojavili driveri koji su mogli da teraju bf3 jer driveri koji smo do tada imali nisu mogli da rade sto sam i sam primetio,sa dotadasnjim driverima mi je pucala igrica posle 20 sekundi ili nije htela uopste da se upali,sto bi trebalo da znaci da je driver 280 verzije napravljen za bf3 tj driver pre toga prepravljen "na brzaka" da bi igrica uopste radila-tako nesto moze da dovede do greske u driveru i samom kompatibilnoscu drivwra sa igricom ili sa grafickom uopste,sto bi moglo dovesti do pregrevanja graficke-napajanja,a to nam govori i o dosta losem frame rate-u gde sa mojom konfiguracijom iz potpisa se dobije oko 55 fps na medium podesavanjima-i iz svega bi se moglo zakljuciti da do 25 oktobra ce i driveri biti prilagodjeni igrici gde cemo dobiti normalniji fps a i sama igrica ce biti ispeglana + imacemo i nadam se adwanced podesavanja umesto alfinih low-medium-high gde nismo znali ni sta je upaljeno ni sta ugaseno :smoke:

A da, zastitili su config fajlove u alfi pa sam morao da menjam podesavanja hex editorom.

evo sta sam jos primetio a mozete i vi i to lako-u alfi sam probao da pucam u vodu sa puskom-bombom itd-i nista se nije desavalo-voda stoji-a recimo kad pogledate caspain border trailer videcete da kada helikopter puca u vodu i u momentima kada sa puskom pucaju u vodu onapravi onaj efekat gejzira sto je i prorodno ondnosno realno-a u alfi nije bio slucaj-mislio sam da je to jednostvano tako napravljeno dok je sam procitao jednom prilikom da je DICE namerno onesposobio alfu po tom pitanju i pitanju destrukcije ge sam bio poprilicno skeptican a najnoviji trailer ipak dokazuje da je sve to sa namerom uradjeno da ne bi bas sve otkrili odma,kazem jos jednom-obratite paznju na poslednji trailer i kako dobro izgleda kada helicopter puca u nju i uopste kada se desava akcija u vodi i tamo se vidi da je taj "nedostatak" ispravljen

Gde ce biti kod nas da se kupi? Ima neko negde vec ponudu neku, ili nema jos uvek?

Gde ce biti kod nas da se kupi? Ima neko negde vec ponudu neku, ili nema jos uvek?
Kao preorder kod nas mozes da narucis hard copy u Games-u za 5k dindzi, digitalno izdanje u Comp Landu za 3k ja mislim i at last but not least, kod naseg kolege sa foruma Wahada, kod koga se jos uvek ne zna cena ali bi trebalo da bude povoljnije od prve dve solucije (cd key).

Poslednja izmena:
Kao preorder kod nas mozes da narucis hard copy u Games-u za 5k dindzi, digitalno izdanje u Comp Landu za 3k ja mislim i at last but not least, kod naseg kolege sa foruma Wahada, kod koga se jos uvek ne zna cena ali bi trebalo da bude povoljnije od prve dve solucije (cd key).

Hvala perce za info!

Javio mi se i Wahad, sad imam kompletan info, hvala.

Poslednja izmena:

Da li sa tim preorderima dobijas early access betu ili za to mora preorder preko Origina?

Da li sa tim preorderima dobijas early access betu ili za to mora preorder preko Origina?

Pitanje je da li ce uopste biti Limited Edition kod nas u prodaji na disku, a iako ga bude gotovo sam siguran da nece doneti early access betu, jer ti kada preorderujes igru u GameS-u ili u bilo kom drugom shopu kod nas, dajes novac direktno njima, a ne Electronic Arts-u.

Razer Battlefield 3 oprema
http://battlefield-srbija.com/vesti/...field-3-oprema

Kompletna lista vozila:
http://battlefield-srbija.com/vesti/117-kompletna-lista-vozila

Sigurno ce postojati nacin pokrenuti igru za singleplayer, ako ne oficijalno onda ce jedan psycho da napravi tweak u konfiguratoru :)

Umesto da se cudis baci se na posao, nemoj da izadje igra a mi nemamo tweak tool :p

Cek, polako, zastitili su fajlove, a ono sto sam video u samom fajlu je bilo smesno. Ni jedna "advanced" opcija... Bitno da je postojala "aim assist" opcija sa vrednoscu "1"

Digitalni preorder max 2100 ovde :) za forumaše možemo da spustimo još, samo moramo da sačekamo zvaničnu reč

Sta bre 2100? Dinara? Uzimam 2 odmah :). Ako moze i meni info u vezi procedure. Hvala majstore.

LE verzija, ako ne bude ista cena, biće max 400din skuplja, za naše tržište...

Da li rpicamo o LE verziji ili regularnoj?

Ma Wahad nikako da se izjasni po pitanju LE!Neka bude i 30 Evra ali da bude LE i da preorderujemo odma!!!Vaznije mi je da kupim od nekog sa kim ipak imam neki kontakt i ko mi je siguran,nego sa nekog levog sajta,ma koliko on bio poznat.

EDIT: Pretece me Wahad...

Poslednja izmena:
stvarno ako bude ta cena, vrhunski posao cete odraditi

Pa naravno da će biti. Setite se za koliko sam davao crysis 2 nakon izlaska, iako nisam imao svoj business, za 16.5€ koliko se sećam na dan izlaska, možda dan dva posle toga :). Bitniji je broj mušteija nego broj na ceni jedne kopije

Ajde da ga ne iskvarimo lakše sa pohvalama:)))
Wahad-Poslao sam ti pp.

Nazad
Vrh Dno