Šta je novo?

Battlefield 3

Core2Duo E6750 + Radeon 6850 + 4gb ddr2 1066 i BC2 se vuče kao slina u 1280*720 (low/medium settings). Pod vuče kao slina mislim da mu treba 15 sekundi na početku partije da igra dođe sebi, i kad je gužva na ekranu fps bude <10. Kada je procesor zamenjen sa Q6600 BC2 radi HIGH u 1920*1080 besprekorno. Tako da, Borise, sa tim procesorom se nećeš naigrati Battlefielda, posebno ne online.

Biće le naravno :p

Conquest Trailer koji se upravo završio na GamesCon-u je SICK!!!!!!

Kad pre postova?! "Caspian Border" je ime mape koju su prikazali, i ono će definitivno biti zahtevnije od alfe.

Nisam mogao da skinem kez sa lica dok sam gledao. :) Sad samo treba sačekati još dva meseca. Hm. Pitam se da li će u beti biti ova mapa? Ne bi me čudilo. Rekli su da je upravo ona igriva na GamesCom-u.

Nisam mogao da skinem kez sa lica dok sam gledao. :) Sad samo treba sačekati još dva meseca. Hm. Pitam se da li će u beti biti ova mapa? Ne bi me čudilo. Rekli su da je upravo ona igriva na GamesCom-u.

Pa da, biće ta i Op Metro.

awwwww...Su-35, pa jos u onoj eroCkoj kamuflazi:)

Me likes very much :D

EDIT: The fuck? :d
animationd1vpw3.gif

Poslednja izmena:
ha ! Borat... ovo je bilo slucajno ,) ali ocigledno je ostavio isti utisak :D

Spamovanje zajednice se isplatilo:D Mashala...

kako nas pale

Paljevinski, nema šta. Videćemo kako će sve to izgledati, sa vozilima, letelicama, pešadijom... Dosta stvari koje treba izbalansirati da bi bio zabavno iskustvo. Nadam se najboljem u svakom slučaju.

Ma DICE ima opak PR tim...

Vrh Dno