Šta je novo?

Battlefield 3

Sa mojom bivsom 4850 nije bilo problema na full HD sa BC2. Ali realno je ocekivati da ce biti zahtevnija igrica.
@Lozac, mislim da bi mogao da se naigras sa promenom graficke. Na high sigurno ne, zbog dual-a ali sa pristojnijom grafikom na manjoj rezoluciji sigurno se moze igrati.

E *** sad.. :) Mislio sam da ce moci neki medium na 1280x900 ili 1440x... samo sa zamenom graficke.

A sta fali da igras na PS3?! Nisi valjda toliko lud da ulazes pare u kompu da igras igru na njemu?!

moci ce na medium,ali sa 15 fps-a sa tim procesorom,pogledaj moju konfiguraciju iz potpisa terala je alfu bf3 sa 60 fps-a medium

A sta fali da igras na PS3?! Nisi valjda toliko lud da ulazes pare u kompu da igras igru na njemu?!

Nisu to bas bog zna kakve pare, uzme jos 2gb rama i bar neku 5770 i nek cepa. Kakav PS3 i igranje takvog shootera, video sam igru na PS3 grafika tamo i na kompu dupe i oko;), da ne pominjem da igra vapi za misem i tast. da bi igrao kao profi:wave:

@kondenzator

Verujem da ces u ispeglanom full-u lagano terati na high;)

Borise nema nista od toga, na mojoj konfiguraciji iz potpisa sam probao BF3 alpha, igrao 5min i ugasio (ne verujem da bi bolje prosao i da sam imao jacu grafiku zbog procesora). Pre neki dan uzeo sa origina BC2 za 5 dolara, stavio na 720p low i radi pristojno sa povremenim kocenjima al izgleda monogo gore nego na PS3 tako da bez nekog quad-a i 460GTX ne pokusavaj.
U svakom slucaju moraces da izvadis 200-300e ili za PC upgrade ili za sledeci PS3.

Udobnost igranja na konzoli je neuporediva, slazem se - igranje fps-a na konzolama ne moze da se poredi sa mis+tastatura kombinacijom. U najgorem negativnom kontekstu :d

Pitao sam samo zato sto sam dobio jos jedan ylod na PS3, inace ne bi uopste razmisljao o ovoj varijanti, zato i gledam ako moze samo graficka, inace bi pre uzeo Slim nego novu konfiguraciju :)

Forum » Games » Igre za PC » [FPS] Battlefield 3

Ja samo cekam da vidim lag, posto u ovom bc2 ispod 100 pinga sa 32 igraca nisam video nigde, pa ni u ranim jutarnjim satima. :D

Ja samo cekam da vidim lag, posto u ovom bc2 ispod 100 pinga sa 32 igraca nisam video nigde, pa ni u ranim jutarnjim satima. :D

To je netačan prikaz pinga, računa se kao ping do servera i nazad (podeli sa 2 ili beše 3, da dobiješ tačan ping).

meni je na bc2 najbolji ping bio oko 80-90 ali retko kad je takav-na 32 igraca na dobrom serveru je oko 100 ping,e sad koliki je stvarno kao sto psycho kaze izracunajte,sa dobrim masinama nije neki extra problem,nego s..anje nastaje sa dual core masinama kojima skace ping usled opterecenosti procesora,pricam iz sopstvenog iskustva sa proslom konfiguracijom na bc2 gde mi je ping bio za 50% losiji (150 umesto 100) na serverima sa 32 igraca pa i sa 24,mislim da oni sa dual core nemaju sanse na 64 playera conquest :bottle:

Samo jos nesto, da li bi mogao da zadrzim ovu plocu i napajanje, a uzmem Q6600 i neku odgovarajucu graficku?

@ boris
q6600 i neka minimum gtx 260 ispd tog procesora i graficke ne vredi davati 3 crvene za bf3 i igrati ispod 30 fps,q 6600 i gtx 260 recimo a ima i novijih grafickih radice do 60 fps na medium -low da se ne lazemo,sto je pristojno-preko toga ne verujem da ce gurati stabilan fps

Samo jos nesto, da li bi mogao da zadrzim ovu plocu i napajanje, a uzmem Q6600 i neku odgovarajucu graficku?

Kapiram da bi bilo oc. Kloknes q6600 na 3.2 i vozi. Meni je alfa sa ovim CPU (slican Q6600 u perf) radila od 50-60FPS.

ako mozes da nadjes q6600 povoljno sto da ne. neka me neko ispravi ako gresim ali misli da je preko 50, 60 evra bacanje para.

Realno taj CPU vredi 50€ max, ali kod nas po oglasima ga cene 80-100. Surova realnost. Isto tako core2duo procesori idu za >50€ bez problema. Tako da će ga apgrejd sa postojećeg na q6600 koštati sigurno 50€. :)

Mislio sam da ce moci neki medium na 1280x900 ili 1440x...

Sta tripujete coveka? :) Pa na ovoj rezi (1280X900) ima najnormalnije da igra samo sa promenom grafe i mozda dodatkom rama. Ati 4870/Nvidia GTX260 imas u oglasima za 70-80 evra, a jos 2 giga rama na 800 ce te izaci bukvalno oko 1000 dindzi, sto je neuporedivo isplativije nego da bacas kintu za slim, sad, kada je PS4 bukvalno pred vratima. :)

I manite se ovih prici: "Mora quad, mora 460GTX"... To je svakako potrebno za full HD iskustvo, ali ljudi, covek hoce da igra u 1280X900, alo! :)

Na toj rezoluciji, blagi upgrade grafe i memorije + ako hoces malo da kloknes proc, ima da poteras na high.

Pa to mi kazi :) Videcu kad izadje beta da pozajmim neku graficku pa da vidim kako ce ici. Zadovoljio bi se sa medium detaljima na manjoj rezoluciji, ne treba full hd i 80xAA.. Sto se tice PS4, sumnjam to o vratima, sredina 2013 najranije ;)

Poslednja izmena:
Mislis kad izadje beta, pa gama...? :D Najveci problem kod ovog engine-a je cpu, igra mnogo tecnije radi na vise od 2 jezgra...

Kao i ovaj moj e8400. Za istoriju jer ima 2 jezgra a opet kida, bas sam juce probao bc2 sp, kada pocnem nivo imam low gpu usage, mozda 1 min, posle toga je sve ok i na max imam konstantnih 50+ fps. E sada, ne znam koliko sve ovo ode u k u mp, neka prosecna mapa i br igraca. Ali ako su rekli da ce bf3 biti tu negde po zahtevnosti mislim da za sp igranje ne moram da se brinem. Mp nazalost ni sada necu igrati..

Zasto?

Pa sta mislis zasto. :d Jednostavno igrice me zanimaju samo od novembra do februara ako nemam bas sta da radim, a u poslednje vreme nista ne mogu da igram, osim par ''voznji''. A realno toliki kes ne mogu i necu da izdvojim, Zerbia moj brate.. faks privodim kraju..

A ok, ja reko neki od onih razloga "nema commandera, aaaaa" :d

Ne znam o cemu pricas :)
Ali ne sumnjam da ce neko od ekipe sa foruma da ustupi na jedno vece kada prodje pocetna euforia :D

Nazad
Vrh Dno