Šta je novo?

Battlefield 3

Ne mogu da izdrzim - :d - dobices odgovor - Igra je do jaja - :d

:) people differs

Ja za mnoge igre kažem da su "do jaja" to mi je ono prvi utisak, prvi posle 2h igranja :D ali pored retko koje ostajem. Npr BFBC2 sam 3x pokušavao da igram i tek me je treći put uhvatila. Ovo mi se više sviđa zato što je brže, tako da ne vidim šta je tu loše ako mi je "igra do jaja" :p

Poslednja izmena:
Pih, nisam više faca :(

Sta ce ti upitnik na kraju..

nista, sad vidim da samo preorder preko Origina ima early access Betu.

a za origin moze samo Kanada i SAD.

Možeš da preorderuješ i odavde, pričali smo juče o tome u akcijske ponude, samo ti treba intezina kartica

Hmm...ima nade

Jedno pitanje, jel se vidi laser kroz dim mozda? Ne mislim samo tacka vec linija :)

lol šta ti pitaš :D što te zanima kada ćeš i onako igrati na ps3 gde će gore izgledati nego na mom laptopu :p

Iskreno nisam primetio, mada ima odlične fore sa bljeskanjem u oči

@ wahad

Lozim se ja na takve stvari :d

Po tome se moze zakljuciti planirani "zivotni vek" igre...
Ako je nesto tipa "dva unlocka i dva'es medalja dnevno" onda se zna da ce nastavak za godinu dana...i sve sto uz to ide lol

Samo da ne vidim likove lvl50 posle nedelju dana...

Poslednja izmena:
Kvalitet ispred kvantiteta. U BF2 sam morao "krv da propišam" dok nisam otključao sva oružja,da ne pominjem koliko gaming-a je potrebno za svaku medalju. Kad čuješ trube osetiš bre neki ponos :p

Pa u tome je i draž, da se malo pomučiš. Ja u bf2 još nemam generalski čin (mada sam odavno prešišao sa poenima), a u bc2 još koju hiljadu i genšer. Smejurija

Pa u tome je i draž, da se malo pomučiš. Ja u bf2 još nemam generalski čin (mada sam odavno prešišao sa poenima), a u bc2 još koju hiljadu i genšer. Smejurija

Ma nije ni za poređenje uopšte. Kad vidiš orla ili zvezdicu u bf2 znaš da je hiljadama sati građena "karijera". Nije prošlo 10 dana od izlaska bc2 a sve je prštalo od zvezdica doduše kapetanskih i majorskih,ali opet...nije to taj osećaj.

Inače još uvek kad se logujem na bf2 obavezno spomenem majku n.n. džiberu koji mi je hakovao prvi bf2 nalog i obezvredio 1200 sati truda i krvlju zarađenog pukovničkog orla.

Poslednja izmena:
Jel su izbacili preporuceni sistemski zahtev, ili se to jos ne zna, ili neki minimum, negde sam cuo da ce biti ko za bc2, jer je frostbite 2 ispeglaniji od 1.5 koji je pokretao bc2

Po onome do sad vidjenom u alfi, bice zahtevniji. Ukoliko bi bio manje zahtevan, uvek bi se nasli neki likovi da pricaju kako je to isti engine kao BC2...

apropo
Battlefield 3 has "years' worth of unlocks

It's the "deepest" shooter in the developer's history, and has ten times the number of unlocks than Battlefield: Bad Company 2 had.
These are spread over weapons, weapons attachments, gadgets and a "huge" unlock tree for vehicles.

The ultimate bragging right would be for a player to be awarded the rank of Colonel with 100 Service Stars attached, and to have 100 stars in all weapons, kits, and vehicles. Getting there will be a massive task – consider that a challenge!

Evo kakav će PC biti neophodan za max podešavanja:

CPU: Core i7, 2600K
GPU: Nvidia GeForce GTX 580
HDD1: 115 GB, SSD Corsair
RAM: 8gb DDR3 1600Mhz
Matična ploča: MSI P67A-C45 B3
Zvučna karta: THX TruStudio PRO

E ljudi, ja se izvinjavam za ono cimanje oko alfe (i izbacivanje na sajt). NDA se završava tek kada DICE izbaci igru, ali ja kontam da je ok da svi razmenimo utiske kad bude BETA (čitaj: DEMO). Možda dodaju commo rose do tada, u suprotnom očekujte flejm post od mene.

Jedno pitanje, da li bi imao nesto da trazim sa ovom konfiguracijom iz potpisa i zamenom graficke do nekih 90, 100e (mozda i polovna)?

Jedno pitanje, da li bi imao nesto da trazim sa ovom konfiguracijom iz potpisa i zamenom graficke do nekih 90, 100e (mozda i polovna)?

Uf, tesko. Rekao bih ti da je cetvorojezgarac bitniji od grafike, ali vidim da teras to cudo od grafike pa... Ne znam, probaj betu, ionako ce biti otvorena za sve pa prosudi sam.

Ma teram je samo za Windows :), nisam pokusavao igre (osim LFS-a koji nije zahtevan graficki) sa ovom konfiguracijom..

Nazad
Vrh Dno