Šta je novo?

Battlefield 3

dedi servera sigurno nece biti nego ce se iznajmljivati kao i u svim igrama populatnim danas, ali sta ces to je danas standardn za ded.servere

Naravno kad im je to jedini način da obezbede mp od piraterije...

Nemam nishta protiv. Ako valja igra, kupitju je. Ako ne valja, onda me sve jedno zabole na kojoj vrsti servera trchi. Dokazano do sad da igre koje trche na iznajmljenim serverima imaju dobrano manje frustriranih klinaca koji manjak u gatjama, mozgu, nepravilno rasporedjene crte lica ili bilo kakav unutrashnje/spoljashni feler leche upotrebom ne dozvoljenih sredstava aka. chiteva. Druga strana medalje je to shto nema servera u blizoj okolini pa smo osudjeni na kojekakve nemachke i slichne servere, a to direktno utiche na ping :(

Ono shto bi ja voleo da vidim jeste malo vishe opcija u administriranju servera. Pritom mislim na mogutjnost izbacivanja pojedinih oruzja/klasa na sreveru ili nekoj mapi. Znam da se neki netje sloziti samnom ali recimo, Isla Inocentes bi u BC2 bila mnogo bolja za igranje da nema onoliko snajpera, ili na Port Valdezu kada se rakuni nakrcaju po raznim brdima i tako. Ako je "No CG on infantry" onda to nekako i omogutjiti...
Pre neki dan upadnem na neki server "Pistols and Knife only". Lik iz protivnichkog tima upadne u Bradleya i pochne da roshtilja. Jesam se ja njemu nachestitao nove godine sa CG (poshto niko da ga kikuje) ali ako ljudi zele server sa "pistols and knife only", onda im to omogutjiti. Mislim ti iznajmljeni serveri se na kraju i platjaju. Neka daju ljudima opciju da za svoje pare rade shta hotje (bar u nekoj meri)

Poslednja izmena:
Ono shto bi ja voleo da vidim jeste malo vishe opcija u administriranju servera. Pritom mislim na mogutjnost izbacivanja pojedinih oruzja/klasa na sreveru ili nekoj mapi. Znam da se neki netje sloziti samnom ali recimo, Isla Inocentes bi u BC2 bila mnogo bolja za igranje da nema onoliko snajpera, ili na Port Valdezu kada se rakuni nakrcaju po raznim brdima i tako. Ako je "No CG on infantry" onda to nekako i omogutjiti...

Imaš i u BC2 admin tool kojim možeš da ograničiš broj igrača sa istom klasom/oružjem po strani.;)

20049318926414444270613.jpg

xD

Budite kreativni

http://forumplanet.gamespy.com/news_feature_comments/b49146/20694067/p1

DICE is running a contest between community sites asking Battlefield fans to tell them what they want in Battlefield 3. The catch is you have to do it in a creative way (a list is not creative). Give them a way they can remember it by.

Really passionate about commander mode? Write "Commander Mode" on your hairy chest, take a picture and post it. Got a girlfriend? Use that to your advantage. No nudity though. Maybe something a little more subtle like spelling out "VOIP" in rocks on the beach. Anything you can do that will get the point across and be memorable to the DICE devs. If you really want to go all out you can also do a video.

p.s. razmisljam o jednoj slici sa " cevapi i pivo druzenja " i ispod velikim slovima " Teamplay based BF3 or GTFO "

Poslednja izmena:
Budite kreativni

http://forumplanet.gamespy.com/news_feature_comments/b49146/20694067/p1

DICE is running a contest between community sites asking Battlefield fans to tell them what they want in Battlefield 3. The catch is you have to do it in a creative way (a list is not creative). Give them a way they can remember it by.

Really passionate about commander mode? Write "Commander Mode" on your hairy chest, take a picture and post it. Got a girlfriend? Use that to your advantage. No nudity though. Maybe something a little more subtle like spelling out "VOIP" in rocks on the beach. Anything you can do that will get the point across and be memorable to the DICE devs. If you really want to go all out you can also do a video.

p.s. razmisljam o jednoj slici sa " cevapi i pivo druzenja " i ispod velikim slovima " Teamplay based BF3 or GTFO "

heeheheheh Karma mislim da bi bilo dovoljno da im pošalješ fotku tebe i Apama u BF2 majicama SJC klana. Prihvatiće sve što im napišeš :D

Generalno gledam pozitivno taj cin i nadam se da ce im " Fail DA2 " malo pokrenuti vijuge da se ne bave samo " sminkom " nego i stvarnim promenama u nacinu igranja, nadam se.

majicama SJC klana.
- Negde su se zaturile :d ostalo samo secanje na cevape

tja ... dzaba su krecili ... mogli su nesto bolje prikazati, nema dok ne vidimo multi

^^
Bas sam hteo da kazem to.
Ali sinoc sam zaglavio na netu i ustao malopre, pa reko' mozda se nisam jos probudio i ne vidim dobro dok ne popijem kafu.

^^
Bas sam hteo da kazem to.
Ali sinoc sam zaglavio na netu i ustao malopre, pa reko' mozda se nisam jos probudio i ne vidim dobro dok ne popijem kafu.

Nisi valjda :d kad igras sa kojekime :p i sledeci put koristi " Psycho-ov tool " za bloom efekte :p
Sto ce covek moze dobro naigrati kad ima dobar squad :)

Nisi valjda :d kad igras sa kojekime :p i sledeci put koristi " Psycho-ov tool " za bloom efekte :p
Sto ce covek moze dobro naigrati kad ima dobar squad :)

Koristim njegov tool, nego 'ladno mi to promaklo.

Ne mogu ti opisati recima koliko sam progledao kada sam ga iskljucio, ionako (trenutno) imam mali frejmrejt + mi bloom bio ukljucen, ma nista nisam video, jedva sam uspevao nekog da natrefim :S:

Skeniran deo aprilskog broja PC-Gamer koji se tice Battlefield 3-ke. Moram priznati da mi se svidja to sto su DICE-ovci izjavili u pretposlednjem pasusu (zadnja strana): da ce konzolne verzije igre biti SCALED DOWN i da ce PC verzija imati "extra" goodies (o kojima jos ne otkrivaju nista). Jedva cekam nove informacije na tu temu :)

http://www.battlefieldo.com/

Lepo, lepo :D

Poslednja izmena:
Lakše je sa YT ;)

[youtube]Dx22BohDY8c[/youtube]

nja.. prve dve epizode su bile bolje :d

jedva cekam "kraj sezone" :p

Hehehe, salju lika da razoruza IED...a vamo opsta pogibelj na ulicama...ali bitno je da se razoruza IED:D

Pa vidis da tuda moraju da prodju frendly trupe, pa mora da se disarmuje. :)

Btw, jedva cekam 17. april. :)

Suuure, opsti rat, a vojska nagrnula kroz Abu Hasanovu...gde su u opstem krkljancu nanjusili IED:p i ne mogu da ga zaobidju jer ih je dusman opkolio:D

Sta se bunis kad ces i onako samo da igras multi...ili neces...priznaj lepo da si se nalozio i na single. :D

Tacno, samo multiplejer me interesuje ovde, ali...ko bre moze da odoli demontiranju IED Hurt Locker Style:D Pa jos ako ubace nesto u stilu da moram da lansiram tactical nukelarku iz rusije na svoju USA da bi sprecio invaziju rusije sa EMPWTFSMFGom, uz tactical spasavanje golf terena i hamburgerdzinica pa jos kazu da ce sve to trajati oko 12h tactical warfare gameplaya - i'm sold. Testical:D

Poslednja izmena:
Kakvi optimisti, da im sad platimo 35 eura ili vise za nesto sto ce da bude tek u novembru ... ccccc

Well I don't care bout SP... Rili :) dajte pustite taj prokleti MP više da za****m da igram BC2 čim ga budem video :D

Nista od MP do E3 :(

Direktno iz clanka koji je Jovy okacio:

As for multiplayer, DICE won’t be talking about that until E3, although it has confirmed it’ll feature 64 players on the PC. The beginning of June would be a very good time to keep an ear out for more info.

Poslednja izmena:
Vrh Dno