Ljudi, imam jedno pitanje. Hocu li ja uspeti uopste da igram na mom kompu kad izadje igrica? Sta mislite?
Intel E8500 3700 Mhz
4*1GB Geil Black Dragon 800Mhz
MSI GTX 560 ti TFII/oc
svih 6 jezgara rade.
Nego da li ima neki program za ati gde mogu da vidim gpu usage u igrama?
A kako si dobio taj min, max i avg keve ti ? :d
klokujem preko trixxa...pa trebalo MSI Afterburner,radi na Nvidia,ne vidim razlog da ne radi i na ATI kartama![]()
Nego da li ima neki program za ati gde mogu da vidim gpu usage u igrama? (Nesto slicno evga leet-u ako se dobro secam)
Lost, ja imam slicnu konf, e8400 na 3,75Ghz i 5850 oc koja je malo slabija od te tvoje, igra radi solidno, ipak je ovo c2d a mp je u pitanju, cak i na ultra, AA itd, 1680x1050 imam oko 35 fps ali nisam bas zadovoljan jer ima laga jer je igra predvidjena za quad.
Malopre sam bas testirao, oba jezgra su zakucana na 100% i cpu se greje do 42c, fps je dobar dok je i gpu usage dobar, u guzvama i rostiljanju prisutan je lag i to me nervira. Zato sam smanjio podesavanja na high i imam malo bolji fps ali jednostavno ova igra trazi 4 jezgra.
Ali da moze fino da se igra sa ovim nasim c2d oc- moze, probacu da smanjim malo rezoluciju, mozda to malo rastereti cpu i lag se smanji.
A sp bi trebao bolje da radi, kapiram high podesavanja i AA i da ce se c2d izboriti.
Da li je moguce da ti ne znas za msi afterburner ?pa jesi ocovao tu xtreme 5850 ?
Sve na ULTRA sem tekstura (HIGH) i ambient occulsion smanjen na SSAO (HBAO doprinosi input lagu)
Q9400 3,2Ghz, GTX570 (800Mhz core 2000Mhz mem) i napolju sam imao preko 40FPS, unutra oko 80-90. Primetno trzanje s vremena na vreme (mozda je uzrok to sto sam u NV control panelu MAX PRE RENDERED FRAMES stavio na 1)
2600k 4,5Ghz, GTX570 (800Mhz core 2000Mhz mem) napolju preko 60FPS, unutra preko 100. Nikakvo trzanje.
Samo mala napomena, NIKAKO NE KORISTITE HBAO occulsion, ako bas morate okulziju paliti upalite HSAO. HBAO uzrokuje krajnje iritantan INPUT LAG.
I jos da dodam da je upotrebljena grafika na 99% non stop... Ne znam da li je to usko grlo ali ne zelim da idem na veci klok![]()
Ja, tek posle videh da tu može da se igra samo multiplejer, da ne može normalno da se igra.
Pa pazi sigurno beta nije bas najbolje optimizovana za cf kao ni drajveri, neko moje misljenje. Finalna verzija bi trebala ok da radi, normalno neces dobiti 5850x 2 fps ali..
Evo ti test, neka bf3 bude zahtevniji do 20% od bc2 na ultra podesavanjima.. imao bi odlican fps ako bude dobra optimizacija kroz drajvere.
5850 na 19:10 rezoluciji kida gtx580 solidno, jos ako malo ocujes obe karte.. ima da leti sigurno sa 70+ fps :smoke:
http://www.anandtech.com/bench/Product/303?vs=305
E ali ne znam kakva je buka i treba regulisati hladjenje..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari