Kurttrasel
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.01.2018
- Poena
- 165
Jedino je onaj uragan izazvao neko uzbudjenje, ovo ostalo za sada slabasno.
Fenomenalna analiza.BR je zamišljen kao survival mod a ne kao shooter mod "one man standing". Ko je igrao Player Unknow Battle Royale zna o cemu pricam. To je donekle i PUBG propratio ali samo na pocetku. Bila je potraga za najboljom opremom i vozilima.
U PUBG beti je trebalo dosta vremena da se nadje vozilo. Prvi plavi krug je imao smisla. Will Smithov PUBG strem se zvao "Behind the Blue Line". Bila je taktika da kada nadjes vozilo, a prodjes pored drugog, da bušiš gume. Od tuda potice naziv za squadove: "spite club". Racunao se svaki metak i nivo goriva. BR je tada bila prava survival igra.
Danas..... pojavom Fortnajta, Apexa, COD-.a i cega sve ne, u tim igrama samo fali nuklearna bomba. Toliko su preplavljene gomilom gluposti da se igra pretovrila u klasicni TDM. Potraga za oružjem i opremom vise ne postoji jer ti je pri ruci cim sletiš. Ne moras ni lootati. Samo prodjes kroz kamaru nabacanu okolo i sve uzmes kao da je mobilna igra. Krugovi nemaju vise smisla. Zadnji put sam mislim bjezao od plavoga kruga u PUBG prije 3 godine. U COD-u *** sletiš sa pištoljem dok svaka kuca, svaki sprat ima najmanje 2 lootboxa sa po 2 oružja. Samo je stvar sta tebi lezi a ne da moraš traziti. Koliko sam pobjeda uzeo u PUBG sa samo AK i red dotom jer je bila jedina AR koju sam nasao. Pobjede gdje nisam imao jedan jedini boost. Pretrage kuca su morale biti takticke jer si pokusavao prici da te niko ne vidi jer tada nisi mogao gasiti motor pri prilasku objektu.
Sada je BR kao GTA5 poligon za zayebanciju. Izgleda tacno kao neki sandbox rolblox mod.
Razumijem da ima tržište za to, neka se ne ponavlja isto. Nije to problem, ali je sada BR obicni TDM a onda zašto ne paliti neki TDM koji je osmišljen tako from the beginning. Zato i palim BF pored sile problema jer ima dosta više smisla nego bilo koji današnji death match koji se krije iza BR znacke jer je moderno.
Nesto tebi tu ne radi, ja skinuo da malo cepam i igra je prepuna servera. Vidi da li imas sve expanzije jer moze da se desi da zbog toga ne nalazis servere.Muka naci conquest server. Pola servera prazno pola ima po 8 igraca u kjuu.
Battlefield 2042 Official Gameplay Trailer:
Kako po čemu, za početak ono što je oduvek razlika između COD i BF - ogromne mape, vozila, letelice i destrukcija.Pa po čemu se ovo epohalno razlikuje u odnosu na Modern Warfare?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari