Šta je novo?

BATTLEFIELD 2042

Onda piši propalo :) EA + softver = katastrofa

Ja nznm vise😄znaci smorio sam se pokusavajuci eto

Totalno je nerealno da je net pun tog problema I da niko nije resio. Ja npr kad prvi put pukne sve pogasim, igru I EA app. Nakon toga potraje igranje .

Ако се добро сећам,на БФ4 сам имао идентичан проблем.
И ако се добро сећам,тај проблем сам решавао брисањем садржаја фолдера cefcache или нешто слично.

Ma bukvalno nista ne pomaze.

Ако се добро сећам,на БФ4 сам имао идентичан проблем.
И ако се добро сећам,тај проблем сам решавао брисањем садржаја фолдера cefcache или нешто слично.
I to probao😄a to i ja uradim. Close sve i eventalno flush dns i onda potraje😄pa se desava dok sam u meniju da samo pokaze server disconnected😄tuga brate..a 2 god radilo kao sat.

Da li je neko probao novi windows da instalira ili je mozda probao ovo?
Izgleda imamo resenje problema :
Hello @AntiCheatWard thank you for reaching out. This is the link from official Serbian ID card reader: http://crl.mup.gov.rs/eng.html. I am not an expert to those kind of things but 100% its that thing that causes issues with the anticheat. Game is working fine without that program, but alot of people for example my friend needs that program for work and the game i tested it for my self, after 5-10 min of play time game is automatically disconnecting you and it says check your internet connection.

Poslednja izmena:
To je to,problem je resen sa brisanjem Celik app za licnu kartu.

Zeeezas!!!!brattt 😄😄😄imam to da. Sad idem da probam pa javljam

To je to, radi, ja ne verujem😄😄😄tacno je celik za licne pravio problem. Sve radi kao sat..posle pola god i vise problema🙃🙃🙃

Jel imas celik😄

Kad smo vec kod toga, upravo sam se setio da mi dugo vremena 2042 nije radio ako je upaljen MSI Afterburner.

I stranci imaju isti problem sa tim njesra :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Btw izuzetno sam uporan dok nesto ne resim a stvara mi problem.

To je vrlina, a ne mana.

Radi MSI Afterburner. Uz malo muke moze da se namesti😄😄😄

Nazad
Vrh Dno