Šta je novo?

Battlefield 2

BETA-BETA-BETA!!!

Ne preporucujem da skidate ovaj patch sem ako vam nije extra dosadno.Ima svega par servera koji rade sa ovim patchom...drugim cekamo 1.4 final....a posle njega hotfix...i tako dalje :smash:

Jel ima neko savet u vezi sa komandovanjem?Jos samo to nisam probao.Nesto sam probao sa botovima,ali to nije isto.Jel ima neko upustvo za komandovanje na netu?Na sta da obratim paznju i sl?

nema nikog na eunetu... ajd zakazite neko vreme pa da igramo

Falcon svaka cast za link, ono izgleda neverovatno.

Bug

@ Falcon

ovo je adresa gde se uglavnom okupljamo ... u fazi je premestanja pa default adresa ne radi ... http://battlefield.webdizajn.org/forum/index.php

Posto se formira klan bilo bi odlicno da pristupis a i svi nasi igraci koji bi ucestvovali na turnirima i takmicenjima. !!1 :D :banana:

E sad ... EuNet ima " malih " problema - bug - koji ne dozvoljava " pesadijski kill " !!! i jos par sitnica ...

Ali admin EuNet-a ( Dejan ) radi na tome pa ce verovatno biti sredjeno ... danas se cujemo sa njim pa cemo poslati neko obavestenje ... Istovremeno mozemo ovde zakazivati meceve ili najbolje na adresi koju sam gore naveo ...

pozz

Ma OK je, znam za BF sajt i forum, registrovan sam tamo poodavno ;) (isti username).

Kad god budem mogao, igracu, ali sam vise za neki "for fun" klan nego za neki ozbiljni, upravo zbog obaveza. Ne bih da budem clan klana samo na papiru :S:

Cim Eunet sredi server, okupljanje kod njih, sto da ne? Jel njihov server ranked?? Kako se dogovarate i nalazite na serverima? BF2Tracker? X-Fire? MSN? Mogli bi da napisemo svoje nickove iz BF2, pa da se preko BF2Trackera najlakse pronadjemo, za pocetak

BTW. Ja sam "3MAJ", mean-DAO12-killing-machine :d
Joj sto je dobra puska, za city mape dusu dala!

Okupljanje

Cim Eunet sredi server, okupljanje kod njih, sto da ne? Jel njihov server ranked?? Kako se dogovarate i nalazite na serverima? BF2Tracker? X-Fire? MSN? Mogli bi da napisemo svoje nickove iz BF2, pa da se preko BF2Trackera najlakse pronadjemo, za pocetak

Pa EuNEt je u 2 borbe radio kako treba ali jos ima sitnih problema.
Server im nije RANK ali je u razmatranju !? sa tim da ako neko zna cenu neka postuje !!!

Nalazimo se uglavnom preko BF2 tracker-a i MSN-a ...znaci cim vidis da nekog ima na serveru samo upadnes u isti squad ... nama je polazilo za rukom da se skupimo cak po 6 - 8 u isto vreme !!! Nekad zajedno... nekad jedni protiv drugih sto je extra *******cija a i duze svrbi guza kad te nas oprzi :cigar:

Nick Ingame : Zoo.Karma , MSN : [email protected]

ali je dovoljno da opsujes pa da te nasi spaze... mislim da smo i tebe skontali tako. !!!
:guitar:

Nisam psovao sinoc, 'de znas, mozda je server admin neki Srbenda pa da me kikuje :d

EuNet

Obavestenje

Sinoc je preuredjen config fajl servera Battlefiled 2 na EuNet-u i trebalo bi da se danas testira...( admin EuNet-a )

Pa zainteresovani ... u vecernjim satima da malo dodjete ... da proverimo stvari ...

A mislim da nam je u interesu svima... prvo zbog PING-a a onda zbog cene !!!

A nadamo se i skorom RANK-u !!!!

vkozomar je napisao(la):
A nadamo se i skorom RANK-u !!!!

Moracu da vas razocaram, ali politika EA je da zemlje kao sto su Srbija, Hrvatska, Mekedonija, Ukraina, Belorusija, Rusija itd ne mogu imati ranked servere.Pre 10 meseci pokusali smo (ekipa iz Rusije) da dobijemo "licencu" za rankovan server medjutim bez uspeha.Ako nadjem mail koji su mi poslali iz EA postovacu ga...mada mislim da sam ga izbrisao.Pod ono ekipa iz Rusije mislim na kompletnu rusku BF zajednicu...izasli su nam u susret jedino sto se kupovine originala tice tj. imali smo mogucnost da kupujemo BF2 po smesnoj ceni...ali za servere ni da cuju.

Brate pa ovo je za zesci bojkot :S: e da se nisam " navukao " batalio bih ... al ima nacina khm khm

Al kad nismo trziste pa im se j... za sirotinju.. valjda smo za njih necivilizovani ...

E jos vise razloga da imamo svoj KLAN pa da ih prasimo dok im zubi od muke ne pootpadaju ...

i svom tom i slicnom misljenju koje vlada o nama :mad:

Ma neka se **** oni i njihovi "trusted partner-i".Uostalom mislim da je ta statistika najvece zlo koje je moglo da se desi BF zajednici.Nadam se da ce biti nekog veceras na tom EuNet serveru...

Ja sam slobodan od 21h veceras, recite u koje vreme...

Ja imam neki kao trening od 20 pa ko zna dokle...a posle cu navratim...

moze da se digne privatni ranked server, i to je dosta. ABR klan ima takav server, sve funkcionise sto i inace funkcionise na EA serverima...

Gathering

Da sumiramo ...

Proba EuNet servera oko 22.00 veceras !!! ;)

i dabogda se tu stalno okupljali i przili he he he :guitar:

A mislim da je dovoljan PRIVATE server ... Bar meni ???!!!

E ljudi, koji je patch potreban? Trenutno nemam ni jedan zbog servera na bihnet-u.
Jos jedno pitanje, nekoliko noci (oko 1 sat posle ponoci) nisam mogao da se ulogujem (194.247.192.43:16567) sa sledecom porukom o gresci: "Check your connection", naravno sa konekcijom je sve u redu. Pa me zanima o cemu se radi, da bih mogao da vas "satrem" veceras :D :D

Poslednja izmena:
Potreban patch je 1.3 za eunet !!!!

A to sa konekcijom ne znaci da kod tebe nije u redu ... to se desava ... nekad je i do servera ... jednostavno pokusavaj na vise adresa pa gde upadnes ...

OK, hvala.
PS. Hm, evo deset sati, opet ne mogu da se ulogujem.
194.247.192.43 jel` ovo ispravan IP?

Poslednja izmena:
IP u redu !!!!

port 16567

ali nesto opasno ne stima... na serveru ... bas mi je zao ...

Cak je i OverKill bio veceras ... hajde ako neko nesto zna nek postuje i pomaze...

ovo je retka prilika da se igramo sa malim PING-om :)

:D
Pazi kad onakve bagove do sada nisam video...
Nije mi jasno kako i zasto...u principu nema tu sta da se mudruje...podigne se server sa server verzijom igre i ne cacka se po konfigu.E sad ko je sta tamo cackao...

??

Da stvarno ... ali ne razumem ... pa na istom serveru smo bar 2 puta odigrali i sve je bilo ispravno ... e onda vec sutra stanje staro !!! Kako je moguce da radi pa da onda opet ne radi ??? !!! :S:

Nisam stucnjak za temu nego kao korisnik ... pa mi nije jasno kako ???!!!

Da li je moguce ... patch 1.3 trazi da bude min. xxx igraca ... a nas nije bilo dovoljno ... da je zbog toga ... ???

Provalio sam server koji ima svoju statistiku istu kao ona zvanicna po medaljama,cinovima,racunanju skilla i sl.....
Ono sto sam primetio je da sam sad jos vise navucen i da zbog onih medalja i znacki totalno drugacije igram.Tacnije poceo sam da pravim gluposti zbog njih.Zbog basic knife sam izginuo ko zec pokusavajuci da napravim 7 klanja u rundi,a em sto nisam uspeo nego mi je i purple heart izmakao za 1 pogibiju :wall: i sl.
Sta ce biti kad krenem za onom basic helicopter ne smem ni da mislim,posto mi je zivotni vek pre nego zavrsim u nekom zidu ili brdu,otprilike 10s :p
Ipak i pored toga primetio sam da ima mnogo manje TK-a iako je ova stat. nezvanicna.Kako bi se tek navukao kad bih igrao na ranked :eyebrows:

@ fortes

pa ne razumem zasto si ginuo za " knife badge " kad ne igras na " rank " serverima !!! :smoke: to obicno nema em smisla em vajde ...

hajde objasni ... :eyebrows:

Vrh Dno