Šta je novo?

Battlefield 2

Igram ja prmm - imash izbor od 4-5 seerera gde ima ljudi. Jedan odnjih je i Russian bf2 prmm server. Uostalom nema ih puno ;)

Poslednja izmena:
ping mi na russian varira od 80 - 120 i nije sjajan. Medjutim od izlaska 0.3 prmm-a ima mnogo vishe servera. Do sad je bio sluchaj 1-2 puna 5-6 praznjikavih. Vecheras 10 punih i dosta praznjikavih. Imash sada mnogo veci izbor ;) ....

Plavi Ekran ...

Instalirao sam patch 1.22 i posle izvesnog vremena IZBACI ME IZ IGRE plavi ekran :S:

i pise DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Ima li neko predtavu sta bi moglo biti ...

Sumnjam na dve stvari ... na onaj NeoBee modem ActionTec ili cak mozda i na graficku ... a mozda onaj patch u mojoj kombinaciji pravi nkeo njesrra :wall: :wall: :wall:

Hvala na bilo kakvom HINT-u

Zdravo svima!!!
Imam žešći problem!
Igram već dugo na bihnet-u v.1.2, i pre dva dana, uleće neki lik kod nas u squad i počinje da nas ubija (teamkiller)! Ljudi počnu da ga prozivaju, on se ne smiruje i ja ga lepo OTERAM U ***********(na srpskom)!
Od tada ne mogu više da uđem na server...kao izbacuje me punkbuster!!!!

Kako da *****em to ******? Menjao sam nikove, otvarao nove naloge, ma nema šanse!!! Kao da mi čita i.p.adresu (pošto sam na adsl iza rutera)???
Braćo pomažite! Fala' unapred!

Poslednja izmena od urednika:
Nemoj da igras na tom ruznom serveru. Ima toliko boljih. Javi mi se na private da ti kazem gde da igras. A ako si dobar igrac, mozes i da udjes u nas klan.

Ban je vezan za serijski broj same igre - tako da jedino da nadjesh neki forum i trazish da te odbanuju ...

Veceras u 22.00 na Bihnetu 195.222.33.241 BF2 SF v1.22, pa ko hoce dobro je dosao.

Falcon je napisao(la):

================================================================================
Patch v1.3
================================================================================

NEW FEATURES

- Air dropped vehicles:
Squad members can now send a request up the chain of command for a vehicle to be dropped at their location.

- Co-op:
Co-op Mode allows you to play Single Player levels on the Internet and LAN with both AI controlled bots and human players. Several new options have been created that will allow the server creator to modify how the bots behave in game.

Number of Bots: This setting allows you to determine the total number of bots that will spawn in game.

Bot Ratio: This setting allows you to determine the percentage of total bots that will spawn for each team. For example, setting this value to 25 means that 25% of the total bots will spawn in Team 1, and 75% in Team 2. Team 1 is always the MEC, Chinese, or their allies, while Team 2 is always the USA, EU, and their allies.

Bot Difficulty: This setting determines the skill level of the bots. 10 is easiest, 100 is the most difficult.

- Default Kit Selection:
The kit that you used last is remembered at the beginning of the round and between maps.

BUG FIXES & GAMEPLAY TWEAKS

- Fixed issues with remote console and linux server

- Prevented ban list from being cleared in the event of a server crash.

- Fixed the bug where helicopters abandoned in the air would continue flying.

- Fixed issue with player not properly ranking up on servers where they continuously play.

- If the player joins a squad while dead, the player will not be able to use the squad leader as a spawn point until they have respawned once.

- Flag Capture bar now reacts accurately to players entering the capture radius.

- Fixed bug where friendly vehicles showed as valid targets

- Friendly Vehicle lock: Lock-on weapons do not lock on to friendly vehicles. The box with an X through it will still appear, but a lock tone will not sound and then if fired, the missile will not track the friendly target.

- Fixed bug that altered mini map functionality

- Adjusted missile count on BF2SF helicopters.

- Fixed bug with Special Forces rank names.

- Fixed repairing HUD for the engineer when in a vehicle

- Adjusted award criteria

- Fixed a client crash after entering 300 characters into the IP address using "connect to IP"

- Fixed a tech hang when creating a single player account from an offline account

- Fixed crash when switching from BF2 to BF2:SF (or vice versa)

- Fixed a crash caused when a player is joining a map and another player logs into the same account

- Fixed a Dragon Valley exploit

- Fixed a bug on Zatar Wetlands where AA missiles would not lock onto oil towers

- Fixed a bug that caused the Eurofighter explosion to appear as a Mig-29 wreckage

-
Armor Bar removed from occupied machinegun emplacements

- Fixed a bug on Kubra Dam and Zatar Wetlands that caused enemy AA sites to not display in bombing HUD

- Special Forces - Firing crossbow from open vehicle position causes others to see player weapon firing

- Fixed Repair Hud for the engineer when in a vehicle and repairing a team mate vehicles

- Fixed a bug on Strike at Karkand where players were able to get inside a building by Train Accident when FF is turned off

- Fixed the commander toys on Wake Island 2007 so that the US can no longer disable the Chinese artillery

- Fixed a bug in Zatar Wetlands 32 where commander assets were not being properly dropped to the location specified by the User

znaci ona peticija nije urodila plodom :( Ipak su uveli da prvo mora na zastavu spawn pa tek onda na sq leader-a

Prmm taj exploit kaznjava sa 30 sekundi dodatnog vremena za spon. Inache sledi patch 1.33

Petak 26.05. 23.30 na Bihnetu 195.222.33.241 BF2 SF v1.3

@vojans

SF kao Special Forces??

U principu, novi patch nije doneo nista extra novo u smislu ispravljanja bugova iz prethodnih delova, cini mi se da ih je sada jos vise:

1. I dalje se javljaju neprijateljski vojnici sa plavim tagom i obrnuto,
2. Desava mi se da ispalim raketu iz AT, TOW-a, i da se ona pojavi tek nakon par sekundi,
3. Igra iskace na desktop,
4. Server browser izbacuje nebulozne podatke za ping, i resetuje se svaki put kad kliknete da izabrani server,
5. Fora sa bacanjem vozila je, po meni vise nego glupa (Vodnik ili HMW), juce me Commander 3 puta ubio tako sto je bacio dzip na mene :) (pocecu da blesim u vis, cim cujem najavu), a pojavili su se i prvi stats padderi. Juce je lik na Karkandu, bacio MEC-u, dzip na zgradu izmedju Square-a i Surban-a, te je drao samo tako....primer nije jedini, isto se desilo i na Sarki, TV Station.
6. i ko zna sta jos, ne mogu se setim svega.

Falcon: da.
Juce smo igrali 8:8 i bilo je ok, obavesticu vas kada se sledeci put budemo organizovano okupljali, a na 195.222.33.248 v1.3 kada hocete.

Igram BF2 godinu dana i...

[EpT]-=SpitFire=- je napisao(la):
1. I dalje se javljaju neprijateljski vojnici sa plavim tagom i obrnuto

... ovo mi se nikada nije desilo ...

2. Desava mi se da ispalim raketu iz AT, TOW-a, i da se ona pojavi tek nakon par sekundi

... ni ovo ...

3. Igra iskace na desktop

... a posebno ne ovo ...

4. Server browser izbacuje nebulozne podatke za ping, i resetuje se svaki put kad kliknete da izabrani server

... a ni ovo ...

Poslednja izmena:
e a ni meni :) Mogu samo reci da je ono sa TOW-om verovato zbog lag-a

@Civil, gx-x: Sta li vi ljudi igrate i gde :) Ako sibate u LAN-u ne znam, gore navedene radnje se desavaju na ranked serverima, sa pingom od 50-80ms... uostalom, nisam jednini kome se desavaju navedene stvari, pogledajte http://bf2tracker.com/index.php pa necete verovati na sta sve se ljudi zale i koliko bug-ova ima. Uostalom, vec je pisano o tome, pa procitate ceo thread i videcete.

pa ne znam, eto, meni se to ne desava :) Mozda je do servera na kojima igras. Mislim da nema potrebe da ti objasnjavam sta je LAG, kakve ima veze sto ti je ping 80 ? desi se nekada LAG na pola sekunde i ping ti skoci na 2500 u tom momentu, a cak ni ne mozes da vidis da se to desilo jer, logicno, si u lag-u :p

Da, ni meni se to nikada nije desilo, ali bas nikada. Igra je skroz bug free, barem ova sto je ja igram. :) Ja sam uvek govorio da ti bagovi ne zavise samo od igre vec i od milion drugih stvari, kako drugacije objasniti ovu situaciju - igramo istu igru koja meni radi perfektno a tebi ima bagove.

pitanje je kako ispraviti bug koji se nekom desava, a nekom ne ? Da nije problem sa RAM-om ? ja sam sa 768mb morao recimo da drzim teren i teksture na medium da bi izbegao neka povremena swapovanja (npr ulazak izlazak iz vozila), sad sa giga rama mogu kako hocu. Kontam da sa 512mb rama to sa TOW-om moze biti swapovanje neko...kao sto je u FC-u bilo pucanje iz puske sa 512mb rama...

De, de, Ji, nemoj da izmisljas, vidis da se to nikada ne desava :p

Uzgred, da je igra bug free, ne bi bilo do sad 5-6 patch-eva kojima su ko zna sta sve ne ispravljali. Pogledajte samo deo change log-a zadnjeg patch-a i sve ce vam biti jasno. Doduse, mozda vam se ni ovo nije desavalo :p

- Flag Capture bar now reacts accurately to players entering the capture radius.
- Friendly Vehicle lock: Lock-on weapons do not lock on to friendly vehicles. The box with an X through it will still appear, but a lock tone will not sound and then if fired, the missile will not track the friendly target.
- Fixed a bug on Zatar Wetlands where AA missiles would not lock onto oil towers
- Fixed a bug on Kubra Dam and Zatar Wetlands that caused enemy AA sites to not display in bombing HUD....

Poslednja izmena:
[EpT]-=SpitFire=- je napisao(la):
De, de, Ji, nemoj da izmisljas, vidis da se to nikada ne desava

Ne razumem sta ti sada mene pokusavas da ubedis? Da mi se desilo nesto sto mi se nije desilo? Ok, igra je puna bagova ali ja nisam primetio ni jedan i meni je super.

Uzgred, da je igra bug free, ne bi bilo do sad 5-6 patch-eva kojima su ko zna sta sve ne ispravljali.

Ni sa patchevima ni bez patcheva ja nisam primetio ni jedan jedini bug.
Ne kazem za gameplay. A i sada govorimo o igri, znaci da govorimo o njoj posle poslednjeg patch-a.

Doduse, mozda vam se ni ovo nije desavalo

- Fixed a bug on Kubra Dam and Zatar Wetlands that caused enemy AA sites to not display in bombing HUD....

Upravo tako ! :banana:

Poslednja izmena:
ovo na zataru ne da mi se nije desavalo vec bi voleo da mi se redovno desavalo :D

Bez namere da vredjam ali ako neko tvrdi da igra nije puna bugova onda je on fenomen.BTW Civil interesantno kako to igras BF2 godinu dana...kada jos nije proslo toliko od izlaska :d

Dobro, igram nesto vise od 11 meseci. Ok? Posto je izasla 21. Juna 2005.
BTW, ja sam samo rekao da ja te bagove nisam primetio.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno