Ji 4Tze je napisao(la):ja u zadnje vreme samo letim, tj. iz liste servera, ukucam gulf of oman i zatar wetlands pa tako igram.
inace, prosle nedelje smo se spontano skupili ovako, bice opet, isto spontano![]()
Account koji si napravio u igri je u stvari taj gamespy account, svi ga imamo bez obzira da li smo instalirali onaj njihov softver.[EpT]-=SpitFire=- je napisao(la):Ja nemam GameSpy Account, pa me ima na listi, nikad nisam taj account ni pravio samo onaj osnovni iz igre, ali zato sam do sada igrao samo na ranked serverima.
[EpT]-=SpitFire=- je napisao(la):Hehe, Ji, mogu samo da pretostavim zasto te 2 mape:
1. da ih deres AT-om,
2. avion,
3. helis...
Cisto sumnjam da igras kao obican prasinar
Ja se navukao na Karkand u poslednje vreme. Tabanam samo tako, nisam seo u "vehicle" ne pamtim od kad![]()
Ji 4Tze je napisao(la):U helishu je uzivancija kad imas dobrog gunner-a, tabasca_m puca ko nezdrav vrlo retko mashi TV raketama, nesa je pristojno dobar, a i Sasa dok je imao neta :d vrlo brzo je ovladao TV raketama, obojica sa mic. i peglanje. Sa ostalima na zalost nisam ni igrao u helishu.
Alias je napisao(la):Stvarno ne bi bilo loshe, kada bi vi letaci odradili po jedan screenshot u opcijama da vidimo kako su podesene komande.Koliko sam ukapirao sa joystickom mogu znatno bolje da se voze avioni, ali helikopter samo sa tastaturom.
Ivan® je napisao(la):kupio sam i ja oriignal....sad kad se ukljucim
jel to pravilo da se stavi [SCG] ispred nicka da se raspoznajemo ili...?![]()
gx-x je napisao(la):Niste mi odgovorili za gas (throttle) na helisu, primera radi : kako da lebdim u jednom mestu iznad zemlje ? jel moram da "pipkam" stalno gas ili ga samo ostavim ili sta ? Mozda su mogli da ubace neke presete za gas tipa konstatnih 20%, 40%, 0%...kapirate vec....
PS. Hvala !!!
gx-x je napisao(la):tjah, probao sam da letim, sa naglaskom na reci "probao" , izgleda da sam anti talenat. Letenje unaokolo nije problem, ali neka iole manevrsinja i pucanje u isto vreme uvek rezultuje u :wall:![]()
kad si vec spomenuo bf1942 daj reci mi dal da jurim jos neki mod pored desert combat? juce sam digao server pa da vidim dal vredi jos nesto da se skida....Ji 4Tze je napisao(la):ma sto kaze overkill, lagano, ja sam bio odlican pilot u bf1942, u ovo kako sam seo, rusio sam se padao masio, ma svasta, nikad gore... zato sam u prvi mah i batalio letenje, dok prasinarenje nije dosadilo pa sam posle seo malo ozbiljnije da probam da letim. Treba vremena malo.
grrr znao sam da ces mi to uraditi, 3cd-a je mod :wall:Ji 4Tze je napisao(la):Forgotten Hope, naravno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari