Šta je novo?

Battlefield 2

Ja isto pričam PRMM PRMM PRMM PRMM, al niko ne čuje :(
Pravac www.realitymod.com i skinite mod, BF2 je 10x bolje igrati sa ovim modom!

a mozes ti da pricas kolko oces :) kad ja sa jednim cd keyem ne mogu tri masine da vezem na servere sa autorizacijom ;)

Gde u NS-u ima da se kupi original BF2 i koliko kosta?

imas u Dunavskoj sa leve strane prodavnicu muzike i igara, video sam tamo BF2, ne znam cenu. (sa leve strane kad udjes iz zmaj jovine)

gx-x je napisao(la):
a mozes ti da pricas kolko oces :) kad ja sa jednim cd keyem ne mogu tri masine da vezem na servere sa autorizacijom ;)
Tek sam sada video ovo... pa kakve veze ima PRMM mod sa ovim? :D Tebi je ista stvar instalirao mod ili ne ;) U stvari nije :) Propuštaš mnogo bez ovog moda :D

ma sta propustam ? :) Pa ja sam takve srece da mene ubijaju iz jednog metka i u regularnom BF2, samo mi jos taj mod fali...Jos ispadam najbolji kao anti-tank, ubijam vojnike sa bazukom...od toga jedino umiru kako treba,iz dana u dan svi postaju sve veci i veci kamperi, juce sam se osecao kao da igram kamper strajk, nigde nikog, a samo sevaju snajperi iz zgrada, igra postaje dosadna ukoliko ne umes da vozis helikopter ili avijon. Ja ne volim da lezim negde 5 minuta i da snajperisem, to mi je dosadno...jedva cekam quake wars...

Amen za QW! :D

Ma u suštini, to kampovanje smara ekstremno jer su igru napravili tako da je za pojedinca važnije da budži svoju statistiku, nego da radi za dobrobit tima. Upropastiše igru sa time. Ispravka, na taj način su privukli gomilu retarda koji su upropastili igru.

Nađi neke dobre servere bez unlock-ova gde se forsira timska igra i problem je rešen ;)

Poslednja izmena:
pa igram na dva servera, i nekada je smaracina, a nekada se zaista okupi ekipa. Ono sto mene smara je kad iz mog tima pola njih snajperise, a protivnicki tim organizuje jedan dobar squad koji oplete pola mape, a ja kao rambo furam solo, nemam s'kim..samo sto je rambo bio besmrtan :p

Hvala za informaciju, hajde navratite na bosanski server, tamo svako vece przimo i bo'me nije lose.

pa ako bosanski server napokon odluci da se patchuje na 1.22 verziju ja cu doci 100%.

Joe, jedan od likova koji odrzavalju server, najavljuje ovih dana prelazak na 1.22, trebalo je vec da bude uradjeno ali zapelo je negde.

spasite BF2

Peticija protiv izlaska narednog patcha i raznih gluposti koje obicno dolaze sa njim:mad:

www.bf2.se/petition

Potpisujte svi, nema veze ako ne igrate:d

e meni sa 1.22 igra pocela da swapuje i da trza i da pravi ludorije...odo da potpisem peticiju, stvarno vise preteruju sa tim patch-evima, izbacuju vise patcheva nego nvidija drajvera :)

e ljudi imam problem !!! VELIK ! :) reinstalirao sam sistem pa samim tim i BF2 i resetovao mi se account :zgran: opet sam najlosiji cin, kao da nikada nisam igrao !!!! Sto je jos gore udje da igram, dobijem cin, izadjem sa servera i pogledam u BFHQ ono opet resetovano :mad: :mad: :mad: jel neko imao slican problem ?! pomagajte ljudi, zaboga ja sam inzinjer, ne mogu onom shotkom vise da pucam, treba mi unlock za onu drugu

Chek je si izgubio acount ?
Ako jesi samo ga povrati - a ako nisi - ne znam sta da ti kazem - posto se podaci nalaze na EA serveru - kontaktiraj njih ...

ma nisam izgubio account, "samo" sam izgubio rank i sve unlockove. I desava se da udjem na server, ubijem nekog odma svira truba vrati mi se rank, ne vrate se unlockovi, ali cim izadjem sa servera opet ista prica, nestane statistika.

Kontaktiraj podrsku EA, sedi im na kicmu, iskoristi svoja prava...

Ma to je bug sa nekim serverima,meni ponekad nema otkljucanih oruzja i cin mi je private,pa izadjem-udjem par puta i sve je kako treba
Tvoj bf account je nezavistan od kompa,ja igram iz igraonice sa 25 kompova,isto mi je dje god da sjednem,mogo bi i na tvom kompu kuci da se igram,samo se ulogujem na moj user/pass......sto zanci nemoguce mi je da si resetovao account,ne znam uopste dali je to moguce?

Posle jos malo igranja novi zakljucak-G36E je najbolja puska u igri,najpreciznija a dovoljno ubojita,kad bi imala full auto to bi tek kastig bio:d

Placanje B2

Pozdrav

Pitanje ... kupovinom Originalne igre ... zavrsava li se prica ili se dalje placa neko mesecno ucesce tipa WOW ...

tj ... da li je dovoljno kupiti igru i dalje igrati ili se i dalje placa u zavisnosti od servera kome pristupate ... tipa Honour serveru ... ili .....

jok, postoje samo tzv booster pack-ovi, koji su po 10€ i kupuju se (po zelji naravno) iskljucivo preko EA sistema placanja, i ima ih zapravao samo jedan :d tj. Euroforce, Armored Fury je valjda jos u najavi ali skoro treba da izadje. Ako se igras na serveru koji promeni mapu na neku iz booster pack-a, izbacice te sa servera jer ga nemas, nista vise :)

zapravo ima i spec ops (special forcess). Elem ja sam moj problem resio, zaboravio sam (magarac) da editujem etc/hosts fajl :S: ...tako da Back to being a Sergeant :D

Poslednja izmena:
nikolaf7 je napisao(la):
Posle jos malo igranja novi zakljucak-G36E je najbolja puska u igri,najpreciznija a dovoljno ubojita,kad bi imala full auto to bi tek kastig bio:d

Posle mnogo igranja - 782:18:09 (na rankovanim serveruma,i jos par stotina sati oficijalnih meceva) - AK-101 je moj apsolutni favorit.

Ji 4Tze je napisao(la):
Ako se igras na serveru koji promeni mapu na neku iz booster pack-a, izbacice te sa servera jer ga nemas, nista vise

Da...s tim sto ja jos ne naletoh ni na jedan server koji ima takvu rotaciju karti.

Mislis li na ono: "You are the ...." ...koliko znam u commander meniju da ga tako nazovem kliknes na squad (desni klik....'bem li ga) i tamo negde bi trebalo da imas opciju da pohvalis ili da grdis squad.Iskreno kad igram kao comm obicno sam zauzet sa odabirom prave "gomilice" za arty ili trazim usamljene snajpere...nista sladje nego kada ih roknem supply-em :D

Poslednja izmena:
nista gore nego kad vidim da komander gadja snajpere suplajovima i onda ovaj provali pomeri se malo i uziva, puni se leci se bole ga tuki, ne mora vise ni da silazi sa krova....Zapravo jedino gore od toga je mozda kad npr nas 5-toro ocistimo flag i komander nas pukne artiljeriju po nama...

Meni je to najdrazi trenutak kad CO baci DOBROM snajperu supu - jer onda konachno znam gde je :smoke:

@Ji kao sto reche Overkill - desnim dugmetom u CO panleu kliknesh na broj squada - i tu ih kritikujesh hvalish obavestish ih da imaju na raspolaganju supplay upozoravash na artiljeriju - sto je ponekad neefikasno i kad uradish 10 puta ...

AK-101 numero uno - josh kad su neprijatelji na polu-distanci :-devil-:

Mada oklop je zakon sto se tiche same igre i osecaja igranja - iako su letachi najmocnije fragolovachko oruzije ...

@ vkozmar - najbitnija stvar je sto su ti pored BF2 i svi modovi igre FORFREE !!!
(normalno u to ne ukljuchujem EA expanzije - koje su i onako ******)

@all Izashao je novi MOD za BF2 Operacion peackeeper

Obratite paznju modovi polako pochinju da se pojavljuju. Meni je npr PRMM bolji od originala. A ako je suditi poslichicama FH2 ce biti chudo - mada nece josh skoro ...

aj za nas sa jeftinijim ulaznicama prevedi te skracenice (BF2 ne moras :p )
Hvala.

Toliko postova i muke, a stigao tek do narednika :d Daj ne blamiraj se, ja bez nekog intenzivnog igranja lagano dođoh do čina kapetana :)

Vrh Dno