N
nivan3
Guest
Ako neko neigra ovo zbog widesceen-a evo rešenja.
Dodaš ovo u prečicu na ikoni
+menu 1 +fullscreen 1 +szx 1440 +szy 900
Pitanje vezano za samu igru: da li i vama prijavljivanje na EA master server traje citavu vecnost?
Do toga li je, nanu mu njegovu. Ja bio ubedjen da master server radi po crnogorski, onako polako, natenane, pa kad stigne, stigne.Da, ako imas puno poena/medalja/unlockova/achievementa...
Napravi novi account pa ces videti koliko brzo prolazi prijavljivanje.
Ako neko neigra ovo zbog widesceen-a evo rešenja.
Ima se, ima se. Probao sam:Jedino ako imaš ordenja ka' neki crnogorci, od ramena do pojasa![]()
imam nick koji koristim samo za modove, i s njim prijavljivanje je skoro trenutno.Napravi novi account pa ces videti koliko brzo prolazi prijavljivanje
Stavio sam baner da bi videli da niko to ne igra na nikakvom našem serveru.Uopšte mislim da ima samo 550 igrača na yu.Odnosno samo 550 ljudi ima ovu igricu kod nas.Koliko ih ima instaliranu uopšte?
Evo da vam kažem da za 1900din. ima kompletna edicija (bf2+sp+af+ef)
A sta radis sa 3 naloga ,)![]()
^Dzizs, Zdravko...zar u vreme kada full pakovanje BF2 sa svim ekspanzijama kosta 850 dinara sa sve City express isporukom, trazis piratske servere koji, ako uopste postoje, mogu biti krcati citerima...a jos i glavobolje sa pingom i konekcijom :S:
Kako da u spisku oruzja imam i Black Arow sniper???
Nije izasao a pitanje je i kad ce ...
Nikako,ne postoji u igri.
http://www.game-s.co.yu/index.php?p...ategory_id=13&option=com_virtuemart&Itemid=71Imas da kupis bf2 solo za 600 din na 3 spratu bazara u gamesu a mislim da je verzija sa svim ekspanzijama oko 1200 din pa ti vidi.Imas i u merkatoru i cene su te kao sto su i u insostranstvu tj na gamespotu recimo,znaci nema deranja vec je cena koja jeste !
Ipak sam nasao. Pored svakog oruzja postoji strelica i daje ti opciono dva oruzja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari