Šta je novo?

Battlefield 2

Ako neko neigra ovo zbog widesceen-a evo rešenja.
Dodaš ovo u prečicu na ikoni
+menu 1 +fullscreen 1 +szx 1440 +szy 900

Pitanje vezano za samu igru: da li i vama prijavljivanje na EA master server traje citavu vecnost?

Da, ako imas puno poena/medalja/unlockova/achievementa... ;)

Napravi novi account pa ces videti koliko brzo prolazi prijavljivanje.

Da, ako imas puno poena/medalja/unlockova/achievementa... ;)

Napravi novi account pa ces videti koliko brzo prolazi prijavljivanje.
Do toga li je, nanu mu njegovu. Ja bio ubedjen da master server radi po crnogorski, onako polako, natenane, pa kad stigne, stigne.

Jedino ako imaš ordenja ka' neki crnogorci, od ramena do pojasa :D

Stavio sam baner da bi videli da niko to ne igra na nikakvom našem serveru.Uopšte mislim da ima samo 550 igrača na yu.Odnosno samo 550 ljudi ima ovu igricu kod nas.Koliko ih ima instaliranu uopšte?
Evo da vam kažem da za 1900din. ima kompletna edicija (bf2+sp+af+ef)

Igra,igra, malo si se prešao...

Samo nam treba da se skupimo, a i kad se skupimo peglamo često na nekom drugom serveru. Inače postoji jedan ozbiljan broj naših igrača koji su se registrovali pod zastavom zemlje u kojoj žive. Kad uzmeš i njih broj je onda znatno veći. Ja imam stotinak igrača na bftrackeru( 99% ih je sa našeg govornog područja) i svako veče ih igra dvadesetak. Tolko da se zna ;)

Tema je zaista obimna,pa evo da pitam ako neko moze pomoci. Kako da igram u singl playeru mape u vecoj velicini (recimo 64). I ima li negde dodatnih mapa za Battlefield 2!!!
Hvala!

Highway Tampa i Road to Jalalabad. Ova poslednja se pojavila valjda sa poslednjim ili pretposlednjim patchom.

Postoje i Total Battlefield 2 Map Pack-ovi...

Da li je moguce igranje na piratskim serverima, tj. piratske igre u mp ?
Ko zna moze da mi odgovori i na pm :).

Moguce je, ali na jedno 2 servera. 600 dinara stvarno nije mnogo za original s kojim mozes da igras na bilo kom serveru.

^Dzizs, Zdravko...zar u vreme kada full pakovanje BF2 sa svim ekspanzijama kosta 850 dinara sa sve City express isporukom, trazis piratske servere koji, ako uopste postoje, mogu biti krcati citerima...a jos i glavobolje sa pingom i konekcijom :S:

^Dzizs, Zdravko...zar u vreme kada full pakovanje BF2 sa svim ekspanzijama kosta 850 dinara sa sve City express isporukom, trazis piratske servere koji, ako uopste postoje, mogu biti krcati citerima...a jos i glavobolje sa pingom i konekcijom :S:

Ma pitao me ortak (onaj isti sto ima ps3), tako da je mislim, njemu dosta kupovanja originalnih igara :D (6k dinara je dao za GTA4 i jos 6k za MGS4) :-devil-:, makar kostali i 10e.

A licno mislim da je to odlicna cena, imajuci u vidu, da je to pre svega multiplayer igra !

A sta se dobija novim patchom? Ja se kacim na net i igram dvojku bez problema!!!

Nije izasao a pitanje je i kad ce ...

Kako da u spisku oruzja imam i Black Arow sniper???

Nikako,ne postoji u igri.

Ipak sam nasao. Pored svakog oruzja postoji strelica i daje ti opciono dva oruzja. Nego ajd nesto drugo da kazem. Kojih budala ima mora neko uvek da upropasti. Kada cekam avion uvek neki ***** dodje i ubije me ili vozilom ili.... Inace igram na NR-NS serveru.

gde da se kupi BF2 u Novom Sadu

Imas da kupis bf2 solo za 600 din na 3 spratu bazara u gamesu a mislim da je verzija sa svim ekspanzijama oko 1200 din pa ti vidi.Imas i u merkatoru i cene su te kao sto su i u insostranstvu tj na gamespotu recimo,znaci nema deranja vec je cena koja jeste !

Ok. Moja greska zbunio me zavrsetak cevi!!! Ali ok, ipak je najaci snajper od ostalih postojecih u igri???

Da, možeš protivnika i u vozilu da ubiješ, u helišu, avionu, džipu.

Ako sedneš za računar sa SF dodatkom, odigraš par partija (po značku) možeš da otključaš i još po jedno oružje.

www.bf2s.com

Radi li neki DOMACI server. Sta je to ping. I sta to znaci kada je na nekom serveru 999 ili recimo 324. Imao sam upozorenje od admina da mi je suvise veliki ping i da cu biti kickovan!

Ping je reultat brzine prenosta podataka... Zavisi od tvoje brzina neta, sto bri net, to majni ping...

Vrh Dno