Šta je novo?

Battlefield 2

Doslo je do manjih podela ... tipicno za ove prostore :D

Igra se na low ping serverima ... imas BIh najbolji ping ali je NORank ako ti to nesto znaci ...

posalji pm sa nick-om ...

Hahaha, vidi ko se javlja na temu podela :D
(nekada je bio aktivni clan SJC klana a onda je pod izgovorom da nece da "trpi naredjenja" otisao... u drugi klan :d)

Ne volim da mi se komanduje :D

Nisam po onom " kud svi txxxxi tu i mali mujo " :d :p a nemam ni sancho pansu :p imam samo svoju srecicu APAM-a

Poslednja izmena:
E da, jeste li aktivni na tom SJC serveru?Nikako da vidim igrace na tom serveru, stalno je prazan? :)

Trenutno je fudbal u prvom planu :)

Igram kao http://www.bf2player.com/index.php?page=stats&account=72825980&show=all-e

Mada sam 75% vremena u zadnje vreme na SF i to =22nd= SAS Regiment 24/7 Warlord serveru najčešće.
Kad igram klasičan bf2 onda sam na nekom od onih koje sam naveo.Uglavnom izbegavam karkand servere,dosadili su mi.A i morao bih da počnem polako da skupljam sate u letelicama ako hoću generalske zvezdice :D mada nikako da počnem,nemam živaca da se "guram" sa pola tima u nekom hangaru.

WAIB Infantry by team-dke...i dalje najbolji infantry server...karkand only. Nije rankovan, gaymori i c4 su zabranjeni, unlockova nema...u stvari medics only sa default oruzjem (granate su dozvoljene).

Radi se na patchu i novim mapama, ukoliko niste culi :)

EA have released an official announcement regarding the future status of Battlefield 2

With over 15 million player accounts being created since release, Battlefield 2 is still going strong. On the forums we often see discussions about whether there will ever be another update for the game. Well, today we are happy to announce that we are working on an update for Battlefield 2. We are planning to provide an open beta in the near future and we hope you’ll give us your feedback before final release; so watch out for that.

Keep an eye on www.Battlefield.com for information on what we are working on, release dates and don’t forget to visit our forums.

uhhh kakvo bi to osvezenje bilo, samo da budu kreativni sa mapama, da ne izbace onih pustinjskih srxxxxa ,)

Recimo da naprave mapu oko " Pancevackog mosta " pa da pojurimo Beogradjane sa druge strane i napravimo Stand :d :d

Mislim da ce patch da ispravi manje bugova, potrebniji je update PB-a od patch-a ali interesantna vest.

You and what army? :smoke:

You and what army? :smoke:

Dovoljni smo APAM i Ja ... khm khm ... Imamo FFF, LN, EPP ... komsije bugari i ... :d a vama se izbor saveznika poprilicno suzio... cak su vam i EvilMinds pod znakom pitanja :d :d :d

p.s. pod uslovom da ne zovete najboljeg igraca Vlastu :D

Poslednja izmena:
nije lose da probudimo ove udebljane i zadrigle admine :d

p.s. lajanje je u skladu sa nacinom igranja ... mora da bude srazmerno proporcionalno ... kakvi lameri takvo i lajanje ;)

p.s. 2 sad cu da budem anatemisan od strane sjc-a :d samo da i ovde ne popijem ban :p

p.s. 3 mogli bi ovi " newcomeri " like Hehad da povedu racuna o starijem clanstvu, kao i na nekim bivsim forumima ponasa se tipa " cim sam tu odmah sam i gazda " ... nece moci :D dok je nas " laloša "

Poslednja izmena:
Znate šta fali BF2? NO CHAT opcija na serverima. Samo da se igra, priča samo unutar squad-ova i bilo bi mnogo manje nervoze i prepucavanja :)

Mislim da toj igri samo fali " Evropska Srbija " koja bi imala ugovor sa EA i DICE pa bi mogli da rentiramo servere i ovde a ne da se lomatamo po kojekakvim " LowPing " ...

Mislim da toj igri samo fali " Evropska Srbija " koja bi imala ugovor sa EA i DICE pa bi mogli da rentiramo servere i ovde a ne da se lomatamo po kojekakvim " LowPing " ...

Nema sanse bar ne u narednih desetak godina. Ucestvovao sam u pregovorima sa EA da se omoguci podizanje rankovanih servera u Rusiji ali kao sto znate nista od toga. Cak ni podatak da je u trenutku pregovora Rusija bila medju vodecim evropskim zemljama po broju igraca BF2 nije pomogao. Jednostavno gospoda iz EA imaju neke cudne tripove...

Ako mene pitate ja bih hostovao kod ovih
Mogo dobar ping

Poslednja izmena:
Ovi imaju samo jedan BF2 server i on je trenutno nedostupan, a i cela firma/sajt izgleda pomalo neozbiljno.

Nije mala stvar ni sto nisu EA Trusted Partner za razliku od i3D.net koji to jeste, gde su inace hostovani serveri SJC klana. Nije sve u ceni, ima nesto i u kvalitetu usluge ;)

Stavio sam baner da bi videli da niko to ne igra na nikakvom našem serveru.Uopšte mislim da ima samo 550 igrača na yu.Odnosno samo 550 ljudi ima ovu igricu kod nas.Koliko ih ima instaliranu uopšte?
Evo da vam kažem da za 1900din. ima kompletna edicija (bf2+sp+af+ef)

Server je dostupan koliko sam malo pre vido.Nisam probao da se kačim kad nema nikog.Baš sam malo pre odigrao par karakand-a na moon serveru.

Edit:
Ovaj gameserverland ima najbolji ping za nas (30 i ispod)
Ovo bar na far cry serveru

Poslednja izmena:
^kompletna edicija kosta ~900 dindzi, i to odavno...:trust:

Eto vidiš samo 900 igra koja je super.
Pre godinu dana bila 3600 din.

Poslednja izmena:
^kompletna edicija kosta ~900 dindzi, i to odavno...:trust:
Tacnije 799 dinara, www.game-s.co.yu. Ima i na drugim mestima.
Eto vidiš samo 900 igra koja je super.
Pre godinu dana bila 3600 din.
3600 dinara bila je cena samo za BF2+SF, u prolece 2007. Posle su pale cene, negde oko avgusta, 599 za BF2 i 2000 za Complete collection.

Pitanje vezano za samu igru: da li i vama prijavljivanje na EA master server traje citavu vecnost?

Nemoj da staviš opciju da zapamti password pa vidi sledeći put kada se uloguješ dali se dugo loaduje.
Meni često izbaci i invalid password ako sam predhodni put stavio da ga zapamti.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno