Na osnovu demoa koji sam probao,definitivno zasluzuje tu ocenu,ako ne i visu. Danas dobijam full igru,pa verujem da cu samo potvrditi utisak iz demoa.ToxiC je napisao(la):1 DVD
jel zasluzuje toliku ocenu? 93???
Ma lepo je to, ali ja nisam uopste mogao da dodjem do igre dok nisam rucno promenio refresh u onom .con fajlu. Ja sam sa reforce-om ubio iz podesavanja za monitor sve refresh rate-ove osim onih koje hocu i kada igra proba da default-uje na 800x600@60Hz samo me pukne nazad u win pre nego sto se inicijalizuje engine.NiTro je napisao(la):@ dandy imas u video podesavanjima izbor refresha tj. npr 800*600@60hz, 800*600@75hz
oogabooga je napisao(la):ni priblizno me nije odusevila kao kad je prvi BF1942 izasao...inace, samo ga u multiplayer na netu i igram...... tako da ne spominjem single......u sustini, nista narocito......
BlackNeo je napisao(la):Tacno tako Over, mani se nije svidjelo, odmah sam potrcao na RIVERU da sperem gorak ukus (na RIVERI inace igram kao [!CT!]NiksonCG, znas me tako).
1. Meni se vise svidja kako se ovde ponasaju letilice. Mozda ima veze sa time sto letim samo sa tastaturom.Ji 4Tze je napisao(la):A naravno da je smorilo ljude kad je:
1. frka s letenjem zbog komandi (igra ne prima u isto vreme roll mishem levo desno i pitch up/down tasterom nekim)
2. snajper je jedno od najnesposobnijih oruzja.
3. igra je zahtevnija dosta od obicnog BF-a.
A1200 je napisao(la):Za ove shto se zale na snajper:
Ili pak ako ima neko ko je ikada upotrebio snajper u real life da nam potvrdi (obrazlozi) kako se snajperski metak ponasha ?![]()
Mitronije je napisao(la):Pa stvar je tome da je sniper upucan za odredjenu daljinu dakle na manje metara od granicne tacke gadjas ispod nisana jer je metak iznad a za vece iznad nisana
a u idealnoj vrednosti je to tacna putanja
onda treba znati brzinu i pravac vetra na pretpostavljenoj visini kretanja metka pa korigovati levo desno itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari