Šta je novo?

Battlefield 1

Meni se igraju te nove mape,ali me mrzi da skidam.A i uskoro ce izaci,za sve.Ali super izgledaju,bar preko YT.

Ma i mene mrzi, iskreno.
Dve mape su, po onome što sam video, na yt, nalik St. Quentin.
Jedna je, na fazon lockera, a četvrta se za sada još nije igrala.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Hahahahahahaha, pa ovo je potpuno suprotno od onoga sto bi trebalo da urade. Stavili tajmer na granate pa sada ti ni ne treba support da bi se obnovile. Akutelno je jedva podnosljiva situacija, tek ce ako ovo implementiraju biti veselo. Ali neka prsti, seva, raja to voli....

Za sve koji su ga kupili.Mislim,nece vise biti u CTE,nego ce biti deo igre.A ko je kupio premium,imace taj DLC dve nedelje ranije.

Dokupio sam,jos 8 gb memorije,i to je sada to.
FPS vise ne pada,i ne varira.
Pre je non-stop,sa 65 isao na 45,i tako u krug.
Ako se neko dvoumi,definitvno igri prija vise od 8 gb.

Imam ~70 sati u igri i do sada sam naleteo na dvojicu, nije strašno. Biće ih daleko više kad dođu ~10$ akcije.

Nisu problem oni koji si očigledni, nego oni koje je teško otkriti sem po skoru.

Ne shvatam koje zadovoljstvo imaju kada igraju ti ljudi sta im znaci to?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ima cheatera. Generalno ja i klan s vremena na vreme nalecemo na takve likove. Uglavnom strce, provali se odmah. Jednom smo igrali operaciju i toliko smo dominirali da smo ispraznili drugu stranu. Odjednom upadaju neki novi ljudi, 2 cheatera koji samo dele hedare sa mg15, krenuli da nas sabijaju. Trebalo nam je malo vremena da se saberemo ali nismo odustali. Samo je trebalo da ih spotujemo i 2 squada odmah puca na njih. Vise su blejali mrtvi nego sto su igrali i opet na kraju branimo sektor i dobijamo.
Zamisli da das pare za cheat, da igras s drugarom cheaterom i opet izgubis. Moralna pobeda, teamplay je jaci od cheat-a! :d
To moraju biti klinci, jednostavno odbijam da verujem da postoji formiran covek koji igra s cheatom iz bilo kog razloga.

sent from P9 lite

Ima gi raznih. Ako ste igrali stare COD-ove i BF ove znate. :)

stvarno smara ovaj dlc sistem
premalo mapa u samoj igri, i taman se iste ispeglaju i izblansira sve sto treba, stignu nove 4 mape i jos 4 i jos 4 i jos patcheva i jos peglanja i jos balansiranja i onda do momenta kada igra ima igrivih i valjanih fazon 10 mapa ti si se uveliko smorio, igracka baza opala, chiteri se setaju uveliko, i najavljen je vec sledeci nastavak...

Šta da se radi, mora tako. Jer drugačije ne može stalno da se obrće novac i bude u žiži javnosti da bi se zainteresovali novi akcionari za kompaniju i podigla cena akcija. Kapital ne sme da miruje ni sekundu. Ko stagnira taj propada.

Sve te odluke vode ljudi zaduženi samo da kompanija vredi više danas nego što je vredela juče.

Nije ni EA kriv, takvo je tržište. Dovoljno je jedna ****** koja radi 24/7 365 godišnje, makar umro za godinu dana, i da postavi reper za sve ostale da moraju tako ili neće biti konkurentni.

Tako je u svim privatnim biznisima.

Definitivno zarad kvaliteta u ovoj industriji mora da se pređe na kompletno finansiranje od strane igrača, da igrači budu investitori igara koje žele da igraju a ne menadžeri sa ciljem samo da se zaradi više $$$.

Poslednja izmena:
Danas sam krenuo da igram, tri dana za dzabe ili 10 sati.
I5-3330, 8GB, RX 470 4GB.
Full HD, sve na ultra i bez AA/AF.
Radi dobro pa se desi pad fps-a na jedno 30-40.
Stavim sve na high slicno se desava.
Nije da smeta mnogo a i ne desava se često.
Mada nisam instalirao na SSD, nisam imao mesta.

Pad fps-a se desava ponekad u onim uskim gradskim mapama a ponekad i na otvorenom terenu.

Svidja mi se pucanje, snajper pogotovo.
Oseti se svaki metak.

Za razliku od kartonskog BF4 koji igram vec dve nedelje (kupio ga za 800din pre oko 15 dana).

Danas sam krenuo da igram, tri dana za dzabe ili 10 sati.
I5-3330, 8GB, RX 470 4GB.
Full HD, sve na ultra i bez AA/AF.
Radi dobro pa se desi pad fps-a na jedno 30-40.
Stavim sve na high slicno se desava.
Nije da smeta mnogo a i ne desava se često.
Mada nisam instalirao na SSD, nisam imao mesta.

Pad fps-a se desava ponekad u onim uskim gradskim mapama a ponekad i na otvorenom terenu.

Svidja mi se pucanje, snajper pogotovo.
Oseti se svaki metak.

Za razliku od kartonskog BF4 koji igram vec dve nedelje (kupio ga za 800din pre oko 15 dana).
Kupi još 8 gb memorije.

Sad bas gledam u Task Manageru.
Slobodno mi 3,3/8GB.
Doduše uz dosta ukljucenih Firefox tabova (oni uzmu 1GB).
Jel stvarno treba ovoj igri vise od 3GB ?

Meni je, konstantno, fps padao, isao je od 65,pa do 45, i tako u krug. Bilo je, bas iritantno. Kasa sam dokupio još 8 gb, nemam vise te dropove. To je moje iskustvo.

Ja recimo igram sam sa 6gb, nemam nikad te dropove, ispod 60fps nikad..

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Nije do memorije.
Usred igre izađem u Task Manager i zauzece memorije je 85-90%.
A samo Firefox mi uzima 1GB, tabove mogu da ugasim pa ce zauzece biti i manje.

Stavio sam na High i cepam.
Ako malo zapne, ne smeta toliko.

Koji program koristite koji u igri moze da prikaže fps, zauzece procesora, grafičke i memorije.

1080p ultra, skini msi afterburner.

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno