Šta je novo?

Battlefield 1

Na Originu, pun naziv je "Battlefield™ 1 Premium Pass" i trenutno je 50€.
Za one koji počinju tek sada, možda je bolje da uzmu samo Standard za 30€ pa da sačekaju Premium na nekom popustu ubuduće, i ti pod uslovom da im se dopada igra.

Jel ovo?

To je za one koji imaju Standard?

Onda je bolje ići na Ultimate u startu.

@[SAJ]ber Kurajber
Prvo ne znam cemu ovo vredjanje sa kategorizacijom? Ako ne umem da igram to je moj problem, ne tvoj. Tako da oladi od mene.
Drugo, probao sam juce MP posto je stigla konacno GTX 1050, sada je situacija sa MP bolja, nema onoliko cekanja, izgleda da je Free vikend bio preopterecenje za njihove servere za koje se nisu bas pripremili kako treba. Jos jedan dokaz neozbiljnosti sa njihove strane, ovamo traze pare ko cela moja graficka koliko kostala bez malo a tako da im trokira MP za vikend kada i ovi sto su kupili imali problema. Ali ok, sada je to reseno. Ja jos imam 6 sati na trial, mislio sam da to traje samo za onaj prosli vikend?
Igra vredi 30e, preko toga mislim da je mnogo za nas casual igrace.

Ovaj Westie mi je odvratan.

Kupio sam pre neki dan Premium Pass. Najvise zbog bracale Indija Najdela, ko ne zna neka cekira njegov kanal o prvom svetskom ratu: https://www.youtube.com/channel/UCUcyEsEjhPEDf69RRVhRh4A

Sa jedne strane jedva cekam DLC-ove ali sa druge razmisljam se da batalim BF1. Grenade spam je uzasan, otprilike trecina smrti mi je ili od granata ili od minobacaca ili nekog treceg, cetvrtog, petog eksploziva. Uzas. Jos kada granate budu stavili na tajmer bice jos veselije. To je za sada, pored velike arkadnosti, najveca rana ove igre. Vidim ima i sve manje ljudi po serverima, ne mogu da im zamerim. Videcemo sta ce biti kada krenu da izlaze DLC-ovi, opasno kasne sa njima u odnosu na BF4.

Izasao prvi DLC za download, 5.88GB

Sta donosi taj DLC video sam jutros da skida?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

2 nove operacije, odlicno, ionako vecinom samo igram Kaiserslacht i Conquer hell

Ako negde iskoči povoljan premijum bih kupio rado, za sad je 50€

Pogledaj na hrvatskom forumu, vidim da neki spominju kupovinu, za 38e, valjda preko Singapura.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa skoro je bio neki 'sale' na Originu, ali samo upgrade sa Standard verzije na Deluxe je bio umanjen za 50%, a upgrade na Premium je bio sa punom cenom, nije bilo popusta. Mangupi. :)

Ima li nekog uobicajenog perioda kada je BF na popustu? Da znam kad da spremim pare, sad je opet 60e klasican, smor.

Možda bude neka prolećna rasprodaja za uskrs.

Uzimao je neko sa instant-gaming ? Vidim i oni su jeftini, a i reklamiraju ih ovi domaci youtuberi.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Uzimao je neko sa instant-gaming ? Vidim i oni su jeftini, a i reklamiraju ih ovi domaci youtuberi.

Možeš, ali da bi izbegao potencijalni problem da ti odbiju transakciju pa novac "zaglavi" kod banke u rezervisano, koristi PayPal.

Izasao DLC za kupovinu i za korisnike bez Premiuma - 15€

Super, taman da pozovem ove sto jos nisu uzeli :)

Sad bi je kupio,da mi radi kako treba [emoji21]

Sent from my iPhone using Tapatalk

A sta GTX 660 i FX 6300 nisu dovoljni za neki medium ?

Procesor moze da prodje, grafa te malo muci, inace bi islo i sa nekim postavkama na high.

Sto se tice premium friends-a, mozete da igrate ako vas neko pozove, ali sav XP koji osvojite je "LOCKED" i dobijate ga tek kad kupite DLC.

Poslednja izmena:
Vrh Dno