Šta je novo?

Battlefield 1

ajde ako neko zna ekipu koja igra nek ostavi ovde neki kontakt.

ps. izgleda ovo sto sam bio offline 2nedelje svi prestali igraju

Jos danas i sutra na originu popust na sve igre 30%.BF1 Premium izadje 35 evra.

Sent from my TCL S720

Jos danas i sutra na originu popust na sve igre 30%.BF1 Premium izadje 35 evra.

Sent from my TCL S720

Po kojoj matematici?

Bf1 standard je 60 evra, sa 30% popusta to je 42 evra. Cak iako uzmes na Mexico origin preko vpn, tamo je 60 dolara, sa popustom 42 dolara.

Kojom racunicom si ti dosao do 35 evra za bf1 premium? :)

Edit: jedino ako si mislio na season pass... ali onda se lepo napise season pass, ovako je zbunjujuce :)

Poslednja izmena:
Mislio sam na premium pass,a samo sam napisao premium.Sta nije jasno?

Hebali ih samostreli...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Nije šija nego vrat [emoji2]

Battlefield 1 12.DEC.2016 - 20.28.03.12.jpgBattlefield 1 12.DEC.2016 - 19.55.22.01.jpgBattlefield 1 12.DEC.2016 - 20.02.55.05.jpgBattlefield 1 12.DEC.2016 - 20.06.18.07.jpg stari dobri 2500k na 4.4 ghz i 1070 gtx sve ultra sa 160% resolution scale, jedino mapa empire edge zeza sa drop fps ali to je do igre ...

Poslednja izmena:
Imam isti problem na empire edge, igram na 4k bez problema imam 60+ fps al na toj mapi mi iz nekog razloga padne cpu usage na 50% a gpu usage na 70%, sjecam se da je u pocetku radilo savrseno, nesto je do njih.

Imam isti problem na empire edge, igram na 4k bez problema imam 60+ fps al na toj mapi mi iz nekog razloga padne cpu usage na 50% a gpu usage na 70%, sjecam se da je u pocetku radilo savrseno, nesto je do njih.

ma da ima na YT gomila snimaka sa tim problemom,sredice oni sve to kontam ovim patchom 20. tog decembra...

Nova mapa, onako. Bili su lenji i reciklirali deo iz SP kampanje, cini mi se poslednja misija sa tenkom. Prostor izmedju B zastavice i zastavica na cepelinu je za ??? Nigde zaklona. Takodje ne znam sta je sa ovom maglom, je li to neki bag pa se svaki put javlja magla ili je tako predvidjeno? Ili jednostavno ja nisam imao srece. Voz kada je magla ne sluzi nicemu.

Pogledajte prilog 216988Pogledajte prilog 216989Pogledajte prilog 216990Pogledajte prilog 216991 stari dobri 2500k na 4.4 ghz i 1070 gtx sve ultra sa 160% resolution scale, jedino mapa empire edge zeza sa drop fps ali to je do igre ...

Onda BF1 definitivno vise zahteva takt procesora na 4+, nego procesor kao celinu. Jer ja na i5 4460 i 280x vapor, 1440x900, high/medium imam padove i do 49-50 sto mi itekako ubija ugodjaj.
Neki od primera, Sinai - C/D baze (C Najvise), Monte G - pogled na desnu polovinu mape, Fao - pogled na tvrdjavu, St.Q Scar - Onaj deo gde su kuce, centar, bas ona ulica iz trejlera, itd itd..
Nisam probao sa danasnjim update-om.

Poslednja izmena:
Peščana oluja + Sinai Desert + svi detalji napucani na max = perverzija

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Ja iskreno ne znam sta je u pitanju al odigrao sam svega 30h+ i to je to. Izgubio sam volju igrati. Sta se desilo ne znam.

Desavalo se i meni u BF4, posle ponovo krenem i opet ne mogu da se zaustavim.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Onda BF1 definitivno vise zahteva takt procesora na 4+, nego procesor kao celinu. Jer ja na i5 4460 i 280x vapor, 1440x900, high/medium imam padove i do 49-50 sto mi itekako ubija ugodjaj.
Neki od primera, Sinai - C/D baze (C Najvise), Monte G - pogled na desnu polovinu mape, Fao - pogled na tvrdjavu, St.Q Scar - Onaj deo gde su kuce, centar, bas ona ulica iz trejlera, itd itd..
Nisam probao sa danasnjim update-om.

I ja sam imao problema na i5 4460 i R9 380x, umeo je da pada ispod 60, čak negde i ispod 50 na kratko. Mada, kad nemam upaljen indikator za FPS i ne primećujem to, tako da me boli uvo.

Meni je pre novembarskog patcha igra radila 60+ fps, što se sunovratilo nakon istog, da bih juče snimio opet igru sa novim patchom I mogu reći da su performanse ponovo odlične. Za vreme koje sam igrao, nisam imao dropova ispod 60fps, a podešenja su sve na ultra uključujući taa (koji su sada čini mi se ispeglali pa ne muti sliku kao posle novembraskog patcha), 1080p rez, fullscreen, vsync off, memory restrictions off.

Definitivno da ima problema i da nije optimizovano kako valja, ali sredice to sigurno. Meni je novembarski patch bio ocaj 4670k i GTX1070, sada je mnogo mnogo bolje, ali opet nije to konstantan lag free experience kao sto je bio slucaj u BF4, gde satima igras bez ikakvog problema. Mislim da je to malo i do servera, a ne do same igre.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ako neko igra u vecernjim satima, mozemo zajedno na TeamSpeak.

ts.gwshack.info

Battlefield 1 soba, pw: serb

igra leti naročito posle patcha moj cpu je na 4.4 i imam 1070

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vrh Dno