Šta je novo?

Battlefield 1

... namontirano :d

Probao malo kod druga.
Meni se ono svidelo.
Valjda zato sto je osvezavajuce posle 5-6 godina igranja BC2 :).
A recimo BF3/4 mi nikako nisu bili takvi, vec korak unazad.

Jel igra neko kampanju, kakva je ?

Ne zamlacuj se sa kampanjom. Mozes je obrnuti da uzmes skinove za puske i da vidis igru sta moze sto se tice grafike, ali MP je hleb i so ove igre :D

Ne zamlacuj se sa kampanjom. Mozes je obrnuti da uzmes skinove za puske i da vidis igru sta moze sto se tice grafike, ali MP je hleb i so ove igre :D
Da li mislis da ce mp dugo da se igra ili nesto kratko tipa 6 meseci?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Probao malo kod druga.
Meni se ono svidelo.
Valjda zato sto je osvezavajuce posle 5-6 godina igranja BC2 :).
A recimo BF3/4 mi nikako nisu bili takvi, vec korak unazad.

Jel igra neko kampanju, kakva je ?

To je sve stvar ukusa, npr za mene je BF3 najbolja MP igra koju sam igrao u zanjih x godina, BC2 je imao odličnu kampanju, ali MP mi je bio užas, nema strafe, ma bre da li je to FPS ili sokoban
Što se kampanje tiče, nisam je još probao, mlađi burazer je igra i njemu se sviđa, samo ne znam koliko je to merodavno :D
Ne znam što su svi toliko ogorčeni kad se spomene kampanja u BF-u ili COD-u, šta vam je tu čudno, zašto ne možete da pređete preko toga da te igre imaju SP mod, ili se ništa ispod 20h ne smatra igrom?

Pa dobro videcemo u svakom slucaju [emoji4]

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

jos nisu sredili ovaj glitch:
toliko puta sam ubijen upravo zbog ovog ******, dva head shota evo bas u ovom videu koji je zaustavio nevidljivi zid...

Omasio si. 2x.

I ovo je jos jedan od "feature-a" battlefielda, kad mrdnes snajp odmah nakon ispaljenog metka, metak ode tamo gde ti se nisan pomerio PINGx2

tj, oba metka su mu prosla pored glave i rikosetirala u tunelu.

Poslednja izmena:
Ovo mi se desilo mnogo mnogo puta ista stvar i kad ne pomjerim nisan, evo ovdje se vide i varnice, tu gdje mu je glava, kao da sam pogodio u kamen a zapravo nisam koliko mozes vidjet. Evo ovdje recimo nisam pomjerio nisan nikako

Uzeh i ja BF1, prvi utisak odlican, jos nisam probao MP :)

Odličan, kao u BF4. Na netu gde mi je i TotalTV je nešto preko 40, na drugom netu je izmedju 30-40.

fps drop postoji na svim masinama , tj fps drop se desava samo na nekim delovima mapa gde dolazi do slabog cpu usage i gpu usage , procito sam negde da iskljucivanjem AO fps drop vise ne postoji, jos nisam probao ali cisto da znate sta da pokusate, inace ovo je jedina mana ove igre, koju ce ubrzo srediti :D

Poslednja izmena:
nemam nikada fps drop u bf1.

to nije nesto veliko, meni ne ide ispod 60 fps-a, tako da nije veliki problem i to se javi samo na nekim delovima mape, obrati paznju na mapi edge empire,mislim da se tako zove na nekim delovima ima los cpu usage i gpu usage tj ocajan na 60 %

Poslednja izmena:
Potvđujem za FPS drop, čak i na mojoj mašini

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Potvđujem za FPS drop, čak i na mojoj mašini

to je problem vecine, bice patch sigurno...to cak nije fps drop nego usage cpu i gpu drop, a samim tim fps padne, i to samo neki delovi mape tacno imaju mesta gde...

Poslednja izmena:
Mada ja sve teram na 1440p na ultta [emoji14]

Kod mene je pre patcha radila savrseno, a nakon stuca samo tako...

I meni se desavaju dropovi na 1070 grafici sa 60 na 30, ne znam kako je pre bilo, ali sada stuca. Sve je na ultra 1080p, ali ne bi trebalo to da pravi problem 1070 grafici.

I ja nesto gledam ovaj FPS brojac i ranije je vise visilo oko 100 ( 1080p ultra) sada sve redje, vise oko 70-90.

Standard, sa deluxe verzijom ne dobijas nista specijalno dodatno.

Vrh Dno