Sympathy Chan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.10.2011
- Poena
- 240
Na Q.
Proburazio me danas jedan bajonetom u Operations modu. Sestra je baš tad radila za drugim kompom, uhvatila pogledom tu scenu i savila se od smejanja.
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
tesko igra zasluzuje 40 evra ....
U potpunosti se slažem sa ovim rezonom.Kojom metodom se određuje preciznija vrednost igre?
Pretpostavljam da bi je kupio danas za 20 evra, ali ne i za 40? Mislim da masi ljudi koja igra vredi više od toga,evo i kako: ako već 4 noći pikam sa ekipom po 6 sati u igri - meni već vredi više od 60 Eura,kolika je puna cena.
Jer moje vreme 'potrošeno' na igru i uživanje (sa sve nerviranjem) vredi i više od toga. Naravno, planiram jos par meseci barem da pikam skoro svake večeri, što znači da meni vredi neuporedivo više od ove ili one cene.
Ili gledaj ovako - kupuješ igru ako ti se svidela, i verovatno ćeš provesti u MP barem 100,120 sati. Barem. 40 Eura/120h = 41 dinar za sat. Koje uživanje možeš da priuštiš za taj novac? Pod uslovom da je BF1 uživanje.
Mogu reću da mi CoD ne vredi ni 1 euro, jer ne bih gubio vreme na njega, sa druge strane.
Kojom metodom se određuje preciznija vrednost igre?
Pretpostavljam da bi je kupio danas za 20 evra, ali ne i za 40? Mislim da masi ljudi koja igra vredi više od toga,evo i kako: ako već 4 noći pikam sa ekipom po 6 sati u igri - meni već vredi više od 60 Eura,kolika je puna cena.
Jer moje vreme 'potrošeno' na igru i uživanje (sa sve nerviranjem) vredi i više od toga. Naravno, planiram jos par meseci barem da pikam skoro svake večeri, što znači da meni vredi neuporedivo više od ove ili one cene.
Ili gledaj ovako - kupuješ igru ako ti se svidela, i verovatno ćeš provesti u MP barem 100,120 sati. Barem. 40 Eura/120h = 41 dinar za sat. Koje uživanje možeš da priuštiš za taj novac? Pod uslovom da je BF1 uživanje.
Mogu reću da mi CoD ne vredi ni 1 euro, jer ne bih gubio vreme na njega, sa druge strane.
Kojom metodom se određuje preciznija vrednost igre?
A sa druge strane, za dva dana izlazi TF2 gde ce padne 500+ sati.
tesko, igra zasluzuje 40 evra ....
Upravo to Mare igra zaslužuje 40 evra i više...Borat nije stavio zapetu, inace misli da igra zasluzuje da vredi toliko koliko vredi.
Da li se i vama desi da desni mouse click za zoomiranje ponekad zabaguje tj. ne zoomira bezobzira sto klikate, jedino rjesenje u toj situaciji jeste da izaberete redeploy ili da vas neko ubije pa da se spawnujete ponovo...?
Pa, sam si sebi odgovorio upravo
samo u formulu ukljuci licne ukuse, i to je to.
Meni je licno zao sto je BF kao serijal doveden na nivo poredjenja sa COD-om uopste, pa je meni licno sada - tu i gde je.
Ne verujem da cu igrati ni 40h, sto je za mene daleko ispod prihvatljivog za MP igru.
Ali nebitno, svesno sam kupio znajuci sta me ceka, ali cisto da udjem po pola sata sa drustvom kad mi padne koncentracija u Siege-u gde jednostavno ne mozes tako ad-hoc da igras kao sto je to u danasnjim BF igrama.
A sa druge strane, za dva dana izlazi TF2 gde ce padne 500+ sati.
Oces li lepo na obuku jednog nooba u tom Siegu ? Kolko para cas ?Kad ti vidim nick Siege mi u mozgu.. :d
Posle evo vec par dana igranja,mogu da iznesem neke utiske o igri uopste.Kao prasinar,koji samo juri tenkove,vec su mi se izdvojile neke mape na kojima volim da igram.Kao prvo monte grappa,ogromna planinska mapa,prelepa do bola.Tu su i empires edge,st. quentin scar,sinai desert,fao fortres i argone forest.Te mape stalno igram,iako ova zadnja nema tenkove.Amiens mapu sam vec izbacio iz server filtera,sto zbog toga sto je relativno mala,sto zbog onog buga,onog "isijavanja" sto cini nemoguce igrati je.Mislim OK,sredice to ubrzo verovatnna suez mapa-u conquestu ima samo tri zastavice!!!To mi se ne svidja.I jos ona blic mapa,nekako mi je gola,pusta,a u dvorcu,kao u metrou.
Kao sto rekoh grafika je prelepa,iako igram na mediumu,sa mojom masinom imam nekih 80% vremena zakucanih 60fps,a ume da padne na 50,u bas nekom krkljancu.Dobro je optimizovana igra,redi glatko,vec na pocetku,po izlasku.A nema cak ni drivere pisane za nju.Mislim izasli su neki,ali nije to-to.
Mehanika igre se po meni i ne razlikuje toliko od bf3-4,slicna je.S tim sto su bf3-4 na pocetku pri izlasku imali gadnih problema,a bf1 radi glatko.Dobra je fora sa onom "behemoth" idejom,da na kraju gubitnicka strana dobija cepelin,ili bojni brod ili voz u pomoc.Par puta se deslio da je na kraju gubitnicka strana pobedila partiju zbog behemota.Jednom sam upao na mesto vozaca bojnog broda,al je ono jako majko mila!!!Opalis samo onako po bazi,i svaki put imas po 3-4 killa!Valjda sam na kraju partije imao 22 kill streak.
Operations mod se meni licno ne svidja.Previse je to ljudi na malo mesta.Krkljanac se stvori,nekako bez neke organizacije.Ja i dalje vise igram conquest.
Singleplayer,mislim da necu igrati,kao i u predhonim igrama,jedino mozda zbog grafike,ili ako bude zbog nekog otkljucavanja oruzja,tako nesto.
Sve u svemu,odlican start igre,nema mnogo problema,jedino bi mogli da srede onaj "meni" u igri,da bude pregledan i da se sve (costumizacija itd..) moze raditi u njemu,a ne pola na sajtu a pola u igri!I jos po koji bug tu i tamo,ali sve je to minorno u odnosu sta igra pruza!Iako sam u pocetku bio stvarno razocaran kad sam cuo da ce biti tema igre WW1,sad sam toliko odusevljen sa igrom,nisam verovao da ce bas ovako dobro ispasti!
Kakva je igra momci, jel vredi uzimati?
Uzeo bih mozda nego me brine sto ce verovatno izaci neka paid expanzija pa i to da placam..
Sent from mTalk
Kakva je igra momci, jel vredi uzimati?
Uzeo bih mozda nego me brine sto ce verovatno izaci neka paid expanzija pa i to da placam..
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari