Ja sam na fx 6300 i r9 270x. Imam stabilnih 60 sa povremenim padovima na 50-55.Sve na medium. 12gb ram.
Sent from my TCL S720
Ja sam na fx 6300 i r9 270x. Imam stabilnih 60 sa povremenim padovima na 50-55.Sve na medium. 12gb ram.
Sent from my TCL S720
Morao bih da naguram jos 8gb RAM-a. Izgleda da polako 16gb postaje standard. Hvala na odgovoru![]()
Pa zavisi od njihovih podesavanja, a i zavisi od razlike u karticama, kolicina rama a i njegova brzina... mozda ima monitor sa nekom velikom rezolucijom, sve to utice na fps.Ja sad pogledah video fx 6300 na 4.3ghz i gtx 970 i tu je fps oko 50, a ti kazes stabilnih 60 i to sa slabijim clockom, ako je ovaj koji ti pise na profilu 3.8ghz
Dal' je moguce da toliko lazu, 500mhz razlika u kloku i jos veci fps lol
Sent from mTalk
Istekao demo, i nema više igre. Kada se miže očekivati neki dobar dil i veliki pad cene ?![]()
Ako cemo posteno tesko koja igra danas uopste zasluzuje 40 evra. E sad to je sto je i realno bolji FPS od ovoga nemamo, bar dok ne stigne COD 4 Remaster(moj licni sud, naravno).
To ti je posledica dovlacenja Call of Doodle igraca. Juris ga za medipack, ammobox, smrdi po žbunju i krovovima, snajperise sa uncapa, iskace iz vozila i letilice kojom upravlja (pravolinijski po običaju) a nema veze sto cetvoricu bar strmopizdekne u sivo.Generalno jako sam zadovoljan posle nekih 10h provedenih u mp. Posle ovog zadnjeg update definitivno nemam vise toliko problema u meniju. Pogotovu kad se zavrsi bitka i treba da pocne nova.
Ono sto me nervira dok igram kad uzmem Medika, lecim sve zivo a cim ostanem bez municije nigde supporta da baci ammo. Onda popizdim uzmem supporta i cim me ubiju niko da me reviveInace najbolja puska za Medika po meni je Selbstlader M1916 Factory ( Posle na lvl 3 sa medikom dobijes i otpiku )
Za $15 bih rado igrao ali mi je puno $45 jer znam da neću igrati posle kampanje više od mesec dana. Nekako da mi je bar narodna verzija da obrnem kampanju, jako mi se sviđa kvalitet single playera. Ali denuvo je tu..
Mislim da je hteo da kaze da zasluzuje 40e stvarno
U mom slucaju nakon par meceva, pucanje nema veze sa vezom. Ovo je vise da se udje na server i ubijes vreme, ne da uradis neki dobar killstreak. Ping je meni konstantno 70 i na kopernikus i na mts na stranim serverima, ne znam da li je do toga ali je smesno tesko da se neko pogodi. U beti je to bilo mnogo bolje..
Pucanje je po meni odlicno, ping tj ms mi je 30-40 koristim telekomov 20/2. Stvarno Mazi moras onda da proveris do provajdera sta se desava. Ja po mecu imam 20-30 killova. Ima problema ne kazem da nema, tek su izbacili igru. Al gledajuci Bf3 i Bf4 kakvih su sve problema imali u prvih 3-4 meseca ovo je da ti kazem jos i najbolje sto su izbacili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari