Šta je novo?

Battlefield 1

ne znam za vas ali meni dx11 crashuje svakih 15min... ima neko ideju ?

Skoro sam zavrsio mojih 10 sati na Origin Access. Mislim da cu je kupiti nakon sto mi u potpunosti istekne trial period. Igra izgleda prelepo, odlicno radi i na 1060+2500k i naravno na 1070+6600k. Svidja mi se uvodjenje dinamickog vremena pa ista mapa cesto zna da se igra potpuno drugacije u razlicitim uslovima. Primer koji sam imao skoro je na Scar, nakon vodjstva protivnik je dobio cepelin i rasturili su nas i preokrenuli partiju. Narednu partiju mi smo gubili, dobili cepelin ali bila je magla i skoro pa da nam to pojacanje nije nista znacilo. Za razliku od BF4 ovde su vanila mape vrlo dobre. Ajde jedino bih izdvojio Sinai Desert kao neku koja mi ne lezi, ima puno otvorenog prostora i ako nemas neko vozilo najverovatnije ces stradati od strane nekog od snajpera pre nego sto stignes do akcije. Zbog samog vremenskog perioda oruzija su mi dosta interesantna samo naravno da je moglo sa malo manje automatskog naoruzanja. Operations mi se daleko vise svidja od Rush-a mada na nekim mapama je do nekih zastavica uzasno tesko doci a do nekih se dolazi bez muke pa treba malo balansiranja.

E sada, ono sto mi se nikako ne svidja je kretnja. Skoro da nema ubrzanja vec se krece u sprint odmah, ne postepeno. To ima za posledicu da sve deluje kao ubrzan snimak, potpuno nerealisticno. Desavalo mi se da tesko pogadjam sa poluautomatskim puskama nekoga na maloj udaljenosti jer se krece ko na nekim drogama. Ili ono sto mi je smesno, da usled te brzine se cesto mimoidjem sa protivnikom a da ni on ni ja ne skontamo da smo prosli jedan pored drugoga, jednostavno igraci se toliko brzo krecu da nekada ni ne provalis da si prosao pored neprijatelja. Kada je BF4 izasao igraci su bili dosta sporiji, znam da se dosta ljudi zalilo jer je kretanje bilo usporenije nego u BF3 pa je onda izasao patch koji je ubrzao stvari a koji mi se nije svideo. Ovo je jos gore od tog patcha. Pokusah sa smanjenjem FOV ali uzalud.

Kupicu igru definitivno. Nadam se da ce vremenom malo usporiti igru ali gledajuci sa narod voli male su sanse za to. Druga moja zelja je naravno neki DLC kojim ce ubaciti i nas. Videh da se tokom ucitavanja mapa pominje i povlacenje srpske vojske kroz Albaniju pa eto barem nesto da mi da za pravo da se nadam.

Poslednja izmena:
Sta se ovo desava?! BF1 je krenuo a ne prica se jos o bagovima. Pa zar je moguce?! :)

Ima bagova i glitcheva ali ni blizu predhodnicima. Plus najbolji netcode koji je imao BF dok je recimo i destrukcija napokon kakva je trebala da bude. Ovo je najbolji launch do sada.

Uzeh je sinoc, skinula se preko noci. Add cu vas redom na Origin sto ste se izlistali gore :) Paa da pocnem mp, sp ostavljam za kasnije.

Ja sam na fx 6300 i r9 270x. Imam stabilnih 60 sa povremenim padovima na 50-55.Sve na medium. 12gb ram.

Sent from my TCL S720

Ja sam na fx 6300 i r9 270x. Imam stabilnih 60 sa povremenim padovima na 50-55.Sve na medium. 12gb ram.

Sent from my TCL S720

Ja sad pogledah video fx 6300 na 4.3ghz i gtx 970 i tu je fps oko 50, a ti kazes stabilnih 60 i to sa slabijim clockom, ako je ovaj koji ti pise na profilu 3.8ghz
Dal' je moguce da toliko lazu, 500mhz razlika u kloku i jos veci fps lol

Sent from mTalk

Morao bih da naguram jos 8gb RAM-a. Izgleda da polako 16gb postaje standard. Hvala na odgovoru :)

Tesko da postaje standard.
Mada s obzirom na relativno malu razliku u ceni za 8gb i 4gb, gledajuci koja je razlika kad upgrade-ujes cpu ili gpu, bocnes jos 8gb na tih 8gb i mirna glava :D

Sent from mTalk

Ja sad pogledah video fx 6300 na 4.3ghz i gtx 970 i tu je fps oko 50, a ti kazes stabilnih 60 i to sa slabijim clockom, ako je ovaj koji ti pise na profilu 3.8ghz
Dal' je moguce da toliko lazu, 500mhz razlika u kloku i jos veci fps lol

Sent from mTalk
Pa zavisi od njihovih podesavanja, a i zavisi od razlike u karticama, kolicina rama a i njegova brzina... mozda ima monitor sa nekom velikom rezolucijom, sve to utice na fps.

Sent from my TCL S720

Na ovo iz potpisa i poslednjim drajverima je uglavnom 120fps sve ultra 1080p, minimum je na 90 bilo na 2 mp mape. Cak i na 60hz televizoru ide podmazano, nema stutteringa, a i antialising radi posao za razliku od onoga u BF4.. Neigrivo je bilo na 32" tv-u, ovo je kristalno cisto. Ne zalim :)

Generalno jako sam zadovoljan posle nekih 10h provedenih u mp. Posle ovog zadnjeg update definitivno nemam vise toliko problema u meniju. Pogotovu kad se zavrsi bitka i treba da pocne nova.

Ono sto me nervira dok igram kad uzmem Medika, lecim sve zivo a cim ostanem bez municije nigde supporta da baci ammo. Onda popizdim uzmem supporta i cim me ubiju niko da me revive :( Inace najbolja puska za Medika po meni je Selbstlader M1916 Factory ( Posle na lvl 3 sa medikom dobijes i otpiku )

Istekao demo, i nema više igre. Kada se miže očekivati neki dobar dil i veliki pad cene ? :)

Ako cemo posteno tesko koja igra danas uopste zasluzuje 40 evra. E sad to je sto je i realno bolji FPS od ovoga nemamo, bar dok ne stigne COD 4 Remaster(moj licni sud, naravno).

Poslednja izmena:
Ako cemo posteno tesko koja igra danas uopste zasluzuje 40 evra. E sad to je sto je i realno bolji FPS od ovoga nemamo, bar dok ne stigne COD 4 Remaster(moj licni sud, naravno).

Mislim da je hteo da kaze da zasluzuje 40e stvarno :)

U mom slucaju nakon par meceva, pucanje nema veze sa vezom. Ovo je vise da se udje na server i ubijes vreme, ne da uradis neki dobar killstreak. Ping je meni konstantno 70 i na kopernikus i na mts na stranim serverima, ne znam da li je do toga ali je smesno tesko da se neko pogodi. U beti je to bilo mnogo bolje..

Za $15 bih rado igrao ali mi je puno $45 jer znam da neću igrati posle kampanje više od mesec dana. Nekako da mi je bar narodna verzija da obrnem kampanju, jako mi se sviđa kvalitet single playera. Ali denuvo je tu..

Generalno jako sam zadovoljan posle nekih 10h provedenih u mp. Posle ovog zadnjeg update definitivno nemam vise toliko problema u meniju. Pogotovu kad se zavrsi bitka i treba da pocne nova.

Ono sto me nervira dok igram kad uzmem Medika, lecim sve zivo a cim ostanem bez municije nigde supporta da baci ammo. Onda popizdim uzmem supporta i cim me ubiju niko da me revive :( Inace najbolja puska za Medika po meni je Selbstlader M1916 Factory ( Posle na lvl 3 sa medikom dobijes i otpiku )
To ti je posledica dovlacenja Call of Doodle igraca. Juris ga za medipack, ammobox, smrdi po žbunju i krovovima, snajperise sa uncapa, iskace iz vozila i letilice kojom upravlja (pravolinijski po običaju) a nema veze sto cetvoricu bar strmopizdekne u sivo.

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Grafika mi se sviđa i rušivost objekata tenkom. Svakako u poslednje vreme igram na easy igre i ne očekujem neki izazov već samo eye candy i hajpovanu priču.

Za $15 bih rado igrao ali mi je puno $45 jer znam da neću igrati posle kampanje više od mesec dana. Nekako da mi je bar narodna verzija da obrnem kampanju, jako mi se sviđa kvalitet single playera. Ali denuvo je tu..

O tome i ja pricam, realno igrao bih je mesec ili dva, mislim na MP i verujem da bo ti bilo to. Dakle cekam godinu dana i kad bude 20evra kao sto sam i platio BF4 i to je to, do tada igram Battlefront :)

Kakva Misija u italiji ovo je strasno ljudi, kakav Single odusevljen sam :D

auuu bre bar jedno 50 igraca tokom partije bude banovano .... pa dal je moguce ***

Nisam još prisustvo nečem takvom ali odlično. Mada sada može svako da za 4 evra 10h isprobava čitove.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Mislim da je hteo da kaze da zasluzuje 40e stvarno :)

U mom slucaju nakon par meceva, pucanje nema veze sa vezom. Ovo je vise da se udje na server i ubijes vreme, ne da uradis neki dobar killstreak. Ping je meni konstantno 70 i na kopernikus i na mts na stranim serverima, ne znam da li je do toga ali je smesno tesko da se neko pogodi. U beti je to bilo mnogo bolje..

Pucanje je po meni odlicno, ping tj ms mi je 30-40 koristim telekomov 20/2. Stvarno Mazi moras onda da proveris do provajdera sta se desava. Ja po mecu imam 20-30 killova. Ima problema ne kazem da nema, tek su izbacili igru. Al gledajuci Bf3 i Bf4 kakvih su sve problema imali u prvih 3-4 meseca ovo je da ti kazem jos i najbolje sto su izbacili.

Pucanje je po meni odlicno, ping tj ms mi je 30-40 koristim telekomov 20/2. Stvarno Mazi moras onda da proveris do provajdera sta se desava. Ja po mecu imam 20-30 killova. Ima problema ne kazem da nema, tek su izbacili igru. Al gledajuci Bf3 i Bf4 kakvih su sve problema imali u prvih 3-4 meseca ovo je da ti kazem jos i najbolje sto su izbacili.

Ne mislim ono sniper je jos i okej, mozda ja nisam navikao na ovakav fazon rafala i ova oruzja. Nekad se proguta metak, skoro identicno ko u starom BF4 kad je izasao sad jbm li ga. I ja sam na telekomovom a kazem probao i drugi. Ok je sada.. Jos nisam izvalio kako da spotujem nekog doduse :D

Nazad
Vrh Dno