Šta je novo?

Battlefield 1

Da, koristim DX11, jer kako si rekao igra bolje radi u DX11 na nVidia karticama. I zaista izgleda fenomenalno i dosta bolje nego u beti.

Kako bre to ljudi, meni na i5 4460, i 280x vaporX radi slabije nego beta, koja je letela. Doduse nisam jedini, dosta vlasnika i5/i7 procesora se zali na cudan rad odnosno veliku potrosnju. I ovo radi okej ali imam dropove do 49-50, dok u beti toga nije bilo. Imam windows 7 stoga ni ne mogu da koristim dx12 iako moja karta to podrzava. Takodje, mislim da bi mi prelazak sa 8 na 16gb rama omogucio jos 10ak FPS-a, ali opet... beta mi je radila bolje.

Poslednja izmena:
Vlasnici zelenih karti, nadam se da koristite DX 11 koji bolje radi nego DX12.
Kod crvenih, obrnuta situacija.
Sama igra, zaista izgleda fenomenalno i mnogo bolje nego u open beti.

Igra bolje radi na DX11 i kod jednih i kod drugih, samo sto je veci pad kod zelenih nego kod crvenih kad se prebaci na DX12... Evo primera ispod.

A evo ga drugi primer na kartama nove generacije

Poslednja izmena:
Ima li negde ispod 40e?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Bilo je na Instant-Gamingu 39.50 preorder.Sad su malo digli cenu.

Igra bolje radi na DX11 i kod jednih i kod drugih, samo sto je veci pad kod zelenih nego kod crvenih kad se prebaci na DX12... Evo primera ispod.

A evo ga drugi primer na kartama nove generacije

Na starijoj seriji da, ceka se jos koji driver i patch, na pojedinim mapama osetno recimo bolje radi DX12 na RX 480. Masa ljudi prijavljuje dobitke sa AMD kartama u DX12, a i ja sam licno video. Nzm kako ovaj lik dobija ovo, ali cinjenica da dosta varira od mape do mape.

Kako god, ovaj DX12 je tezak fail za sada i kako neko rece, dok ne stignu DX 12 only igre(ako uopste, uskoro i stignu, s`obzirom kako se DX 12 ponasa) onda se moze dati finalni sud, ovako DX11 mnogo bolje resenje.

Poslednja izmena:
Igra bolje radi na DX12 na AMD kartama

Moj Origin nick raider308

sine koji KRS od menu ajao

jel neko uspeo da oraganizuje party i da udje na server?

Ja da, bar u beti. Samo pozoveš ljude, oni prihvate i nađeš server. Ne vidim nikakav problem tu. Ja imam jedino problema neretko kad izađem nakon partije u glavni meni i on me baci na loading screen koji nema kraja.

evo sad drndam vec 2h.... nista party ne radi meni barem

sine koji KRS od menu ajao

jel neko uspeo da oraganizuje party i da udje na server?

To sam i ja hteo da kazem, jos moraju da prorade na glavnom meniju, ima dosta nekih sitnih problema. Ne svidja mi se sto ne mogu odatle da sredim nesto u vezi puske ili bilo cega, glupo mi je sto forsiraju da moras da skines Battlefield Compaion za telefon. Al opet i ovo je 300x bolje neko uzasni Battlelog. Gledam i Bf4 i Hardline ce na isti nacin da idu.

Inace Operations mod me je odusevio :D Zvuk pistaljke i juris svih nas na zastavu :D Auuuuu :D

Moj Origin Exodusbgd

Evo i mene zeko_srb

Vidim ima update skoro od 800mb. Dodati ste :)

Here are the details of the Battlefield 1 Update 10242016. Unless specifically noted, these updates apply to all platforms.

General
Fix for one common and one uncommon client crash.
Fixed a potential soft freeze in single player campaign connected to AI.
Fixed an issue where players experienced getting stuck in the globe screen when cancelling matchmaking.
Fixed an issue when trying to join multiple servers.
Fixed an issue where players experienced weapon skins not being removed when scrapping items.
Fixed an issue where players were missing “The Insider” Dog Tag.
Tweaked calculations of values in End of Round.
PC: Fixed an occasional crash when a user shutdown the game.
PC: Fixed an issue where players experienced troubles with A and X button functionality on PC while using an Xbox One controller.
PC: Fixed an issue where players experienced crashing while closing the client during streaming installation.
Xbox One: Fix for the "Trench Raider" Dog Tag not unlocking on Xbox One.
UI
Fixed two issues in the “Through Mud and Blood” War Story where no new objectives would appear.
Fixed an issue where players experienced wrong info in loading screen.
Fixed an issue where players were missing the Dog Tag counter.
Fixed an issue where English text would appear for players in non-English regions.
Fixed an issue where players experienced a placeholder image when opening the Operations menu for the first time.
PC: Fixed an issue where players were missing an option to display controller button prompts.
Fixed an issue where players experienced End of Round screen not loading.
Graphics
Fixed a crash related to soldier animation.
Fixed a graphical glitch when exiting a War Story and going to the main menu.
Fixed an issue where players experienced player icon overlapping while matchmaking on console.
PC: Temporal anti-aliasing is now the default anti-aliasing mode on medium graphics quality.
PC: Fix for a graphical issue causing artifacts in shadows.

The Teams at EA/DICE

bar nesto :D

Pošto sam dobio povraćaj 59.99 od Origina u petak, kupio sam igru u subotu na drugoj strani tako da se ratuje uveliko.
Dve stvari mi nisu jasne - prvo igra je prodata u milionskom tiražu, a danas oko 10 tražim server (Europe) - ukupno 2 ili 3 puna TDM i Demolitiona, svi ostali 0 igrača ???
Drugo - battlepacks, kako se dobijaju? Igram za vikend sa ortakom, dobio je 5 ili 6, ja za to vreme 1 i to je to... :trust:

Ja uvek nalazim servere, ima ih dovoljno. Pogledaj ponovo filter i stavi default, pa onda ponovo menjaj šta ti odgovara. A za battlepackove, dobio sam 4 komada, valjda su random.

Meni kada filteri stoje na defaultnim postavkama, uvjek izbacuje 2 servera, 3 max. Isto je bilo i u trail verziji. A kada udarim refreš onda izbaci druga 2. Tek kada odaberem jedan mod ili jednu mapu, onda izbacuje vise servera.

Da li ste zadovoljni igrom kampanjom i mp? Da li ce mp da se dugo igra kao sto je bf4 posto igru necu skoro da uzimam?

Igra se kao i svaki do sada BF. Nesto je više histericna i brža nego predhodnici sto kvari utisak ali vizuelni dio i dosta izmjena je cine drugacijom pa dodje osvjezenje na prošlo moderno ratovanje i ako je princip isti.

Meni nije sjela. Nije da je fail ali mi je meh. Nesto me ne drzi i ako ima dosta pozitivnih promjena. Dacu joj priliku ali majku mu, sam oda su je usporili i da je malo sofisticiranij pristup a ne full arkadni.

Kampanja je krš. Mozda najgora do sada dok ce se MP dugo igrati siguran sam. Ako si neodlucan, baci 4€ i probaj deset sati na origin access.

Danas kupih 16gb hyperx-a, do sad sam bio na 8. Gledajuci neke testove i snimke, oko 10-15 fpsa vise daje 16gb rama. A kroz par minuta cemo i da proverimo :)

@Bukkake_Bob - Random su Bpackovi. Prvo sam mislio da se dobijaju po zasluzi, jer sam prva 3 dobio samo kada sam bio malo aktivniji na mapi i kada sam i postigao neki dobar skor. Medjutim onda sam dobio kada sam usao 10 sekundi pred kraj mape, pa sam jednom zestoko isfejlovao i opet dobio. Tako da rekao bih da su random.

Danas kupih 16gb hyperx-a, do sad sam bio na 8. Gledajuci neke testove i snimke, oko 10-15 fpsa vise daje 16gb rama. A kroz par minuta cemo i da proverimo :)

@Bukkake_Bob - Random su Bpackovi. Prvo sam mislio da se dobijaju po zasluzi, jer sam prva 3 dobio samo kada sam bio malo aktivniji na mapi i kada sam i postigao neki dobar skor. Medjutim onda sam dobio kada sam usao 10 sekundi pred kraj mape, pa sam jednom zestoko isfejlovao i opet dobio. Tako da rekao bih da su random.

Aj proveri majke ti, cisto da vidim to u praksi. Nacitao sam se i ja raznih prica na tu temu, a svaki put kad gledam afterburner test, igra iskoristi 6.5gb-7gb rama maksimum.

Znam da je bio ozbiljan memory leak u beti, ne nadjoh neki test u live verziji.

Igra radi perfektno, jos bolje izgleda, za ovo cudo vredi dati svaki euro, ovako se rade igre :D

Ima li neko ovaj "flickering" bele boje ? Gledam streamere, na par mesta sam naisao da na milisekundu bljesne belo preko ekrana, vidi se na ivici puske da je ingame.. Ne zali se niko niti pise u chatu da primecuje, a ni sami streameri..ne kapiram ?

Aj proveri majke ti, cisto da vidim to u praksi. Nacitao sam se i ja raznih prica na tu temu, a svaki put kad gledam afterburner test, igra iskoristi 6.5gb-7gb rama maksimum.

Definitivno radi bolje, i da, dodaje do 15ak fpsa, zavisno od situacije. Sad sam malo povecao podesavanja, AA je TSA.

Mada ne znam, sve mi nekako izgleda graficki slabije nego u beti. Secam se tad Sinai-a, bas se primecivao onaj "foto-nesto" na planini i izgledalo je vrhunski, i to cak mislim na medium podesavanjima. Sad mi izgleda slabije, na high... ili mozda tripujem, ne znam.

Usput, znate li sta od podesavanja vuce najvise FPS-a (ne racunajuci teksture i AA).

Poslednja izmena:
Imam neka ulaganja oko kola pa bas mi se sada nedaju pare za ovo. Za 40e manzetne ima da promenim na kolima.

Vrh Dno