Šta je novo?

Battlefield 1

Igra lepo izgleda i na low. GTX 570 je tera na 60-110FPS 1080p, cekam da se vrne 980Ti, ali do tada gameplay nece da manjka, jer igra stvarno i na low podesavanjima super izgleda. Jedva cekam da vidim ultra onda :d U pustinji, onaj anti tenk komplet sto moze da se pokupi je brutalan protiv bombardera, skidas ih kao vrabce na grani. Uzeh Hellfighter Edition, dobro potrosenih 45e :D Preko Kinguina juce stigao kljuc.

Poslednja izmena:
Odlicna je, moja 270x je fino 'tera' u 1920x... dobra optimizacija :)

Super mega giga ultimate za samo 100 i kusur evrica :)

igrao sam malo operations nocas, i ono mi je nekako slabo (uz to da ne poznajem mapu i igru generalno)

slicno fenomenalno izvodjenje sam igrao u RO2, gde funkcionise jako jako dobro

ali ovde od sarenisa, mortara, bombardovanja, bombi, automatskog oruzja, raznoraznih efekata i brzine u glavnom nemam pojma ko je ko :) betu sam lepo izigrao i bas mi se svidela

videcemo veceras konkretno sta je i kako je :D

Zanimljiva je igra i, koliko vidim, funkcioniše kako bi trebalo :d Lepo izgleda i dobro mi dođe da se malo poigram tu, dok je za ozbiljnost tu CS i Siege. Ja sam jedan od retkih koji u BF voli team Deatchmatch mod. Volim nekad samo da pucam, da ne mislim da li će da me pokosi neki avion ili tenk. E da, hellfighter šotka je zakon :d

Koju sad uzeti? Vidim da imaju Deluxe i Ultimate verzije...

Kupi prvo baznu igru, pa posle uzmi premium ako ti se bas bas dopada jer to je kao da uzims jos jednu igru cenovno i obavezno na key sajtovima nikako origin da dajes 120e i oni su pobenavili.

auuuuuu

nije da sam ocekivao nekakvu kampanju vrednu paznje, ali posle nekakvih najava cak i pohvala po internetu, ovo je zaista razocarenje :|

Igra godine u svakom pogledu jedva čekam ključ ludilo :D

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

Saljite vase Origin Nickove pa da pravimo neko platoon ako to postoji i u Bf1 :)

Hebo kampanju. BF se uzima zna zbog cega. Ja je na bf3 i bf4 nisam ni pokrenuo.

Послато са Nexus 5X

Koliko placate igru?

@Apple poslao sam ti PM.

Sto se Origin ID-a tice, Boriccko je ime, dodajte :)

Hm posle par partija izasao sam, kad sam hteo opet da udjem prc ne moze da se konektuje Online ? Jel ima neko ovakvih problema ?

Sta ovo offline origin? Uspio uci jednom u igru i nije se moglo konektovati na servere...

Yep, it dead. Ne mogu ni ja da se povezem. Origin nick je Kasapin50333 :d

Poslao sam zahtev svima koji su ostavili ID :)

Uspeo sam da odigram dve tri mape i utisci su stvarno fantasticni za sad.

Poslednja izmena:
Ne mogu da se povezem... kakvi *****i.
failed to connect...

Ne mozes ni njihovom forumu da pristupis sad. Tokom partije pre pet minuta komp se restartovao bez ikakvog razloga ( temperatura, nestabilan OC, ...) ili BSOD-a. Prvi put ovo da mi se desi u poslednjih godinu dana, obicno baci neku poruku ako je krs, ali karta stock, dok je CPU rock solid.

Good news! Your refund request was approved. (za 1 sekundu, bili su spremni) Thanks for your patience.
It may take up to 10 days for your refund to go through.

Vecina servisa ima velikih problema danas, najverovatnije je neki veliki napad u pitanju ili vise njih.

Vrh Dno