Šta je novo?

Battlefield 1

Pa i nije ovo baš nešto što bih plaćao svaki mesec, nego daš 4 eura i odigraš sa liste šta te zanima, probaš nešto što bi kupio na popustu, tipa sad BF1. Nije to uopšte loše ako se pametno koristi.

Upravo to, probas, vidis za mesec dana odgovara ili ne i odlucis da li ces uzeti igru, uplatiti jos mesec-dva ili bataliti totalno. SP naslovi su tu samo cist bonus.

Apsolutno se isplati za nekoga ko inace kupuje igre... Naravno, samo povremena uplata, izigra se taj mesec, pa za par meseci opet, a ne svih 12 meseci... Pa tih $4 je prakticno jedna bioskopska karta. Naravno, ko planira da provede bas puno u nekoj igrici, onda lepo kupi i ne razmislja.

Meni odgovara zato sto igre koje su tamo, Mass Effect serijal, Crysis, Dead Space, igra kao Unravel, ove pucacine i sve ostalo mogu da predjem jer nisam neke delove i probam nove naslove i to cu moci za 4-8-12e i ja sam zavrsio sa Originom.. Nema cimanja na torentu, gospodski na klik i cao.. I ne pada mi na pamet da trosim evrice na nesto sto cu samo sada odigrati i vise ne, a boli me za Origin i Uplay i ostale realno, Steam je main, Bnet za tatu Blizzarda i to je to. Naravno ko igra puce non stop i lozi se na ovo sto EA servira, onda kupovina je normalna stvar, ko ne kao Djoko, sve je receno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gresite sto mislite da bi otkazivali pretplatu, jer i kad izigrate jednu igru, imate drugu. Ne bi bilo otkazivanja pretplate, jer onda ne bi imali sta da igrate (pod pretpostavkom da nemate igara na nalogu)

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Ja koristim access, vec sam zaredjao dva meseca, automatski skine sa kartice i to je to, ni ne osetim trosak, a opet ima pun djavo igara, pogotovo sto vise njih igram, tako da licno meni se itekako isplati 4eur mesecno, pa I na godinu dana... Ali ove godine idem na CoD, svaki put sam uzimao BF, ali iskreno ne snalazim se najbolje ionako sam zesci casualac :p

Odličan deal,4€ ni ništa na mesec,a proračunato na godinu te izađe ko neka igra koju bi prošao za 10-20 sati

Mislim da su sa ovim uboli u centar

Jel Battlefield 1 ide preko Battlelog-a kao i ostali delovi ?

Nema više battlelog.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Nego, igra li neko? Kakvi su utisci? Meni se igra nešto BFm ali ne znam da li da dajem pare ako je baš dno. Igrao sam Betu i solo mi je bilo baš smor, posebno zbog one mape mutave, dok mi je u društvu bilo zanimljivo.

Čekamo 21.10. :)

Juče mi isteklo 10 h trial-a,igru sam preoderovao ranije,ali se nisam pokajao.Prvi dan igranja je bio meh,jer sam je upoređivao sa arma 3 koju sada igram.Nekako mi je bila cartonish u odnosu na armu,ali sam se brzo navikao.Definitivno ima najbolju grafiku trenutno,mislim da su je dodatno ispeglali u odnosu na betu, jer sada imam zaključanih 60fps ulta sa i5 2500k i 980gtx 4gb.Iako grafika izgleda prelepo, tu je i prvi problem,sve šljašti,veoma je teško uočiti neprijatelja.Igra je mnogo fluidnija od recimo bf3 gde sam zapinjao bukvalno na svaki kamičak,ali i tu ima problem,ovde bukvalno nigde ne zapinješ,u stanju si bez problema da preskočiš zid visine 2m.Brzina kretanja je nerealna ,to mi se ne sviđa.Nivo destrukcije je značajno pobošljan,moguće je srušit izid koji pada na vas i ubija vas.Hit reg konačno kakav treba da bude. Mape-Amien dobra,našto kao Saine crossing u bf3,gradska,dosta prolaza.Suec canal-dobra za rush.Fortres-onako.Vozila-utisak je da ih nema dovoljno,retko sam ulazio u tenka,ali me je inžinjerija brzo uništavala.Avioni-komplikovani za upravljanje,neefikasnii protiv pešadije i vozila.Ostaje da se ganjate sa drugim lovcima,protiv bombardera uglavnom nemate šanse.Torpedni čamci u Fortres mapi,nešto slično kao u bf4,ali uglavnom neefikasni protiv ciljeva na kopnu,eventualno za rušenje aviona.Oružja-treba se snaći u nečemu što ne poznajemo,mislim da su preterali sa raznim vrstama automatskog oružja koja verujem da tada nisu ni postojala..Oružja se teže otkuljčavaju,potrebno je da zaradite war bond-ove.Zvuk otužja vrhunski.Muzika-odlična bf tema u retro stilu,u jednom trenutku sam,dok se učitava mapa,čuo taktove pesme Zajdi zajdi.Sve u svemu ja zadovoljan,biće ovo dobro napucavanje.

Pre obrnuto 9.

Juče mi isteklo 10 h trial-a,igru sam preoderovao ranije,ali se nisam pokajao.Prvi dan igranja je bio meh,jer sam je upoređivao sa arma 3 koju sada igram.Nekako mi je bila cartonish u odnosu na armu,ali sam se brzo navikao.Definitivno ima najbolju grafiku trenutno,mislim da su je dodatno ispeglali u odnosu na betu, jer sada imam zaključanih 60fps ulta sa i5 2500k i 980gtx 4gb.Iako grafika izgleda prelepo, tu je i prvi problem,sve šljašti,veoma je teško uočiti neprijatelja.Igra je mnogo fluidnija od recimo bf3 gde sam zapinjao bukvalno na svaki kamičak,ali i tu ima problem,ovde bukvalno nigde ne zapinješ,u stanju si bez problema da preskočiš zid visine 2m.Brzina kretanja je nerealna ,to mi se ne sviđa.Nivo destrukcije je značajno pobošljan,moguće je srušit izid koji pada na vas i ubija vas.Hit reg konačno kakav treba da bude. Mape-Amien dobra,našto kao Saine crossing u bf3,gradska,dosta prolaza.Suec canal-dobra za rush.Fortres-onako.Vozila-utisak je da ih nema dovoljno,retko sam ulazio u tenka,ali me je inžinjerija brzo uništavala.Avioni-komplikovani za upravljanje,neefikasnii protiv pešadije i vozila.Ostaje da se ganjate sa drugim lovcima,protiv bombardera uglavnom nemate šanse.Torpedni čamci u Fortres mapi,nešto slično kao u bf4,ali uglavnom neefikasni protiv ciljeva na kopnu,eventualno za rušenje aviona.Oružja-treba se snaći u nečemu što ne poznajemo,mislim da su preterali sa raznim vrstama automatskog oružja koja verujem da tada nisu ni postojala..Oružja se teže otkuljčavaju,potrebno je da zaradite war bond-ove.Zvuk otužja vrhunski.Muzika-odlična bf tema u retro stilu,u jednom trenutku sam,dok se učitava mapa,čuo taktove pesme Zajdi zajdi.Sve u svemu ja zadovoljan,biće ovo dobro napucavanje.

Jeste u pravu si za Zajdi zajdi :)

Nemoj tako maksicu 4-5 bi bilo realnije.

Bice ovo lepo igrati nedelju dana a mozda i dve a onda back to BF4 ili nesto sasvim trece, bar dok ne izadje BF5 u svemiru jer sta mogu trece da izmisle... Mozda je i probam kad je ubace na Access, za 3.99, Deluxe naravno.. [emoji23]

https://goo.gl/nReEin

Ako od toliko ratova mogu samo da se vežu za WW1 i WW2, modern combat ili future onda stvarno idu putem Holivuda...

Pa jedino da se kao Far Cry, vrate u kameno doba pa onda masovno kokanje sekirom i bagremovim stapom, hehe. [emoji23]

Ja sam prvi za nesto novo, velika su firma, ali odavno su pali u mojim ocima da vise ne ocekujem nista dobro od njih, ma koliko ga hajpovali. Ali hvala im za Acess i sto mogu da odigram neke stare dobre naslove za sitne pare a ove ****** mogu da probam i budem ogorcen dodatno. [emoji846]

https://goo.gl/nReEin

Kako bi bilo dobro da igra počinje kratkom misijom u ulozi Gavrila Principa sa hajpovanim scenama uf.. A i kasnije da nas ima bar u jednoj misiji, ipak smo učestvovali dosta na ovim prostorima.

Kako bi bilo dobro da igra počinje kratkom misijom u ulozi Gavrila Principa sa hajpovanim scenama uf.. A i kasnije da nas ima bar u jednoj misiji, ipak smo učestvovali dosta na ovim prostorima.

To je Amerikancima prioritet bio kod razvoja ove igre:d

Da, ali mislim na EA kao kompaniju.

Nezgodna je to tema za igru, i da su hteli pitanje je da li bi smeli, ali dobro, bar sam zamislio.

Pre ćemo u AC serijalu dobiti tako nešto ;)

Battlefield 1 2016.10.18 - 17.31.07.03.jpg

sta sam im tenkica i avioncica skinuo sa heavy tenkom :d

p.s. mada ne igram sa svog account-a :D

Bruka igra jedva čekam ključ pa da krene akcija :D

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

Vrh Dno