Juče mi isteklo 10 h trial-a,igru sam preoderovao ranije,ali se nisam pokajao.Prvi dan igranja je bio meh,jer sam je upoređivao sa arma 3 koju sada igram.Nekako mi je bila cartonish u odnosu na armu,ali sam se brzo navikao.Definitivno ima najbolju grafiku trenutno,mislim da su je dodatno ispeglali u odnosu na betu, jer sada imam zaključanih 60fps ulta sa i5 2500k i 980gtx 4gb.Iako grafika izgleda prelepo, tu je i prvi problem,sve šljašti,veoma je teško uočiti neprijatelja.Igra je mnogo fluidnija od recimo bf3 gde sam zapinjao bukvalno na svaki kamičak,ali i tu ima problem,ovde bukvalno nigde ne zapinješ,u stanju si bez problema da preskočiš zid visine 2m.Brzina kretanja je nerealna ,to mi se ne sviđa.Nivo destrukcije je značajno pobošljan,moguće je srušit izid koji pada na vas i ubija vas.Hit reg konačno kakav treba da bude. Mape-Amien dobra,našto kao Saine crossing u bf3,gradska,dosta prolaza.Suec canal-dobra za rush.Fortres-onako.Vozila-utisak je da ih nema dovoljno,retko sam ulazio u tenka,ali me je inžinjerija brzo uništavala.Avioni-komplikovani za upravljanje,neefikasnii protiv pešadije i vozila.Ostaje da se ganjate sa drugim lovcima,protiv bombardera uglavnom nemate šanse.Torpedni čamci u Fortres mapi,nešto slično kao u bf4,ali uglavnom neefikasni protiv ciljeva na kopnu,eventualno za rušenje aviona.Oružja-treba se snaći u nečemu što ne poznajemo,mislim da su preterali sa raznim vrstama automatskog oružja koja verujem da tada nisu ni postojala..Oružja se teže otkuljčavaju,potrebno je da zaradite war bond-ove.Zvuk otužja vrhunski.Muzika-odlična bf tema u retro stilu,u jednom trenutku sam,dok se učitava mapa,čuo taktove pesme Zajdi zajdi.Sve u svemu ja zadovoljan,biće ovo dobro napucavanje.