Šta je novo?

Batman: Arkham Origins

Na zalost, morao sam da uradim uninstall igre. Pojavio mi se nepremostiv bug ?
U chapteru `scan corpse in gcpd morque`, mora da se prodje kroz sewer.
E sad. U jednoj prostoiji se nalazei prekidac koji treba da se ukljuci , a u sobi suprotno od ove
ima elektronska brava koja ne moze da se skenira jer ista ne svetli ? Do ovih soba se dolazi preko
viseceg uzeta. U drugoj prostoriji vidim gore lift, koji treba da se spusti dole. Pretpostavljam da je onaj prekidac povezan sa ovim liftom.
Ako neko ima hint, sta dalje, lako cu je ponovo instalirati.
Hvala.

Deinstaliras igru cim naidjes na prepreku.... WOW.

nisi mogao prvo da proguglas malo ili nadjes resenje na yt? presao sam to, ali se ne secam sta je tacno bilo, palio onaj detective vision, ili onaj remote batarang ne neku struju pa da pogodis prekidas? ne secam se da sam igde nasao na neku pretesku zavrzlamu, osim onog problema u tornju, to sam presao uz pomoc onog glitcha :) ima na yt
ako si vec instalirao i igra izgubila smisao, sto si uopste i pitao za resenje onda?

@borab Pre te brave imaš elektro sistem koji aktivira bravu. Ali samo ograničeno, moraš da budeš jako brz da je dešifruješ. Sve se vidi na detective view.

Btw, igra je jako bagovita. Od čudnog ponašanja likova i objekata (prolasci kroz zidove), do mape. Nekih stvari na označenom mestu nema, a posle se pojave. DeadShot mi se jedno vreme samo vrteo u krug (prečnika 1 m). A kako god da ga napadnem, on mora da ode na svoju predviđenu završnu poziciju. Ako mu priđem sa leđa, ali ne sa jedne određene tačke, igra tvrdi da me je video. Silent takedown često uopšte ne radi. Betmen prečesto maše u prazno, ne fokusira protivnike. Zanimljivo, ja se nisam navukao na zamku u onom Enigminom tornju, jer sam bravu dešifrovao stojeći na prozoru. Oprez je majka mudrosti. Borbe su većinom bezvezne i dosadne. Svaki protivnik ima svoju "caku" i samo taj jedan način da se savlada, glupo. I to, plus, uvek uspeva. Glasovna gluma Džokera briljira i njegov scenario je dosta dobar. Kod ostalih tragičan. Policajci koje spasim imaju čitave 2 rečenice.

Nema istraživanja, nema detektivskog rada, atmosfere, nema neke promene ritma, neke ideje su nebulozne (zabavni park u hotelu, ulaz u mrtvačnicu samo kroz kanalizaciju), itd, itd. I ono što najviše nervira - čim mrdnem van kvarta (ili zaginem), vraćaju se nazad svi protivnici. Srećom, za sada bar igra ne iskače u Windows. Ako im je to vredno AAA naslova od 60 dolara...

...Zanimljivo, ja se nisam navukao na zamku u onom Enigminom tornju, jer sam bravu dešifrovao stojeći na prozoru. Oprez je majka mudrosti...

nije to prava brava za taj toranj :) toranj ti je crven i dalje? zamisljeno je da je desifrujes kada udjes pa onda kada se prozor zatvori, onim ventom gore dodjes do prave brave :) ali zbog baga, sada se betmen samo uhvati za taj vent, nece da udje u njega :) ukucaj na yt burnley tower, videces kako da dodjes do prave brave

e bas su ga preterala kada trazis signal od bane-a onda silazis dole u knalaizaciju, pobijes jedne neprijatelje provozas se kroz vodu
dodje do drugih e sad "najlepsi" deo pogines tu e onda te vrati skroz na pocetak kanalizacije opet prvi neprijatelji dosadna voznja kroz vodu
bas ima nije fazon

@DusaN Znam ja u čemu je bag, nego se većina zatvorila unutra i nisu mogli da izađu dok se neko nije setio Fly out opcije. Ja ostadoh slobodan. Što nije neka velika stvar u datom slučaju, priznajem. Ali eto, jedno nerviranje manje. A bilo mi je potrebno 15 minuta da rešim taj bag korišćenjem drugog baga ;) i doletim na vrh tog tornja.

@FXGT Eeeee... :) Čuvaj živce, ima još sličnih i većih gluposti. Srećom, te likove pređoh već u drugom pokušaju, naljutili me baš tim "veslanjem". Ali, kako me nervira kad utvrdim da sam negde omašio Enigmin paket, ali više ne mogu da se vratim nazad (blokiran put), nego teraj dalje, pa pokušaj jednom opet da stigneš na isto mesto, istim putem. Sumanuto. Evo, baš završih natezanje sa Vatrenom mušicom i ne znam ni da li ima više tih paketa kad pola mosta fali. :) Ah da, nervira me i mapa koja je potpuno neupotrebljiva. I što nikad ne znam šta je on snimio kao poziciju, jer kad zaginem odmah posle snimanja, on me vrati negde pola mape nazad (mada zapamti sve što sam postigao). A najviše me ipak nervira što posle ginjenja ne pređe odmah na učitavanje pozicije, nego me maltretira nečijim glupavim cerekanjem. Neka se cereka kad je pozicija već učitana.

Btw, kod Mušice dobih novi bag - kad prvi put izađoh na "borilište", stuštih se na jednog i onda više niti sam ja mogao da udarim nekoga, niti su oni mene napadali. Morao da stanem u vatru i sačekam da me ubije, posle je bilo ok.

Batman.Arkham.Origins.Update.1-RELOADED

mp fix

nije ono sto nam treba ali tnx

Ljudi, valja li ovo nešto, tj je l' fail u poređenju sa prethodnim delovima?

ako su ti prethodni bili kul i ovaj ces igrati. ljudi su je razapeli u rivjuovima, a uopste nije losa (meni je dobra). sad, ne znam sta ocekujes, a i nije skupa za probu tako da - dont be lazy.
probaj i sam proceni...

Meni je ovo nešto mlako. Uopšte nemam želju za napredovanjem, a sa uživanjem sam ranije bio prešao i AA i AC. I'll pass.

BatmanOrigins 2013-10-30 19-10-14-90.jpgljudi jeli ovo neki glitch jer ja se ovdje nemogu popeti nikako jednostavno ne funkcionise o_O? BatmanOrigins 2013-10-30 19-10-07-14.jpgBatmanOrigins 2013-10-30 19-10-07-14.jpg
Radi se o onim signalnim tornjem tj da bih utkljucao fast travel u ovom podrucju. Ovo je jedini izlaz jer sam skroz zatvoren ali nece da udje :S

Poslednja izmena:
Drug član je na ovoj strani, par postova iznad, napisao:

zamisljeno je da je desifrujes kada udjes pa onda kada se prozor zatvori, onim ventom gore dodjes do prave brave :) ali zbog baga, sada se betmen samo uhvati za taj vent, nece da udje u njega :) ukucaj na yt burnley tower, videces kako da dodjes do prave brave

Podosta je bubica u igri. Upravo pomenuti Burnley Tower problem sam prešao baš kako je opisano u video snimku na YT. Istovetan problem postoji na još jednom mestu, krov zgrade na kojem se nalazi jedan od Enigminih paketa, ali se predje tako što nanišaniš ivicu obližnjeg bilborda, pa sa F se izvučeš i onda sletiš na krov.

Predupredjivanje protivničkih udaraca u masovnoj tuči loše radi: nekad se aktivira samo od sebe (provereno nisam pritisnuo dugme), a vrlo često ne reaguje ni posle 3-4 pritiska desnog dugmeta miša. Vidim kako se protivniku pojavljuju munje iznad glave i spamujem desno dugme miša, ali betmen i dalje satire drugog protivnika i ovaj me ipak zvekne.

Protivnici propadaju kroz pod do pojasa i ne možeš da završiš tuču zbog toga. Tako sa pola zdravlja moraš da nadješ novu grupu za mlaćenje kako bi, nadaš se, preživeo novu makljažu i obnovio vitalnost i oklop.

U čišćenju soba se protivnici ne tako retko zaglave ledjima u zidu u tapkaju u mestu, pa ti onemoguće da uradiš neko od zadatih dostignuća.

Sa druge strane, igra je vrlo stabilna i razumno optimizovana.

Hvala Corax, nisam obracao paznju. :)

i ja imadoh bug kos musice da prvo niko nije hteo da me udari pa sam uradio reset chekpoint i onda je bila makljaza :)

Ovaj burnely tower bug je zeznut 1h se borim s njim i uspjeo sam da me jednom baci bug u zrak ali nazalost na drugu stranu tako da nisam usao gdje trebam :S sutra nastavljam, poslije ispita :d

UPDATE 1 Changelog:
~~~~~~~~

- Fixed player progression reset when leaving the title
- Fixed consumables not being used/applied when activated in the pre-match
lobby
- Fixed Arkham credits not being awarded after playing a match
- Fixed cases where purchasing credits were not working
- Reduced map vote countdown from 30 to 15 seconds
- Reduced map start countdown from 10 to 5 seconds

Ja ljudi ovu bitku u brodu kad trebam do pinguina nemogu preci nikako, nema boga uvijek me ubiju vec 1h se borim, na normalu je.

ne mozes da predjes samo stiskajuci levi klik a ponekad i desni...
Vezbaj, tu tucu predjem bez da me pipnu jendom na hard, ovo je vidoe iz AC ali je princip i gedzeti isti

Uskoro stize video chalenge mape 1 vs 100 sa kombom od pocetka do kraja bez ijednog zadobijenog udarca.

Zavrsio sam pre par dana i mogu reci da je dobar,
treba oko 12 sati sa svim side questovima koji postoje
(sem enigme sto se tice skupljanja i unustavanja kamera,
ali sa otvorenim svim kulama) i opet ima par gluposti koje bih izmenio ili izbacio ali generalno odlicna igra 9.5 / 10.
Kome se svideo prvi i drugi svidece mu se i ovaj deo.
Drago mi je da nema magicnih protivnika kao covek glina otrovna ajvi i slicne malo da kazem neozbilje decije naivne stvari, nije problem da je nerealno ali nemj da je decije i naivno, sto je ovde sasvim ok.

new game +
me nervira kao i u proslom delu samo protrcavas i igras samo jedino story misije,
jer ne treba ti xp, vec si skroz nabudzen,
a side quiestove apsolutno mozes da izignorises jer nista ne gubis ako ih ne radis.

I AM THE NIGH je jedan zivot od 0 do kraja :)
samo me zanima koja je tezina (ako moze neko da iskopa, ja sam guglao ali nigde nisam nasao na kojoj je tezini)
normal je ok i bice u principu lako
hard je ultra 'ebeno zbog samo par delova u igri,
kao recimo bane boss fight prvi, drugi je vec dosta laksi.

Od svih tih bagova jedan jedini mi je onaj sa enigma kulom gde nece da udje u ventilaciju, sve ostale bagove nisam imao i radila je iga savrseno.
A njega am uspeo ovako da zaobidjem i mogu da kazem da 100% radi i BEZ FIZIKE.

http://www.youtube.com/watch?v=HkDLaojdCCw

Taj kiler krok blinkanje i nestajanje sam imao prvi put
drugi put je radilo sve normalno.

Poslednja izmena:
bravo dextere, car si .

inače , prešo, blago se razočarao, shift+delete .

Izasao patch na Steamu izgleda, popravili bugove i onaj "najslavniji".

Jeste.
Patch for PC is now live. This Patch will fix the following:

Fix for the issue that was causing credits, consumables, and profile progress to not be saved in Multiplayer.
Fix for the Burnley Tower vent that Batman wasn't able to climb up
Fix for Free Flow Focus mode not unlocking upon unlocking Shadow Vigilante rank 3
Fixed player falling through elevators/world in most cases. For players that were stuck in free fall loop; if you are not back into the game or if it looks weird around you when you load the game, here are the steps.
Go in pause menu and select Restart from Checkpoint.
If Restart from checkpoint didn’t work, trying beating up all enemies around you.
If there aren’t any enemies around you, try going through a door.
Those steps should get you back into the game.

We've been getting tons of feedback on Batman: Arkham Origins multiplayer since its launch on Friday. Many of you are really enjoying their time online, but we've also had reports of several pesky issues that need to be addressed. We've been working closely with WB and the other companies involved in the game to get these issues fixed as quickly as we can, and we've just released a hotfix for the PC version of the game.

This update addresses several issues, including leveling progression not being saved correctly in some cases and Arkham credits not being awarded correctly.

Here's the full changelog:

Fixed player progression reset when leaving the title
Fixed consumables not being used/applied when activated in the pre-match lobby
Fixed Arkham credits not being awarded after playing a match
Fixed cases where purchasing credits were not working
Reduced map vote countdown from 30 to 15 seconds
Reduced map start countdown from 10 to 5 seconds
To everyone playing on the Xbox 360 and the PlayStation 3, we've not forgotten about you, either, and are working on some stuff to make your experience better too. Stay tuned.

Keep your feedback coming, everyone!

Sad samo sacekati RLD :p

Poslednja izmena:
Video gotov, upravo se uploaduje :)

Dakle chanlenge mapa 100 vs 1,
nije koriscen nijedan pozitivan upgrade
vec suprotno, negativan za smanjeni health.

Savrsen kombo od pocetka do kraja bez ijednog zadobijenog udarca,
a igra se zabagovala na kraju, 97 prebijenih, ostadose jos kao 3
ali nikad nisu dosli, cak je i bila slow motion last hit animacija :)

Ko voli Betmena arkham serijal izvolte:

Stvarno impresivno, svaka cast !
Jel igras na misu i tastaturi ili xbox kontroleru ?

ne bih voleo da igram mortal kombat protiv tebe :D

@Dexter013 svaka ti dala :D
Svaka cast na izboru prve pesme... Darksiders 2 :smoke:

Kako se biraju nova odela pre nego se zapocne nova igra? Otkljucao sam Exclusive WBID Batman One Million odelo a ne mogu da ga izaberem, da vidim kako mu stoji...

edit: Bravo Dexter, bravo...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno