Šta je novo?

Batman: Arkham Origins

pa odelo mozes u bat pecini da menjas tamo znam da ima\

edit:
pa dexter kud da dodju vis da su se uplasili kad su videli kako si ove izmlatio :D

Poslednja izmena:
Igram na tastaturi i misu, ako te zanima mogu da ti bacim kako sam editovao kontrole.
Za mortal sam jos gori :)

Odela mozes da menjas tek kad predjes prvi put igru.

Obe pesme su extra. :)

Update 2

Changelog:

~~~~~~~~

- Fix for the issue that was causing credits, consumables, and profile

progress to not be saved in Multiplayer.

- Fix for the Burnley Tower vent that Batman wasn't able to climb up

- Fix for Free Flow Focus mode not unlocking upon unlocking Shadow

Vigilante rank 3

- Fixed player falling through elevators/world in most cases. For players

that were stuck in free fall loop; if you are not back into the game or

if it looks weird around you when you load the game, here are the steps.

- Go in pause menu and select Restart from Checkpoint.

If Restart from checkpoint didn't work, trying beating up all enemies

around you. If there aren't any enemies around you, try going through

a door. Those steps should get you back into the game.

- Fixed player progression resetting when leaving the title

- Fixed consumables not being used/applied when activated in the pre-match

lobby

- Fixed Arkham credits not being awarded after playing a match

- Fixed cases where purchasing Arkham credits were not working

- Reduced map vote countdown from 30 to 15 seconds

- Reduced map start countdown from 10 to 5 seconds

--

Pronasao sam odela ali kao sto rece Dexter, tek kad predjem igru prvi put. Jedno pitanje, vidim da se dobija po neki gadzet kad se sredi neki bos, e sad kad se ubije Electrocutioner nisam nista dobio nista?! Vidim na netu dobijaju se neke rukavice a i ubio sam ga iz jednog kontra-udarca. Imam Steam verziju igre.

Tek kasnije ih dobijas.

@Rajko

Dobijas ih na oko 80% zavrsene igre/price,
a poslednji gedzet posle rukavica je lepak bomba.

Dobro je uh... Ja reko' neki bag, otkud znam, vidim da se zale mnogi na kojekakve bagove. Dobra je igra.

Update 3 aka v20131106

- Fixed Bane not spawning in prison
- Fix elevator that wonÆt move when generator is charged in GothamBridge
- Fix for getting stuck outside of GCPD shooting range
- Fix Jezebel Plaza Objective never clearing away after interrogating Santa Hat Thug

Ljudi, gde da nadjem Black Mask baticu? Stoji kao glavna misija ali nigde mi ne pokazuje na mapi? Presao sam ono u zgradi sa onom ribom na lusteru i posle toga nista mi ne pokazuje?

Evo slika mape iz dva dela. Znam da je zeleni marker ali ja to nemam, glupi bag... Gde treba da se ide posle zgrade gde je bilo ubistvo? Mozda mi se aktivira misija ako sam blizu lokacije...
2013-11-07_00004.jpg 2013-11-07_00005.jpg

Poslednja izmena:
Meni je igra zabagovala i blokirala je misija sa triangulacijom, a zavrsio sam par misija nakon nje. I ne dozvoljava mi da napredujem.
Igra mi nije uopšte legla. Dosadna je, monotoniju razbije po koja tuča od minut-dva. Obrisah je i instalirah Arkham Asylum. Mnogo bolja igra i kontrole bolje reaguju (vrlo retko sam uspevao u AO da nokautiram negativca dok je na zemlji, uglavnom betmen drži blok kada pokušam).
Naravno, kome se dopada, neka uživa u igri. :)

Znaci da krenem ponovo... super :(

Ne, i meni je tako bilo dok nisam nabasao na zgradu gde sam kao resio objektiv, to je bilo pre ovog peca, probaj pec ili tumaraj dok ne nabodes crnu masku...

Ma tumaram ko lud, sredio sam Sesirdziju i onog Anarhija ali treba da nastavim glavnu misiju zbog gadzeta koji mi trebaju za Enigmu zbog onih fajlova ( trebaju mi elek. rukavice )...

Poskidajte updejtove ne izlaze oni dzabe...

upravo presao pricu dobra igra mada mnogo toga nisu objasnili

kao npr kako je bane znao ko je Metnem :d

Samo igraj, odjednom ces nabasati na taj deo...ja sam izgubio sigurno 2h njakajuci se oko tog objektiva.

Ja sam na nekih 27%, igra je za sad ok,monotona nije, graficki kao i prosli deo otprilike..

Poludecu, vec treci put startujem igru od pocetka i cim izadjem iz nje na desktop i posle nekog vremena startujem nemam moj save vec moram od pocetka da igram! A instalirao sam sve apdejtove. Ima li neki fix za ovo ili da batalim Betmena dok ga ne dovedu u neko normalno stanje?

Ja predjoh main objective, samo mi osta vise od 70% ove boranije od sajd kvestova na mapi, fina igra sad kad nema sta drugo pametnije da se djuska :)

Ljudovi, ja ne znam da li je ovo do "onoga sto se ne sme imenovati na forumu :d", ali meni se Electrocutioner borba zavrsi posle JEDNOG udarca. U cemu je problem? :)

Bah, trebalo je da mi bude jasno kad je u opisu stajalo "has big mouth", ali opet, nisam ocekivao da ce bas da izumre od jednog udarca. :p Elem, hvala u svakom slucaju. :)

Nazad
Vrh Dno