Šta je novo?

Batman: Arkham City

@maverick
koja rezolucija i koja verzija igre (fightclub ipt...)?
Imamo sličnu mašinu pa da krenem da je skidam.

Ja je igram na 1920x1080, a imam BlackBox repack. Konkretno ova verzija je imala problem pucanja negdje na pocetku, nakon jedne cut scene, ali obrise se ta cut scena iz foldera gdje je igra instalirana i posle ide normalno.

Inace igra zaista radi sasvim ok, sve na max, dx11, teselacija, PhysX, sve, osim AA na FXAA High, tako je meni nekako najbolje radila. Jedino pocne da koci na samom pocetku, kad tek udjes u igru, ali brzo nakon toga sve radi normalno, ponekad u toku igranja stucne, ali nista strasno. E bilo je malo vise stucanja u fajtu sa Jokerom i ekipom, pa sam tu stavio na dx9, vise da bih presao, jer mi je taj dio bio najtezi. Ostalo sam sve igrao na full, ustvari jos uvjek igram :). Inace kartu drzim na 950/2200.

Treba mi pomoc. Kako da ostanu snimljene pozicije u Windows Live dok igram? Inace igram pod gusarskom zastavom.

Da li postoji opcija da se poveca sensitivity na desni analog?

Konacno uhvatih vremena da predjem igru i kao veliki fan Betmena sam odusevljen.
Animacija,grafika,muzika,glasovna gluma,sve je na visokom nivou,pa kad na to dodate atmosferu i sve one secret-e(tu ne mislim samo na Riddler) ovo je zaista jedna vrhunska igra.
Kao jedinu manu bih naveo mozda malo kraci main story,ali verovatno su na pocetku vec racunali na razne DLC pakete.
Side misije su generalno dosta dobre,jer nije bas sve nacrtano kako treba da se radi vec treba malo da se tumara po gradu.
Ocekujem da je sledeci Gotham citty sto bi zaista bio slag na tortu.
Od mene 9.8/10
P.S. Kad budem uzeo neku dobru Nv karticu ne gine New game plus sa sve fizikom ;)

E sad za one koji nisu uspeli da nadju bas sve tajne koje ovo igra skriva evo jedan odlican video:

Izvinjavam se ako je vec bilo reci o ovome:

Instalirao sam narodnu verziju i imam par pitanja:
- Da li je registracija na MS Live neophodna? Znam da necu moci da snimam poziciju, ali da li bar checkpoint-i rade?
- Kako da prebacim kontrole sa XBox kontrolera na tastaturu? U Games Exploreru nema ikonice za igru (igru sam regularno instalirao uz pomoc Installera)

Hvala.

Napravi offline account ha gfwl i radiće save-ovi.

Mogu li to da uradim sa narodnom verzijom Betmena (Win7 je legalan)?

Mene vise muci to kako da prebacim sa XBox kontrolera na tastaturu? Pise da idem u Games Explorer i da kliknem na ikonicu, ali nje nema (igru sam instalirao uz pomoc Setup-a, dakle nije samo prekopirana instalacija).

Mogu li to da uradim sa narodnom verzijom Betmena (Win7 je legalan)?

Mene vise muci to kako da prebacim sa XBox kontrolera na tastaturu? Pise da idem u Games Explorer i da kliknem na ikonicu, ali nje nema (igru sam instalirao uz pomoc Setup-a, dakle nije samo prekopirana instalacija).

Ne kapiram sta te koci gore kada izbaci windows live klikni na offline account i kreiraj acc a za podesavanja imas launcher ;-)

Ne kapiram sta te koci gore kada izbaci windows live klikni na offline account i kreiraj acc a za podesavanja imas launcher ;-)

pa zbog narodne verzije ;) Ne znam da li win live nesto proverava i sl.

(nikad do sada nisam kreirao Live profile)

Poslednja izmena:
Kreirao sam Live account, ali i dalje ne mogu da promenim kontroler sa gamepada na tastaturu. Ikonice i dalje nema u Games Exploreru, a u launcheru ima Settings i unutar njega samo graficka podesavanja.

Nemam gamepad :) , zato zelim da igram preko tastature. Ne znam zasto je gamepad postavio kao default kontroler.

Ja je igram na 1920x1080, a imam BlackBox repack. Konkretno ova verzija je imala problem pucanja negdje na pocetku, nakon jedne cut scene, ali obrise se ta cut scena iz foldera gdje je igra instalirana i posle ide normalno.

Znas li koji se konkretno fajl brise ?

Cutscene su u BmGame/MoviesStereo folderu, a konkretno zeza ova “2_03_PT2.usm”, makar je meni ta pravila problem. Isto tako, ako ne bude ova, mozes ih recimo sve obrisati i tako ce ti igra automatski nastaviti dalje nakon cutscene koja ti blokira. Nemoj ih brisati iz recycle bin-a, vec ih nakon sto nastavis dalje igru samo vrati na Restore iz kante. Uglavnom probaj prvo samo ovu, a ako ne bude, onda sve pa ih kasnije vrati kad nastavis igru :)

Obrnuh...igra je sjajna zaista. Fajtovi fenomenalni. Koliko samo sadrzaja ima... i nekih nimalo jednostavnih stvari:)

Jos da zavrsim side misije koje su mi ostale, a i da pokupim sta vec nisam uspeo...

Od sporednih misija najbitnije su ti onaj anonymous killer sto uzima face i mysterious watcher sto se mota po visokim objektima. Oni ti daju uvid u buduce Batman storylineove.

Da, te dve misije su mi najmanje "napredovale" pa zelim da ih zavrsim jer me bas zanima sta kriju...I da, ostao mi jos Riddler da ga poklopim:p

Odusevljen sam borbom...onako fluidno i raznovrsno makljanje sa gomilama (ja ih zovem mr.T :D ) spodoba ... kombinovanje stealth i direktne borbe...

Dizajn je fenomenalan. Toliko zivopisnih lokacija, ubacili su maltene sve sto ima veze sa istorijom Gothama. Prica malo skripi, trudili su se da ubace sto vise likova u istu, malko je providno ispalo, ali to uopste ne smeta. I ne mirisem bas sveopsti feel cirkusa i no-kill filozofije, ali to su bas sitnice koje se tek naziru u svemu pozitivnom. Muzika fantasticna...Catwoman deonice, ludo skroz.

I da, gde jos moze da se vidi negativac nokautiran umotan u tepih:D

RKFFg.jpg

Poslednja izmena:
I ja sad zavrsio.
Uf, moram priznati nex, uze mi reci iz usta. Fantasticno odradjeno, sve je na mestu, jedina zamerka koja mi je bila i u kecu sto su neke cut scene ingame a neke prerenderovane. To malo zna da pokvari inace vanredan utisak. Svet je dosledno uradjen, gluma, prica, osecaj da si fakin betmen koji osluskuje citav grad, frirominguje, istrazuje, prebija i spashava je nenadj3biv. Izuzetni developeri, voleo bih uskoro od njih i nesto drugo u planu:)

E da, cuo sam da je 3d vision extra uradjen i veoma koristan, pogotovo u stealth modu.

Poslednja izmena:
Ma igra je fantasticna, mene ambijent iznova odusevi... onaj filing noci, zvuci Gothama iza, ma sve je odlicno... jos je igram iako samo presao sve side missions, jos nisam pronasao sve Ridlerove trofeje. Njega sam sredio i to mi je malo uzelo vremena, ali mi je evo sad i malo zao sto sam je zavrsio... uzmem sad i onako malo lutam okolo i mlatim se. Neke ridlerove trofeje ne znam jos kako da otvorim.... zao mi da gledam na youtube, nekako bih volio sam da ih uzmem, ali jednostavno za neke nemam odgovor, jos uvjek... uglavnom nasao sam ih 400, jos je ostalo 40.

Batman: Arkham City Game of the Year Edition sa Harley Quinn's Revenge DLC(i naravno svim prethodnima).

Stize 29 Maja,ali koliko vidim jos nema Pc najave .

Harley Quinn's Revenge DLC Izalzi 30 Aprila.
72921_397458173620014_140262999339534_1198375_1054470418_n.jpg

Poslednja izmena:

Harley Quinn's Revenge DLC Izalzi 30 Aprila.
72921_397458173620014_140262999339534_1198375_1054470418_n.jpg

Ne kapiram cemu ovo pitanje? Kad lepo pise 29-ti Maj.

Sta ti nije jasno? Ja citam sta pise mozda je greska ne znam niti zelim da zalazim u to. Ja ne vidim da ovde pise 29 maj ja znam da citam i pise lepo slovima (Trideseti APRIL) ;-)

Poslednja izmena:
Sta ti nije jasno? Ja citam sta pise mozda je greska ne znam niti zelim da zalazim u to. Ja ne vidim da ovde pise 29 maj ja znam da citam i pise lepo slovima (Trideseti APRIL) ;-)

O boze a ono ima razlike sta je napisao CLAN Foruma i sta pise u OFICIJALNOM TRAILERU...

Nazad
Vrh Dno