Šta je novo?

Batman: Arkham City

sad i ja da skinem..

jel mora da se instalira preko deamon tools PRO ili moze preko lite?

Ja sam morao da skinem pro

Krajem godine izlazi neki veci DLC dodaje batcave i neke lokacije sa MR Freeze i Pingvinom..

sjajno :) samo se nadam da ce biti besplatno :)

Pa za nas PC igrace koji koriste igru iz narodne kuhinje xD ce biti free :p kao sto je i sad Catwomen ovaj prvi DLC..samo skines i eto xD

Kako da ugasim vsync i kad je iskljuchen ima neki limit dodje do 62fps i nece preko toga neki tweak?

Da. Moras u DefaultEngine.ini da stavis bSmoothFramerate=FALSE. U mom slucaju to je u Steam\steamapps\common\batman2\BmGame\Config

ubi me dt pro ne mogu da podesim ide device tj da ga napravim stalno mi trazi reset kompa i tako u krug win 7 64bit

dodjem iz skole i vidim ostala dva linka da se skinu,kad ono treba da ih obnovi uploader :(

je l' moze neko da kaze kako se instalira krek? sta treba da se prebacuje,ovo ono :D
da znam kad budem instalirao igricu

Pojavio se lek za koji ne treba DT!

A kad li ce izaci taj patch koji ce da poboljsha dx11 da ne secka onako?

ja moram ponovo da skidam :(
ili ako ima neko linkove za ,,batman arkham city retail" (BAC-RETAIL) od po 1gb neka mi da.
tu mi fali da skinem zadnja dva.

sad skidam isto to sa linkova po 100mb-a

Predjoh igru sa 3DM lekom, nijedan error nigde. Fantasticna igra.

Konacno probah igru na 15 minuta. Ovo izgleda fenomenalno! Atmosfera, grafika, physx, mackica... :) Nisam verovao da ce se grafika vidno pomaci od one iz prethodne igre za koju sa smatrao da je vrh onoga sto UE3.x (i konzole) moze da izgura.

Nazad
Vrh Dno