Šta je novo?

Batman: Arkham City

ne znam da li je do leka ili do cega, 6850 klokovana + 9800gt for physx teraju ovo na max 1920x1200 8x msaa u dx11 mvss i hbao sa teselacijom na high i naravno physx na high, igra ni da stucne.

moj review igre :

:zgran:

skinuo sam i lupio neku sifru za igricu i krenula instalacija haha :D
a sad cu krenuti da igram :D

da da upravo htedoh reci izasla instalacija ali smor svi partovi 200 mb

pokrenem igricu sav srecan,da izaberem profil na windows live,meni zabode :(

sad mi radilo
inace,igrao sam ja i pre igrice koje su trazile windows live

proper, danas(juce) se pojavio, misim da je oko 50mb. U principu to je ceo onaj binaries folder. Ne znam sta mu se desilo, ali frame rate mi ne pada ispod 40fps.

Dx11, secka na momente, driveri su iz serije 280.
Dx9, igra leti.

Sta reci, osim fantasticna igra i grafika.
Nisam isao na varijantu ide dt, vec na drugu.
Vreme ucitavanja igre je oko 20 sec.

Instalirao sam 11.11a drajver, i sada igra radi na masini iz potpisa u DX11, ne pada ispod 30-40 FPS a obicno je oko 40-60FPS ! Znaci svako ko ima AMD kartu 11.11a drajver ako hoce ovo da igra, jer mnog obolej radi u DX11 sa tim drajverom, ne secka... A u DX9 opet puno bolje radi, ali ipak malo bolje izgleda u DX11.

Instalirao sam 11.11a drajver, i sada igra radi na masini iz potpisa u DX11, ne pada ispod 30-40 FPS a obicno je oko 40-60FPS ! Znaci svako ko ima AMD kartu 11.11a drajver ako hoce ovo da igra, jer mnog obolej radi u DX11 sa tim drajverom, ne secka... A u DX9 opet puno bolje radi, ali ipak malo bolje izgleda u DX11.

Bolje probaj 11.11 b izasao pre koji dan! Pa javi kako ti onda radi!

kako se namesta da bude dx11 ili dx9??
secne i meni neki put posto mi je na dx11

ok jel moze hint koju verziju da skinem koji lek i kako zaobidjem steam i da li mora DT moze neki drugi?

Poslednja izmena:
jel vlasnici ati karti treba da stave MSAA a nvidia FXAA ?
nisam bas upoznat sa vrstama antialiasinga pa pitam :)

Pojavio se update koji resava probleme sa dx11,brze ucitavanje igre itd...!

davaj link pls :)

edit : ok ne mora, i ja dzabe trazim kad vec znam gde treba da gledam :)

Poslednja izmena:
Evo malo sam isprobao ovaj tkz. patch i jedino sto ispravlja je brze ucitavanje,umesto za 20 sada ucita za 10-ak sekundi!Sto se tice DX11,ja tu ne vidim nikakvo poboljsanje!Fps dropovi su i dalje prisutno bez obzira koju kombinaciju da stavim!Probao sam i samo DX11 mogucnosti bez fizike,pa sa fizikom na normal i bez telesacije...!Sve se svodi na isto da sa 45 fps-a padne 22 i tako u krug!Mozda ce neko imati drugacije iskustvo,ali kod mene je ovako tj. nikako!

bi li hteo neko da mi baci link na mail,ako je neko voljan?

igra razbija :D od detalja sve je nasvirano do kraja osim aa koji sam iskljucio (dx 11 extreme,fizika high) igra radi sa 25 do 60 fpsa,uglavnom se krece oko 35 do 45 sto je super:D,a sto se tice grafike mislim da je opravdano zahtevna jer otkida kako izgleda :D

Ljudi, kako vi to igrate DX11??:trust:

Meni izbaci grešku, tj. stopped working kad uključim teselaciju (dx11). Pri ulasku u meni se to dešava, uvek, ali ne i u dx9.

Koristim lek pro*er. :)

^
Nije potreban,samo kopiras ona dva foldera i cepas!:)

Vrh Dno