Šta je novo?

Batman: Arkham City

sad i ja da skinem..

jel mora da se instalira preko deamon tools PRO ili moze preko lite?

Ja sam morao da skinem pro

Krajem godine izlazi neki veci DLC dodaje batcave i neke lokacije sa MR Freeze i Pingvinom..

sjajno :) samo se nadam da ce biti besplatno :)

Pa za nas PC igrace koji koriste igru iz narodne kuhinje xD ce biti free :p kao sto je i sad Catwomen ovaj prvi DLC..samo skines i eto xD

Kako da ugasim vsync i kad je iskljuchen ima neki limit dodje do 62fps i nece preko toga neki tweak?

Da. Moras u DefaultEngine.ini da stavis bSmoothFramerate=FALSE. U mom slucaju to je u Steam\steamapps\common\batman2\BmGame\Config

ubi me dt pro ne mogu da podesim ide device tj da ga napravim stalno mi trazi reset kompa i tako u krug win 7 64bit

dodjem iz skole i vidim ostala dva linka da se skinu,kad ono treba da ih obnovi uploader :(

je l' moze neko da kaze kako se instalira krek? sta treba da se prebacuje,ovo ono :D
da znam kad budem instalirao igricu

Pojavio se lek za koji ne treba DT!

A kad li ce izaci taj patch koji ce da poboljsha dx11 da ne secka onako?

ja moram ponovo da skidam :(
ili ako ima neko linkove za ,,batman arkham city retail" (BAC-RETAIL) od po 1gb neka mi da.
tu mi fali da skinem zadnja dva.

sad skidam isto to sa linkova po 100mb-a

Predjoh igru sa 3DM lekom, nijedan error nigde. Fantasticna igra.

Konacno probah igru na 15 minuta. Ovo izgleda fenomenalno! Atmosfera, grafika, physx, mackica... :) Nisam verovao da ce se grafika vidno pomaci od one iz prethodne igre za koju sa smatrao da je vrh onoga sto UE3.x (i konzole) moze da izgura.

Vrh Dno