- Učlanjen(a)
- 20.10.2007
- Poena
- 955
ima li šanse za neki demo do tad ?
Moram da kažem da je prvi deo bio bolji i sadržajniji sa aspekta priče. Ovde je napravljen rimejk koji je dostojan da nosi to ime, ali ne puno dalje od toga. Grad nije nešto preterano veliki na prvi pogled, ali kada se uračuna i to da se može ući u gomilu zgrada... To je već nešto.
7.5/10
Moram da kažem da je prvi deo bio bolji i sadržajniji sa aspekta priče. Ovde je napravljen rimejk koji je dostojan da nosi to ime, ali ne puno dalje od toga. Grad nije nešto preterano veliki na prvi pogled, ali kada se uračuna i to da se može ući u gomilu zgrada... To je već nešto.
7.5/10
Suvise niska ocena mislim da si pogresio sve ispod 8.5 Ne pije vodu ;-)
Ako to 88 predstavlja godinu rođenja (1988.) onda je sve jasno. 🙂 Nemam vremena da kucam review, ali probaj i uporedi sa prvim delom. U prvom delu je sve bilo novo, nisu ti sve stavljali na tacnu, svaki puzzle ili svaku misiju. Ovde, pa recimo da je komično koliko je lako u prvih sat i po - dva sata igranja. Ovo nije evolucija, ovo je samo step-up i razrada na temu. U neku ruku, rekao bih da je igra "svetlija", nema tu mračnu atmosferu prvog dela. ***, tako je kada marketing stručnjaci, sociolozi i spin doktori komanduju razvojnim timom radi maksimizacije profita.
You take the blue pill – the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
mozda on misli posto sa 20 godina nije imao blage veze u zivotu, da svi dvadesetogodisnjaci nemaju pojma. 😀
Mislim da je velika razlika između generacija '84 i '88. Ja sam se rodio u eri kada sam se kao dete igrao sa Commodore 64, "Terminatorom" (popularni NES sa pijaca), SEGA MEGA DRIVE. Dok su oni odmah uskočili u Sony PlayStation. Možda sam ja samo pogrešno Igora procenio, ako je tako izvinajvam se, ali mislim da tu negde ja primećujem razliku između generacija. Zašto se Midgard nije pobunio, nego vi youngsteri? 😀
^I onda uzmi sve to i dodaj četiri godine više na to odrastanje i videćeš razliku. 🙂
e deco, deco...''posle ce biti kasno i petlu vreme ide''
Pa ono, nije neka zahtevnost ali nije ni da nije zahtevna. 🙂 Physx je solidno zahtevan u zavisnosti od broja cestica a dx11 efekti mogu samo da jos povecavaju zahtevnost. Al verujem da ce sve to ok da radi na 460...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari