Šta je novo?

Batman: Arkham City

ima li šanse za neki demo do tad ?

Lebac ti ovaj kako su krenuli da ga cepaju do kraja igre ima da ostane bez odela. :p

Ima i steam keyova za ovo, ali ostali će biti GFWL :) samo da upozorim ako neko cilja na original.

Moram da kažem da je prvi deo bio bolji i sadržajniji sa aspekta priče. Ovde je napravljen rimejk koji je dostojan da nosi to ime, ali ne puno dalje od toga. Grad nije nešto preterano veliki na prvi pogled, ali kada se uračuna i to da se može ući u gomilu zgrada... To je već nešto.

7.5/10

Moram da kažem da je prvi deo bio bolji i sadržajniji sa aspekta priče. Ovde je napravljen rimejk koji je dostojan da nosi to ime, ali ne puno dalje od toga. Grad nije nešto preterano veliki na prvi pogled, ali kada se uračuna i to da se može ući u gomilu zgrada... To je već nešto.

7.5/10

Suvise niska ocena mislim da si pogresio sve ispod 8.5 Ne pije vodu ;-)

7.5/10

Cekaj, igrao si igru? Meni bas izgleda da ce ovaj deo da bude bolji nego prethodni, a ako ne to onda isti...

btw, opet physx rula, konacno da se opet uposli kako treba... nadam se samo da ce imati vise opcija za detalje.

Suvise niska ocena mislim da si pogresio sve ispod 8.5 Ne pije vodu ;-)

Ako to 88 predstavlja godinu rođenja (1988.) onda je sve jasno. :) Nemam vremena da kucam review, ali probaj i uporedi sa prvim delom. U prvom delu je sve bilo novo, nisu ti sve stavljali na tacnu, svaki puzzle ili svaku misiju. Ovde, pa recimo da je komično koliko je lako u prvih sat i po - dva sata igranja. Ovo nije evolucija, ovo je samo step-up i razrada na temu. U neku ruku, rekao bih da je igra "svetlija", nema tu mračnu atmosferu prvog dela. ***, tako je kada marketing stručnjaci, sociolozi i spin doktori komanduju razvojnim timom radi maksimizacije profita.
You take the blue pill – the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.

@Gdin_M
Igrao na PlayStationu.

Ako to 88 predstavlja godinu rođenja (1988.) onda je sve jasno. :) Nemam vremena da kucam review, ali probaj i uporedi sa prvim delom. U prvom delu je sve bilo novo, nisu ti sve stavljali na tacnu, svaki puzzle ili svaku misiju. Ovde, pa recimo da je komično koliko je lako u prvih sat i po - dva sata igranja. Ovo nije evolucija, ovo je samo step-up i razrada na temu. U neku ruku, rekao bih da je igra "svetlija", nema tu mračnu atmosferu prvog dela. ***, tako je kada marketing stručnjaci, sociolozi i spin doktori komanduju razvojnim timom radi maksimizacije profita.
You take the blue pill – the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.

Ne razumem kakve veze godine imaju sa mojim postom? Realno i nije za ocekivati da ce igra biti brand new, koja ce biti potpuno drugacija od prethodnog veoma dobrog i uspesnog dela. Ovde sta se ocekuje: Dobra prica,Dobar gameplay,pobojsanje grafike bi mozda bilo previse za traziti jer prvi deo je i dalje misaona imenica sto se tice grafike za mnoge "modernije" igre ;-) ne znam sta si ocekivao od igre,mozda su tvoje godine vece 78 ili 68 (1968-78) :p mozda na osnovu toga mogu reci "sve mi je jasno "prerastao si ih (bez uvrede naravno ) ;-) A nemam Ps da je probam cekam polovinu novembra.... :-(

Poslednja izmena:
mozda on misli posto sa 20 godina nije imao blage veze u zivotu, da svi dvadesetogodisnjaci nemaju pojma. :D

Poslednja izmena:
A sto je najjace on je svega par godina stariji, niti je igra iz praistorije, niti je razlika u godinama tolika da neke stvari ne mogu da se skapiraju...

mozda on misli posto sa 20 godina nije imao blage veze u zivotu, da svi dvadesetogodisnjaci nemaju pojma. :D

Pa realno ni nemam pojma :-D Ja samo zeljno iscekujem ovo a kada je probam ja cu opisati negativne i pozitivne osobine. Cisto da se uporedimo . No cekamo mrtvi 15.11. :)

Poslednja izmena:
^ ^sta ces ipak je batman kompleksna igra :)

Ja u svakom slucaju cekam ovo, jer bice mnogo vise glavnih likova negativaca, pingvin itd, a uvek sam voleo Betmena zbog negativaca. Brus je dosadan :D

@igor
Realno niko nema pojma, samo se svi pravimo :)

Što sam stariji to imam sve veću odbojnost ka novim stvarima. Im guilty, priznajem.

Izbacili su stripski efekat iz igre, promenili su glas Dr Harley Quinn. Evo primera, nađete se u zatvorenoj prostori, ne možete da izađete i "slučajno" ispod vas postoji hodnik (onaj mali kanal) kroz koji odete u drugu sobu... Očekivao sam da igra neće biti toliko pitka sa stanovišta snalaženja. Koliko je prva igra uvukla igrača u priču i uspela da prenese taj osećaj koji igrača poistovećuje sa likom na ekranu, toliko je ova "nastavak-rešenje".

Igra je dobra, ali ne dobra kao prvi deo. Neke stvari su uapređene, neke i ne mogu nazvati napredak. Igraćete pa ćete videti i sami, i doneti sopstveni zaključak.

Mislim da je velika razlika između generacija '84 i '88. Ja sam se rodio u eri kada sam se kao dete igrao sa Commodore 64, "Terminatorom" (popularni NES sa pijaca), SEGA MEGA DRIVE. Dok su oni odmah uskočili u Sony PlayStation. Možda sam ja samo pogrešno Igora procenio, ako je tako izvinajvam se, ali mislim da tu negde ja primećujem razliku između generacija. Zašto se Midgard nije pobunio, nego vi youngsteri? :D

Ej, nemoj tako. I ja sam '88. godiste, pa sam igrao i "Terminatora" i Segu, pa tek onda Playstastion i Nintendo 64. :)
Inace, jedva cekam da izadje igra. Vec mi "cuci" na Steam-u, spremna za preload :)

Mislim da je velika razlika između generacija '84 i '88. Ja sam se rodio u eri kada sam se kao dete igrao sa Commodore 64, "Terminatorom" (popularni NES sa pijaca), SEGA MEGA DRIVE. Dok su oni odmah uskočili u Sony PlayStation. Možda sam ja samo pogrešno Igora procenio, ako je tako izvinajvam se, ali mislim da tu negde ja primećujem razliku između generacija. Zašto se Midgard nije pobunio, nego vi youngsteri? :D

Gresis druze mnogo gresis to vazi za generacije 90+ ja sam u osnovnoj imao samo commodore 64 kao i kod kuce na cemu sam obozavao igre da igram sa dzojstikom :) sto se tice ostalih konzola naravno imao sam cak i onaj nitendo bele boje bese ruznog oblika u pm :) eee batice ne potcenjuj generacije koje i nisu toliko mladje od tebe , eto ja kazem 90+ generacija nije ni cula za commodore,segu itd ali ja i moja generacija je rasla na tim spravicama. Ali iskreno najvise smo voleli napolju da se igramo :)

^I onda uzmi sve to i dodaj četiri godine više na to odrastanje i videćeš razliku. :)

Druze mi smo generacija razlika je mala mi smo "staromodna" deca ovo mladje je nova ekipa koja je rasla drugacije :) A da ne bude off mozda si ocekivao mnogo vise od igre pa si dao tu ocenu :)

batmancollectorsedition.jpg

Pa ono, nije neka zahtevnost ali nije ni da nije zahtevna. :) Physx je solidno zahtevan u zavisnosti od broja cestica a dx11 efekti mogu samo da jos povecavaju zahtevnost. Al verujem da ce sve to ok da radi na 460...

Pa sad to je individualno... secam se da je sa mojom bivsom 280 gtx BAA radio ok, sa dodatnom grafom samo za physx je letelo, sto je ujedno bila prva i poslednja igra do sada sa tako dobro implementiranom fizikom(vizuelno + performanse+intenzitet). U mafia 2 je lose implementirano, mada je fino izgledalo. Sa 460 ce verovatno raditi na nekoj granici, a imajuci u vidu i teselaciju koja je dodatni fps downkick, bice gusto, pogotovo ako je agresivnije koriscena.

@igor88 kako nije napredovala kad si dobio teselaciju, sto znaci da si dobio graficku opciju vise, sto znaci da je napredovala:D Sa druge strane u pitanju je port na koji je ubaceno par stvari, a neku zaista graficki napredniju igru, mozes ocekivati tek nastavkom ....ali na sledecoj generaciji konzola....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno