Šta je novo?

Batman: Arkham City

Like Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City makes full use of NVIDIA’s latest graphics cards, creating a visually superior experience that can’t be found on any other platform. Headlining the feature list is a number of PhysX-powered visual effects that add extra immersion and physicality to scenes. As seen in our screenshots, areas are enhanced with destructible surfaces, making it appear that the attacks of Batman and his foes are physically affecting the environments; extra particles are generated when characters strike surfaces with force; dense fog and smoke moves and parts realistically as characters and objects interact with it; cloth, rugs and other scene elements react similarly; glass, debris and other destructible objects deform accurately and with added detail; and in general there are more particles and more objects on the ground, in the air, and on characters, all of which can be interacted with in some way.

Fy7tR.jpg

HcFlS.jpg

RK7Na.jpg

uQpxe.jpg

Isplati li se cimanje sa dodavanjem neke npr 9800gtx da renda fiziku pored HD6850?
Imam neki 9800GTX u fijoci, skuplja prašinu, pa da ga uposlim malo. Da vidim kako taj PhysX radi.

11231.jpg

:)

Je l' to izaslo Milance? :D
edit: tek sad videh,nece jos :p

Poslednja izmena:
@Wahad
Jel to igra koristi Steamworks+GFWL?(znam da je kruzila glasina kako su odustali od GFWL, ali su je demantovali...), i koju cenu mozemo ocekivati? :)

Ovi kodovi koje ja imam su steamworks, ostali, koliko znam i kako je PR Manager na zvaničnom forumu potvrdio će biti GFWL, znači kao retail ključ, skineš igru i to je to... Oko tries pet bucks

Skupo to kume, ako moze tries cetri, valjalo bi ;)
On topic:
Znaci nece biti steam igra ?

Malo soundtracka:

Prva odlicna,druga malo manje odlicna :D

Inace pojavili su se neki stripovi kao uvod u drugi deo igre,kome treba link neka se javi na PM.

Poslednja izmena:
Ja niti sam odgledao neki trailer, niti pročitao bilo koju informaciju o novom betmenu. to mi je omiljeni heroj, šta već, antiheroj u neku ruku. Tako da ono kada ga startujem kada se bude otključalo na steam-u, svršiću i pokakiću se od sreće u isto vreme, možda i podrignem

Ja niti sam odgledao neki trailer, niti pročitao bilo koju informaciju o novom betmenu. to mi je omiljeni heroj, šta već, antiheroj u neku ruku. Tako da ono kada ga startujem kada se bude otključalo na steam-u, svršiću i pokakiću se od sreće u isto vreme, možda i podrignem

+1:laugh::D

Deadshot: Još jedan Batman Arkham City negativac

Deadshot.jpg

Novi snimci Arkham City-a su prejaki [gadgeti za ice & electricity, so good], mada Gametrailers ih je brzo skinuo sa sajta.

pogledajte ovo asap, pre nego sto nestane http://www.youtube.com/watch?v=Am8REj_1Ar0

ili sacekajte nedelju dana i bice okaceno na GT

Poslednja izmena:
Bice ovo igra godine.

pa mora bar nesto da se sacuva i za treci deo :)

Па зар га није потопио у првом делу :D

Bas me zanima kako su uspjeli da se nabilduju s' jednu ruku.

bockali su se steroidima do iznemoglosti i radili cucnjeve sa 200kg :laugh:

ma taman dok se temeljno predje Rage

e upravo to, bice potrebno dosta paznje da se negde na nekom sajtu ne vidi ili procita gadan spojler.

Vrh Dno