Playable, nego šta. Ova igra nema da omane. Kent vejt!
Nije dobar? Aj navedi 2 igre koje su bolje da da nisu stare 10+ godina
Igra je daleko od odlicne, ali u to vreme i u odnosu na slicne i ostale igre u ponudi....bila je odlicna.
Nano.tube samo hatuje igre, ne igra ih, gleda eventualno an YT i an osnovu toga pljuje po svemu sto izadje.
Iskreno i ocigledno, nije mi omiljen lik(cak ni blizu), medjutim svideo mi se ovakav nacin stilizacije i mislim da je do sada najblizi nekoj doslednosti stripskog univerzuma, upakovanog u igru. Ima tu mesta za prosirenja i bice ih sigurno...
Prijatelju, razmisli o onome shta si napisao. Kakva mehanika borbe u FPS igrama? Tu nema mnogo mehanike, idesh i pucash. Ako imash srece neprijatelji su pametni pa kao u HL ili F.E.A.R. koriste zaklon i te gluposti, ali u sushtini ti pritisnesh levi klik i ono shto se nalazi izmedju 4 crtice tvog nishana umre i to je sve. Ako si imao srece da taj deo u koji si ispraznio metak bude nechija glava, igra te mozda nagradi nekom minijaturnom eksplozijom glave i ti idesh dalje.@Solesoslav
Onda su za tebe samo fps igre i slicne ako gledas samo mehaniku borbe i sl... nije za tebe batman ili ne daj boze neka avantura/rpg
Ja uglavnom ne igram fps igre ali batman mi je bas legao a neigram im jer su sve kopije jedne te iste tematike...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari