Šta je novo?

Batman: Arkham Asylum

Malo screen-ova iz demo-a. Preuzeto sa drugog foruma.

29245344.jpg

shippingpcbmgame2009080.jpg

shippingpcbmgame2009080u.jpg

shippingpcbmgame2009080t.jpg

shippingpcbmgame2009080k.jpg

shippingpcbmgame2009080a.jpg

shippingpcbmgame2009080o.jpg

shippingpcbmgame2009080r.jpg

Vidim odusevljenje po forumima. Jedino što je igra nvidia orijentisana, tako je ATI uskracen za AA i Physix. Inace, kazu sve ide glatko, dosta sitnih detalja, fizika sve prsti itd...nice

Nije losa igra, grafika je odlicna,ali ja sa masinom iz potpisa kad upalim AA na max imam 1-2FPS !!! Dok bez AA ide oko 40-50FPS u 1680x1050 sve na max ostalo i PhysX na High...

Evo par slika:

pa to je skroz ok!

Kod mene je igrivo u 1024x768 sve na low naravno. Inace, super sto glasove daju glumci koji su igrali u originalnoj animiranoj seriji koju obozavam.

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vINH6Z9kqgI&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vINH6Z9kqgI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Upravo sam 2 puta odigrao Batman demo na mom PC-u, radi savrsheno.

A sama igra je made of win, jedva cekam da se pojavi full verzija. :banana:

Potvrđujem.
Za sada se niko nije žalio na igru. S' obzirom kako izgleda odlično je optimizovana. Kontrole su pristupačne i nema nekih ludih manevara i komboa tipa kombinacija više tastera. Kamera odlično prati jedino što Batman zauzima malo više ekrana za moj ukus (čini mi se da je zauzeće veće nego u Dead Space-u). Jednom rečju sve je na svom mestu.
Nadam se samo da igra neće biti suviše kratka pošto je ovaj demo težine oko 2GB trajao 10min. :(

E poludecu, jos sam na job-u. Sva sreca pa mi treba lapu sata da ga skinem. Velicina demoa i trajanje nema veze(mislim, zamisli da ima) sa konačnom verzijom koja treba da traje nekih 15h normalnog igranja (negde prochitah):)

Mnogo mi se svidja igra. Jedva cekam kad ce da se pojavi.

Jel probao neko sa AA da igra. Meni znaci cim stavim bar 4xAA igra sece a sa 16xQAA ide oko 1-2FPS ! Dok bez AA ide oko 40-60FPS !

Bez PhysX sa AA na max moze lepo da se igra, ali sa PhysX izgleda da je previse za graficku kad se upali i AA...

Poslednja izmena:
Bez PhysX sa AA na max moze lepo da se igra, ali sa PhysX izgleda da je previse za graficku kad se upali i AA...

Bolje je sa fizikom nego sa AA ja iskreno taj AA i ne primetim kad upalim toliko ko fiziku :banana::banana:

Poslednja izmena:
Sa PhysX bez AA je mnogo manje zahtevna, ali izacice i novi drajveri do 18. septembra, tako je i za Riddick-a bilo izasli novi drajveri i optimizovali su igru...

Evo sad bas probam kod druga. Bogami sa matorom 8800gtx sve na max sa physx i 8xaa fura glat izmedju 30 i 40 fps 1680x1050.Totalno igrivo. Ova grafa me i dan danas prijatno iznenadjuje

E preterali su sa ovim physx detaljima. Ispade da do sada nismo videli maglu destrukciju predmeta itd. čist marketing odnosno namerno kraćenje detalja za vlasnike ATI kartica.

P.S. "Ako želite da vidite maglu kupite nvidia GPU-ove.",)

E preterali su sa ovim physx detaljima. Ispade da do sada nismo videli maglu destrukciju predmeta itd. čist marketing odnosno namerno kraćenje detalja za vlasnike ATI kartica.

P.S. "Ako želite da vidite maglu kupite nvidia GPU-ove.",)

Mozes pricati sta hoces, ali onakva destrukcija (plocice na podu) i interaktivni dim, nismo do sada videli ... Tekstil, simulaciju vode - jesmo, ali opet kroz PhysX:)

Kome se taj "marketing" ne svidja, nek uziva u drugim stvarima, igra je izgleda jako dobra.

Mozes pricati sta hoces, ali onakva destrukcija (plocice na podu) i interaktivni dim, nismo do sada videli ... Tekstil, simulaciju vode - jesmo, ali opet kroz PhysX:)

Kome se taj "marketing" ne svidja, nek uziva u drugim stvarima, igra je izgleda jako dobra.

Da Da, ma to je normalna ljubomora iz suprotnog tabora jer nemaju sve na high:banana:

Igra izgleda *******o na PC-u :)

P.S. "Ako želite da vidite maglu kupite nvidia GPU-ove."

Jok :) nisu oni nista onemogucili, vec omogucili. PhysX mogu shvatiti, ali jos jednu igru na kojoj ne radi AA na ATI kartama ne mogu? Doduse demo je u pitanju, pa mozda se nesto i promijeni, ili novi drajveri rijese stvar?
Neki kazu da pomaze promijeniti .exe u UT3.exe i ukljuciti AA u CCC panelu?

Mozes pricati sta hoces, ali onakva destrukcija (plocice na podu) i interaktivni dim, nismo do sada videli ... Tekstil, simulaciju vode - jesmo, ali opet kroz PhysX

Dobro, CS ima takve efekte dima.

Malo shotki na 1920x1200 i 8xAA.

Prilozi

• shippingpcbmgame2009080.jpg
    151.2 KB · Pregleda: 111
  • shippingpcbmgame2009080a.jpg
    shippingpcbmgame2009080a.jpg
    373.2 KB · Pregleda: 118
  • shippingpcbmgame2009080c.jpg
    shippingpcbmgame2009080c.jpg
    144.8 KB · Pregleda: 110
Poslednja izmena:
E da mislim katastrofa nema ni AA užas. Jeste ATi to ne može to je čudo jedno od tehnologije,igra mi se sviđa eksrta ali sad da nema dima zbog physx-a to mi ne ide u glavu.

P.S. Al´ nema veze i što nema taman ne moram da smaram grafulju da nepotrebnim detaljima.:D

P.S.II E da baš me interesuje dal` će xbox 360 imati efekte dima i onih novina što se lome ispod nogu?:smoke:

Poslednja izmena:
Kako je odjednom "jump/run and betarang gun" :d prosto super kad' nema sta drugo da se djipa :)

Ranije bi odmah bilo: "koje konzolasko djubre" :d

Jos i razbijanje plocica + dim :zgran: sreci nikad kraja :eyebrows:

Kako je odjednom "jump/run and betarang gun" :d prosto super kad' nema sta drugo da se djipa :)

Ranije bi odmah bilo: "koje konzolasko djubre" :d

Jos i razbijanje plocica + dim :zgran: sreci nikad kraja :eyebrows:

Ma to je zbog Batmana. Ja sam ipak Superman fan (on bi na ATI-ju radio u fullu :d).

Nazad
Vrh Dno