- Učlanjen(a)
- 01.10.2009
- Poena
- 435
1500 rsd je master kartica. sad sam zvao i pitao.ProCredit bank, mislim, besplatan račun i onda možeš da tražiš tražiš naknadno da ti izdaju za 1.200 RSD debitnu MasterCard karticu.
1500 rsd je master kartica. sad sam zvao i pitao.ProCredit bank, mislim, besplatan račun i onda možeš da tražiš tražiš naknadno da ti izdaju za 1.200 RSD debitnu MasterCard karticu.
za racun plus ili ? imas mozda link za to obavestenje ?Od 01.09. besplatan card alarm, sms obaveštenja i trajni nalozi za sve korisnike. Naknada za održavanje računa poskupljuje.
Njihova nije devizna (dobije se devizni racun, ali kartica je vezana za taj racun samo u pogledu podizanja i uplate evra na bankomatima ali se ne mogu koristiti ti evri na prodajnim mestima i onlajn, moraju prvo da se pretvore u dinare preki njihove menjačnice da bi se koristili)ProCredit bank, mislim, besplatan račun i onda možeš da tražiš tražiš naknadno da ti izdaju za 1.200 RSD
@Sm10 osim online otvaranja OTP Prestiž paketa sa besplatnim održavanjem od godinu dana, opcija bi ti bila Yettel Max uz koga bi mogli da ti ne naplaćuju održavanje ako trošiš debitnom preko 30000 dinara mesečno. Postoji mogućnost da se prebaciš na Lite i da Master ostane, ali u tom slučaju se devizni naplaćuje 50 dinara mesečno kada ima prometa i/ili pokrića. ProCredit kartice su isključivo dinarske, ali možeš da isprobaš Total račun 6 meseci pa pređeš na Besplatni. Da li u tom slučaju otkazuju Master, na tebi je da saznaš. Ja sam tada platio trošak izdavanja tokom cashback akcije pa mi je praktično pokriven.
Njihova nije devizna (dobije se devizni racun, ali kartica je vezana za taj racun samo u pogledu podizanja i uplate evra na bankomatima ali se ne mogu koristiti ti evri na prodajnim mestima i onlajn, moraju prvo da se pretvore u dinare preki njihove menjačnice da bi se koristili)
Verovatno si počeo proces otvaranja racuna za primanje zarade…znam samo zašto pri otvaranju računa insistiraju da zaposleni moraju da im dostave potvrdu od poslodavca
Koliko je bilo do isteka kartice kad su usli u proceduru produzenja i kad si podigao novu? Istice mi master u avgustu pa cisto da znam dal da dizem prasinu...Meni su poslali dve poruke i dva maila za novu karticu...
@djalf Već je pisano o tome, imaš nekoliko postova iznad tvog. Samo kada bi se čitalo. I da ukinuće, ali su povećali cene održavanja računa. Tako da je u suštini sve ostalo isto za ostale račune, osim za korisnike Računa Plus koji nisu ništa dobili, a povećana je cena održavanja računa.
Verovatno je po prioritetu postavljen neki namenski koji automatski odbija uplate.oni su lagano stavili neki racun ko zna koji na pocetnu stranicu i tek kada se svajpuje izadje pravi broj... neverovatni su stvarno...
Meni baš ima smisla da veći prioritet u prikazu ima račun koji je izvorno iz BPŠ, dok manji ima onaj koji je prenet iz druge banke.ali je potpuno nelogicno da taj racun bude prvi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari