3 dinara po poruci.Taj Card alarm izgleda nije fiksan iznos, već računaju po transakciji, dobio sam 129 din za više sitnih kupovina na AliExpress.
I meni se pojavio neki racun sa 0 dinara otvoren jos 2012 god.Vidim da se provlaci pitanje kako se pojavio neki dodatni racun nekim koriscnicima koji je verovatno amss clanarina.
Meni se isto pojavio ali nikad nisam imao amss clanarinu, ono sto je moguce je da je taj namenski racun otvoren za uplatu pomoci mladima u koroni, meni 2 uplate nisu mogle u mts banci da se uplate vec sam dizao pare direktno u postanskoj.
Mozda je to taj racun koji se sad pojavljuje u aplikaciji? Doduse pise da imam 8rsd na njemu i da je aktivan racun bez ijedne druge informacije i povezane kartice
Takodje i meni 25.07.2012 otvoren samo ja nemam nista tu🥱Nije mi naplaćeno ništa za SMS, ali održavanje konačno jeste. U februaru su mi ga poklonili, što je potpuno pošteno.
E sad, što se tiče namenskih računa, imam jedan otvoren 25. jula 2012 i na njemu je bilo hiljadu osamsto i neki dinar. POvukao sam te novce uspešno na glavni račun. Pitam se samo šta je to. Znam prilično dobro gde sam bio i šta sam radio tog jula te godine. OD količine problema koje sam imao, sigurno se nisam ganjao po poštama da otvaram bilo šta. Pomislio sam da su to neke besplatne akcije dividende, ali mi ni to nije sasvim logično. Kad je to počelo valjda 2008. ja sam tražio da mi se sve uplaćuje na tadašnji račun u ondašnjoj Meridian banci. Te su uplate tako i izvršavane dok nisam taj račun ugasio. Možda to gašenje jeste bilo 2011/2012, ne mogu sad da se setim. Istina, posle toga nisam to ganjao i nisam ni proveravao gde su završavale moje uplate. Samo nije mi logično da za 13 godina nemam ni dve hiljade ako su dividende? Nisam ništa prodavao.
I na kraju mali off: Imam li uopšte neke šanse da pronađem te novce od tih akcija, ili je bolje da ne mislim na to? Ne očekujem neke velike novce, ali ako mogu da ih izbunarim, ne bi škodilo.,
Upravo poslao nek citaju kad nista drugo i ne rade🤬🤬🤬To nije razlog da ih ne zatrpamo prigovorima![]()
I meni se pojavio račun otvoren u to vreme, stanje oko 1600d. U pošti su mi pomenuli sličnu sumu na ime dividendi. Nikad nisam podizao nešto od tih para, niti prodavao akcije.Nije mi naplaćeno ništa za SMS, ali održavanje konačno jeste. U februaru su mi ga poklonili, što je potpuno pošteno.
E sad, što se tiče namenskih računa, imam jedan otvoren 25. jula 2012 i na njemu je bilo hiljadu osamsto i neki dinar. POvukao sam te novce uspešno na glavni račun. Pitam se samo šta je to. Znam prilično dobro gde sam bio i šta sam radio tog jula te godine. OD količine problema koje sam imao, sigurno se nisam ganjao po poštama da otvaram bilo šta. Pomislio sam da su to neke besplatne akcije dividende, ali mi ni to nije sasvim logično. Kad je to počelo valjda 2008. ja sam tražio da mi se sve uplaćuje na tadašnji račun u ondašnjoj Meridian banci. Te su uplate tako i izvršavane dok nisam taj račun ugasio. Možda to gašenje jeste bilo 2011/2012, ne mogu sad da se setim. Istina, posle toga nisam to ganjao i nisam ni proveravao gde su završavale moje uplate. Samo nije mi logično da za 13 godina nemam ni dve hiljade ako su dividende? Nisam ništa prodavao.
I na kraju mali off: Imam li uopšte neke šanse da pronađem te novce od tih akcija, ili je bolje da ne mislim na to? Ne očekujem neke velike novce, ali ako mogu da ih izbunarim, ne bi škodilo.,
Treba da imas osam hiljada i kusur na osnovu uplate dividende ako nisi nikad podizao dividendu i prodavao akcije i nasledjivao akcije. Pod uslovom da taj racun koji se pojavio ima veze sa akcijama, ili je nesto drugo.I meni se pojavio račun otvoren u to vreme, stanje oko 1600d. U pošti su mi pomenuli sličnu sumu na ime dividendi. Nikad nisam podizao nešto od tih para, niti prodavao akcije.
Ono što meni nije jasno, otkud tolike razlike u iznosima? Zar ne bi trebalo da smo svi dobili isti količinu para?
Znam nekog ko tvrdi da je podigao oko 11000...
Ovo je stara stranica za Račun plus na kome ništa nije menjano. Linkovi i dalje vode na staru aplikaciju. Na glavnom sajtu i dalje ne postoji nikakva veza na ovu stranicu.Kao štu su i rekli polako vraćaju Račun Plus u ponudi na sajtu BPŠ:
![]()
РаÑÑн плÑÑ | Ðанка ÐоÑÑанÑка ÑÑедиониÑа
Ðако и ÑедноÑÑавно оÑвоÑиÑе ÑÐ²Ð¾Ñ ÑекÑÑи ÑаÑÑн Ñ ÐµÐºÑпозиÑÑÑи Ðанке или кÑоз eBanking и mBanking апликаÑиÑе. ÐÑкоÑиÑÑиÑе пÑедноÑÑи коÑе Ðам нÑде 2 дебиÑне каÑÑиÑе, 4 валÑÑе на ÑаÑÑнÑ, плаÑаÑе пÑÑем...www.posted.co.rs
Šta ti je podešeno kao card currency? Da li ti je ponudio plaćanje u skladu sa konverzijom PayPal-a ili da istu radi banka, odnosno kartičarska kuća? U tom slučaju potrebno je odabrati drugu opciju.Imao sam transakciju preko PayPala odakle je naplaćeno 5 evra. I sada kada mi je proknjižena uplata, skinuli su mi 5.29 evra. Zbog čega je to tako?
da dodam i novac u doba koronke one isplate kad su bile pa ko je podigo u postu/stedionicu , eto i tih racuna sad u aplikaciji....hahaha kakvi su to slepci, ja sam imam 5 racuna..samo bezveze stoje i smetaju i jos pise da su aktivni 🤣 jel mogu nekako da se sakriju da se ne vide u aplikaciji?Trenutno znam za tri opcije - AMSS račun, račun za akcije, dividende ili šta već i jedan za pare sa biroa, ako je neko nekad primao nadoknadu od njih.
Hvala @uji! Nemam takve opcije, jer je pretplata za muzički servis koja se obnavlja mesečno, ali mi je valuta kartice bila: RSD, pa pretpostavljam da ima neke veze sa tim. Videćemo.Šta ti je podešeno kao card currency? Da li ti je ponudio plaćanje u skladu sa konverzijom PayPal-a ili da istu radi banka, odnosno kartičarska kuća? U tom slučaju potrebno je odabrati drugu opciju.
Pogledajte prilog 486626
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari