Šta je novo?

Banka Poštanska Štedionica (bivša MTS Banka) (2024)

Hvala.

Sto pa to moze od prvog dana. Ja od 18-og u 08:50(zapamtio sam ga) se prvi put logovao na novu app sms i sve stiglo u sekundi i od tad do danas bez ikakvih problema sa logovanjem, al sa notifikacijama nije tako.
Nije valjda da od 18og ne mozes da se logujes u app???
Nažalost, baš tako☹️
Račun plus (nerviranje)
Šetaju me; iz kol centra kazu da ne mogu da reše "misteriju" jer sam ostavio isti broj mob i na jedan račun na 200 na koji sam ovlašćen pa eto ne znaju sa kog da ga obrišu?!! Kažu moram u poslovnicu. Ja, ko magarac, čekao više od pola sata u K.Marije 21.2. i žena sve lepo obećala, ali cvrc. Ništa od sms ili privremene lozinke.
Pisao im na mail (više puta) kažu pozovite kol centar. Oni opet (ako uspem da ih dobijem posle pola sata čekanja🤬) kažu idite u poslovnicu🤮🤮🤮
Ludilooooo....

Danas uplatio na novi račun u pošti i platio proviziju na 3000 uzeli 60 din.
Pre bilo đaba, jel ima neka caka ili je to tako sad?

Danas uplatio na novi račun u pošti i platio proviziju na 3000 uzeli 60 din.
Pre bilo đaba, jel ima neka caka ili je to tako sad?
Ima. Koristi TRO-014 obrazac za uplatu bez provizije, a ne nalog za prenos.
IMG_20250218_201947.jpg

Nije li to sa Postexpressom išlo malo sporije. Tipa kad pošiljka stigne, pa prođe par dana do uplate? Meni je nekad bilo tako.
Isti dan po isporuci, uvece kad postar preda smenu meni su uplacivali direktno na BPS racun. Letos je bar bilo tako kad sam prodavao CPU i MB...

Da li je neko probao kod metuzalema na šalterima da uplati evre od kad se ova migracija desila?
Jel su se naučili sad ili se džaba nadam?

I ja bih trebao da uplatim eure na svoj račun plus na šalteru pa da onda sa tog računa platim auto firmi u Nemačkoj.
Koja mi je najpovoljnija opcija za tu transakciju pošto se radi o iznosu od oko 20.000 eura?
Koliko sam video u tarifniku, provizija je 0.5%.

I ja bih trebao da uplatim eure na svoj račun plus na šalteru pa da onda sa tog računa platim auto firmi u Nemačkoj.
Koja mi je najpovoljnija opcija za tu transakciju pošto se radi o iznosu od oko 20.000 eura?
Ne znam koliko ti je pametno trenutno da preko Racuna plus saljes nekome pare i to u inostranstvo. Jos se peglaju. Da ne bude kao sa mnom,uplaceno u Leskovcu 9400 din i jos pare nisu stigle do Novog Sada.

Možeš da pogledaš temu za IBKR na r/finansije koja sadrži ažurne podatke sa slanje novca iz više različutih banaka. U tvom slučaju nije IBKR, ali svakako šalješ novac, pa uporedi sa PŠ.

obaveštenja za priliv rade i meni, znači samo odliv da poprave

Ni ja ne mogu. Juce na salteru posle pola sata cekanja rekli su da ne mogu da mi pomognu i moram da cekam. Kazu da problem je u tome sto nekad sam imao nerezidentski racun, koji sam uspesno zatvorio i nakon toga je bio otvoren rezidentski racun. U novom sistemu moj stari nerezidentski racun je ponovo ziv i zdrav, kao i rezidentski. Zbog toga ne mogu da se ulogujem u WEB i mobilnu aplikacije. Sada treba da se sve to nekako ujedini u jedini racun. Skenirali su mi pasos i to je to.
Sad sam konacno dobio odgovor od hb@ mejl adrese. Poslali su mene u poslovnicu da "azuriram maticne podatke".
Ako neko dugo čeka priliv iz inostranstva - pišite na prilivi@ adresu. Samo posle mog pisma su mi poslali .docx o prilivu.

• Like
Reagovanja: uji
Zna li neko ima li i gde u BGD bankomat PŠ na kome je moguće podići Eure sa računa plus?

Sad sam konacno dobio odgovor od hb@ mejl adrese. Poslali su mene u poslovnicu da "azuriram maticne podatke".
Ako neko dugo čeka priliv iz inostranstva - pišite na prilivi@ adresu. Samo posle mog pisma su mi poslali .docx o prilivu.
Ja imam problem sa dva racuna 200 i bivsi 360 od 18.02 sam im poslao 6 mailova i na hb@ i na kontakt@ i na ni jedan mi nisu odgovorili

Meni ponovo ne radi online plaćanje Mastercard!

Meni malo radi , pa ne radi, navodno preko limita i sl. Iako sam ga podigao ohoho, a ne znaš dal će da prođe, dok ne dođeš do poslednjeg koraka i tako moraš stalno da se zezaš, a na Temu sam izgubio i kupone.

Jel ima neko uputstvo kako da se isključi limit potpuno, po svim stavkama, ako može?

Upravo sam poslao i prigovor NBS, mada ne očekujem ništa , ni od BPŠ ni od NBS.

Evo ako nekog zanima što se tiče obaveštenja o prilivu-odlivu sa računa (sms, push, esanduče, mail) šta je meni odgovoreno:

Poštovani, pušta se postepeno zbog uigravanja novog informacionog sistema Banke. Očekujemo da u toku par nedelja sistem u potpunosti profunkcioniše za sve korisnike.

Dakle uvodi se postepeno po grupama, zato nekima stiže, nekima ne.

Meni malo radi , pa ne radi, navodno preko limita i sl. Iako sam ga podigao ohoho, a ne znaš dal će da prođe, dok ne dođeš do poslednjeg koraka i tako moraš stalno da se zezaš, a na Temu sam izgubio i kupone.

Jel ima neko uputstvo kako da se isključi limit potpuno, po svim stavkama, ako može?

Upravo sam poslao i prigovor NBS, mada ne očekujem ništa , ni od BPŠ ni od NBS.
A koliko si stavio “dnevni broj transakcija”? Meni je za bankomat bilo 1, iz nekog razloga, pa mi juče kad sam pokušao dva puta da podignem novac drugo podizanje odbijeno. Dok nisam provalio šta je u pitanju.

Ma stavim po 10 i više, ali ne radi.
Nisam od juče u MTS-BPŠ, koristim app godinama, ovako nikad nije bilo.

Meni opet ne rade ni push ni sms, priliv/odliv.

Ma neće to da radi još neko vreme...pravo je čudo da radi i ovo ostalo....

Kao sto rekoh, nekih 2-3m će i trebati da ispeglaju sve.

Stigla mi je prva notifikacija za uplatu na aplikaciji. Hteo sam da probam prevremenu otplatu kredita ali mi instrukcije ne stižu na email.

Prilozi

• ins .jpeg
    ins .jpeg
    67 KB · Pregleda: 64
"Internal service error"
Prilikom pokušaja logovanja na mbanking!

Meni je prvo izbacilo pogrešno korisničko ime i lozinka, potom me pustilo da se ulogujem.
1000017152.jpg
Jedino što se promenilo je da posle PayPal povlačenja na Visa internet odmah stigne poruka o uplati na karticu, ali nema automatske raspoloživosti sredstava i čeka se na ručno knjiženje.

Love u mutnom, u opštem haosu ne funkcionisanja nemaš kome da se žalim.

Nazad
Vrh Dno