E tako su i mene juče slali u poslovnicu jer navodno nemaju upisan br mobilnog a ja račun sa tim brojem (koji je i br računa🤭) koristim od otvaranja pre više od 5- 6gEvo sada zvao call centar i kažu da u sistemu nemaju upisanu moju mail adresu i da zato ne mogu da se logujem, a ja pitam pa ljudi kako kada taj Račun plus imam od 2017 godine i da su mi na taj mail redovno stizali svi izvodi i obaveštenja... nemaju odgovor!
Kažu jedino rešenje je da odem do poslovnice i da navodno u sistem opet upišu taj mail, šooou!![]()
Ma da, ne znam šta mi bi da vidim uspostavljanje i korišćenje usluge bez naknade i to shvatim kao da nema naknade za plaćanje. Kao da nikad nisam gledao neki tarifnik, haha... Ali ostaje mi nejasno kako uopšte sme da ima. Odluka NBS o platnom računu sa osnovnim uslugama, zasnovana na Zakonu o platnim uslugama, kaže sledeće: За извршавање платних трансакција у оквиру мобилног и електронског банкарства из тачке 4. став 1. одредбa под 3) ове одлуке банка може кориснику наплатити износ по трансакцији који не може бити виши од 70% износа по трансакцији који наплаћује корисницима пакета у оквиру којег се наплаћује најнижи износ по трансакцији за њено извршење, односно 70% износа који је најнижи у тарифи накнада за ту услугу. Ako je na Računu Plus besplatno, rekao bih da mora biti i na osnovnom. Čak i ako zanemarimo njega, tu je studentski, gde je naknada isto 10 din. Po tome bi za osnovni najviše smelo da bude 7 din po transakciji, a oni su stavili isto 10 din. Čudno mi je da od svih banaka baš BPŠ ima neslaganje za nekom odlukom NBS.
Bio je link i za Račun plus ali su ga više nema jer su ga uklonili iz ponude, tj. više verovatno neće moći da se otvara.
Kada je bila integracija mts banke u Poštansku, pokušao sam bezuspešno da ukažem na problem objedinjenog zahteva za izdavanje Master kartice u okviru Računa plus i da se to koriguje na poseban dokument uz izričitu saglasnost. Međutim, NBS je stala u zaštitu banke, a Poštanska nastavila takvu praksu preuzimanjem 360 računa.Shvatam da je studentski račun poseban, ipak ga mogu imati samo studenti, ali takav tip posebnosti ne pominje se u odluci, tako da mi se i dalje čini da je banka ovde u prestupu.
Biće račun plus ponovo, tako su bar rekli kad su ga ukinuli
Jedino kurs više ne valja
Ja sam uspeo da uđem u svoj E-bank nalog, i ako sam pre 3 ipo godine zatvorio Račun Plus.Meni se desila neverovatna stvar: na prikazu kartica pojavila se nova kartica za tekući račun koji nije moj, ja ga nikad nisam koristio, a piše moje ime i prezime, i datum otvaranja!? Nakon izlaska iz aplikacije i ponovnog ulaska ta kartica je nestala! Doduše na njoj nije bilo para, al kako se stvori i nestade to je misterija.
Ne valja za ostale valute
Nije neobično. Profil je izgleda vezan za tebe kao osobu, nema veze imaš li nešto kod njih ili ne. Isto je npr. sa Halkbankom. Ili sa portalom Moj mts. Nadžive te...Čudno mi malo što nisu obrisali sve podatke sa E-bank naloga, kao i sam E-bank nalog nakon zatvaranja samog Računa.
Jel ti proradilo?Ja se sve slažem sa tobom samo sam rekao šta je razlika (bar ono vizuelno što ja mogu da vidim sa korisničke strane, sve ostalo je isto na obe uplate). U svakom slučaju IPS plaćanje preko QR koda ne prolazi za sada kod mene.
Mozda ce nekom koristiti, nisam mogao da saznam svoje korisnicko ime i da promenim sifru sa mobilnog vec sam to morao da odradim sa racunara, odmah je stigao mail sa korisnickim imenom i posle je lako promenjena sifra, za sada je sve ok.Ja sam koristio iskljucivo app mts i koristio pin za logovanje, sad kad idem da sam zaboravio korisnicko ime i ubacim mail na kome mi stizu izvodi ne dobijam link za promenu korisnickog imena, bice da cu morati do banke, smor na kvadrat.
Jeste juttos ali za novu transakciju eps. Juče sam probao to isto 3x i nije radilo.Jel ti proradilo?
Sinoć mi čovek platio nešto, evo upravo poslao screen shot da je nalog na čekanju (dozvoljeni screen shotovi?), kaže to mu je prva transakvcija kroz novu aplikaciju.
Kako sada da stornira to što je na čekanju, pa da ručno popuni nalog?
Možda je problem što moj QR kod koji sam mu poslao nema sva polja popunjena.
Na koji način nije radilo? Samo odbije transakaciju ili....?Jeste juttos ali za novu transakciju eps. Juče sam probao to isto 3x i nije radilo.
Sve kao prhvati ali u istoriji piše da je na čekanju...i tako stoji par sati i onda dobiješ pare nazad na račun (kao da nisi nikada ni imao ovu transakciju), a status transkacije se promeni u otkazano (dakle ne odbijeno nego otkazano). Uplata ne ode iz banke ka primaocu sve u svemu. Prilično je zbunjujuć bag jer ako se to isto ukuca ručno prođe odmah...Na koji način nije radilo? Samo odbije transakaciju ili....?
Ovom mom stoji na čekanju, pa ne znam šta sada da mu kažem.
Ovde je zapravo Postanska migrrana na software koji je MTS bank koristila. Porenio se dizajn (na gore) za mts, ali core dole je isti/slican, Asseco derivat je bio vec.Мени за сада све функционише перфектно и на вебу и на телефону. Просто још не могу да вреујем... Све стиже, све ради, нигде никакав проблем код мигрирања са екс-МТС на нову апликацију. Остали исти кредитенцијали за пријаву које нисам ни мењао на крају. Само да тако остане 🙏🏼
A ovo za Moj MTS sam se uverio par puta 😂😂😂😂Nije neobično. Profil je izgleda vezan za tebe kao osobu, nema veze imaš li nešto kod njih ili ne. Isto je npr. sa Halkbankom. Ili sa portalom Moj mts. Nadžive te...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari