Šta je novo?

Banka Intesa

U prošloj novoj si mogao da dodaš novi nalog, bila je ta opcija. Nisam probao lično, ali bila je mogućnost.

Pojma nisam imao, mislio sam da moze samo jedan profil i da kad se doda novi stari se brise, eto svaki dan se sazna nesto novo

Nisam probao više od tri. U svakom slučaju prvi je primarni i na njemu radi biometrija + pin, a na ostalima samo pin.

Nisam ni znao da postoji mogućnost da imam više računa kod njih a da nisu automatski spojeni na jednog mene kao osobu (jedan profil kod njih za internet bankarstvo).

Naravno, možeš da imaš račun da se vodi na nekog drugog i slično, nego ovako samo

Stigao update jutros. Prebacio mi automatski na dark mode. Može li negde da se prebaci na light mode ručno? Navikao da je koristim u svetlom modu, a ne vidim gde to mogu da promenim.
I mene ovo zanima. Cini mi sa da je prilikom startovanja iskocio neki ekran koji spominje da se light/dark mode moze naknadno promeniti, ali ja ne vidim tu opciju nigde. Dark mod je bulja kada se prilikom ucitavanja razni medjuekrani i elementi interfejsa renderuju u light modu. Ili je trebalo da ga urade kako treba ili da ne diraju nista.

Iskočilo je, ali vodi na sistemska podešavanja dark/light mode-a. Tako da to nije.

Ako je system theme dark, biće i aplikacija.

Da, ali mislio sam na podešavanje u aplikaciji.

Meni je noćas bez pitanja uraðen update na novu verziju, pogledam jutros, ono zelena ikonica.
iOS 27

Isto i meni.
Moram da priznam da mi ovako na prvu, deluje malo preglednija aplikacija... Jedino mi mozda nedostaju precice u aplikaciji, sada su na pocetnom ekranu...
Takodje u app, dole one 4 "precice" su super, ali 2 su beskorisne, chat i ponude...
I deluje mi da sad unosenje pina radi normalno, ranije mi se cesto desavalo (vrlo cesto) da ne detektuje klik na neku cifru...

I meni je nocas moby aplikacija postala tamnozelena.
I sem onih obavestenja o akcijama i ponudama banke ima li ista sto bi bilo nova funkcionalnost ili poboljsanje.

I sad u novoj app ti treba dodatni klik ili dva da bi obeležio sva obaveštenja kao pročitana. Mogli su to malo bolje da smisle...

Nazad
Vrh Dno