Šta je novo?

Banka Intesa

Опет им (традиционално) не ради апликација првог у месецу, не знам да ли да се смејем или да плачем...
Андроид 16.

Kako su nas navikli lepo da aplikacija ne raid 1. u mesecu.

Kod mene radi sve normalno

EDIT: sad nesto zeza sa logovanjem, jutros je radilo sve kako treba

Poslednja izmena:
Radi kao munja ali na pravom OS-u.😂😂😂

Ne bi smelo. 😀 Ali Inteza je to hahaha

Danas na izvodu, naplatili odrzavanje namenskog racuna za bolovanje 595 dinara. Do sada je to bilo besplatno, zvao sam savetnika kaze ne znam moram da proverim to je uvek bilo besplatno provericu dal je greska ili je pocela naplata a vidim da je svim klijentima naplaceno.
ja cu taj racun ugasiti ma koliko god drzava propisivala da moras da ga imas.

Juče su skidali te naknade... Office banking sa 100 na 130, mobi banking sa 200 na 250, kao nije puno, ali procenat ubija.

Najavili su to odavno, kao, prebacite se na pakete. Neću, jer izadje još skuplje 🙄

Što se aplikacije tiče, imam WiFi preko SBB i Orion biznis - ni juče, ni danas aplikacija nema šanse da mrdne. Prebacim se na Yettel mobilnu mrežu, jutros prodje logovanje, ali ništa dalje. I onda jednog trenutka proradi na Yettel, a ova dva WiFi i dalje neće.

Što se aplikacije tiče, imam WiFi preko SBB i Orion biznis - ni juče, ni danas aplikacija nema šanse da mrdne. Prebacim se na Yettel mobilnu mrežu, jutros prodje logovanje, ali ništa dalje. I onda jednog trenutka proradi na Yettel, a ova dva WiFi i dalje neće.
Postoji šansa da ti je sistem lupio neki privremeni IP ban zbog čestih pokušaja logovanja.

Kad ne radi app, najbolje ne pokušavati non-stop u narednih sat-dva.

Meni je samo malo sporija bila jutros, ali je generalno radila samo sporije, sada vec radi sve klasika.

Jedino sto sam primetio je da mi nema nikakvih obavestenja, u smislu prazno sanduce nacisto, ni novih ni starih nema.

Mozda sam izbrisao cache memoriju, ne mogu da se setim, pa moze da bude da je zbog toga, ali mislim da cache nema veze sa obavestenjima u samoj app? Mada nema ih ni preko kompa kada se ulogujem na online banking.

Postoji šansa da ti je sistem lupio neki privremeni IP ban zbog čestih pokušaja logovanja.

Kad ne radi app, najbolje ne pokušavati non-stop u narednih sat-dva.
Moguće. Ali nije da sam pokušao 5x na sat.
Probam, ne ide, ostavim.
Setim se kasnije da nisam platio račun, probam opet. Ne ide.
Za neku kotizaciju mi je rok za plaćanje bio juče, pa sam na kraju platio sa druge banke.
Jutros, sa druge banke, platio sve ostalo.

Rekao bih da nekim danima imam više legit logovanja nego sinoć i danas fail logovanja.

Od jutors, kad se ulogujem, na delić sekunde vidim neko crveno obaveštenje, da nešto nije dostupno, ali nisam uspeo da pročitam šta. Evo sad sam probao, logovao se u momentu i nema tog obaveštenja.

Update: jedno ako mi je zajedno brojao neuspešna logovanja na obe aplikacije. I za fizička i za pravna lica, a fiskne su IP adrese. Na ovu drugu sam probao bar 50x 😢

Meni je samo malo sporija bila jutros, ali je generalno radila samo sporije, sada vec radi sve klasika.

Jedino sto sam primetio je da mi nema nikakvih obavestenja, u smislu prazno sanduce nacisto, ni novih ni starih nema.

Mozda sam izbrisao cache memoriju, ne mogu da se setim, pa moze da bude da je zbog toga, ali mislim da cache nema veze sa obavestenjima u samoj app? Mada nema ih ni preko kompa kada se ulogujem na online banking.
Evo upravo su mi se vratila sva obaveštenja i stigla sva od danas sa zakašnjenjem.

Isto, iscimali me, mislio sam da mi neko dig'o karticu
I ja sam se na početku tako iscimao par puta, i to baš ono odmah ulazim da vidim šta kako.

Ali sad sam navikao, čim vidim da odjednom stigne par obaveštenja jedno za drugim znam da je sve moje sa zakašnjenjem, samo uđem bacim proveru na brzinu i tjt... Ali da, zna da iscima, pogotovo kad sam na putovanju pa trošim sa eurske kartice i krene da stižu iznosi u evrima.

Šou su stvarno. Meni radi aplikacija najnormalnije, nemam problema sa logovanjem kao vi ali zato notifikacije kasne po par sati.
Taman sam par meseci bio miran i reko popravili kad ono ponovo počele da kasne notifikacije

Šou su stvarno. Meni radi aplikacija najnormalnije, nemam problema sa logovanjem kao vi ali zato notifikacije kasne po par sati.
Taman sam par meseci bio miran i reko popravili kad ono ponovo počele da kasne notifikacije
Bukvalno za ovih 12+ godina što ih koristim uvek je bilo tako, nekad rade super nekad ne i to ne zavisi od fona, neta niti bilo čega do tebe, prosto do njih i to je to. Ne možeš ništa da uradiš povodom toga...

Nazad
Vrh Dno